FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** vas Hare koji vam je qurac dosadni, uzeli **** momka ko da je najveci neprijatelj kluba
-
- Kontakt:
Jel samo ja mislim kad dobije šansu ovaj malim Dal, da će se bas pokazati i biti perverzija na terenu? Imam bas takav osjecaj nešto ...
Jedan reprezentativac i najbolja 10-ka lige i treba da ima bolju statistiku od rezervnog spica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Smiri dozivljaj to niko ne tvrdimuhamedhulk je napisao/la: ↑16 jan 2021, 18:38Ma Hare je nas Dzeko! Ubica u protivnickih 16 metara, zabija i glavom i desnom nogom i lijevom nogom! Statistika to govori! Ona ne laze! Cijelih 5 golova u 18 utakmica!
Cvijanovic i Mulic dali vise, Lukic i Zakaric (i Vranjes i Ziljkic), od nasih Rahman, Fanimo i Tatar, Lendric i Stilic, Nedim iz Mladosti itd.
Strasni Hare!!! Hare Strasni!!! Novi nadimak.
Ja samo debatiram okrivljavanju napadaca za gubitak bodova ne moze samo 1 biti kriv za poraz, pogotovo ne kad drugi prave greske i kostaju nas pogotka a zadatak im da cuvaju mrezu, najvise moze biti kriv za gol saldo ili kazem u situaciji kad sacuvamo 0 nazad a ne zabije za pobjedu i to je normalno i treba zamjerati....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Veliki potencijal, nadam se da će dobiti pristojnu minutažu.. a ako ne onda ga poslati na posudbu u Mladost ili Olimpic.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:15Jel samo ja mislim kad dobije šansu ovaj malim Dal, da će se bas pokazati i biti perverzija na terenu? Imam bas takav osjecaj nešto ...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ne moze, a nije ti problem pojedinca u odbrani okriviti za los rezultatDenchi je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:25Smiri dozivljaj to niko ne tvrdimuhamedhulk je napisao/la: ↑16 jan 2021, 18:38Ma Hare je nas Dzeko! Ubica u protivnickih 16 metara, zabija i glavom i desnom nogom i lijevom nogom! Statistika to govori! Ona ne laze! Cijelih 5 golova u 18 utakmica!
Cvijanovic i Mulic dali vise, Lukic i Zakaric (i Vranjes i Ziljkic), od nasih Rahman, Fanimo i Tatar, Lendric i Stilic, Nedim iz Mladosti itd.
Ja samo debatiram okrivljavanju napadaca za gubitak bodova ne moze samo 1 biti kriv za poraz, pogotovo ne kad drugi prave greske i kostaju nas pogotka a zadatak im da cuvaju mrezu, najvise moze biti kriv za gol saldo ili kazem u situaciji kad sacuvamo 0 nazad a ne zabije za pobjedu i to je normalno i treba zamjerati....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Svi ovdje razmisljaju na pogresan nacin. Handzica samo treba ispravno kotivisati. Recimo, za jedan gol dobije posudu kolaca, njih recimo 10, za 2 gola Sacjer tortu, za hattrick, to oboje.
PSPHM
Opet nisam samo 1 naveo, jer je spic jedini koji ostane naprijed, pogotovo targetmen, a svi ostali idu nazad bar bi trebalo jel, citavu jesen nam vezni red kasni da izblokira drugu loptu, tako i sa celtikom, onim polurusima, borcem, zeljom i 90% golova primljenih...feniksptica je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:27Kako ne moze, a nije ti problem pojedinca u odbrani okriviti za los rezultatDenchi je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:25Smiri dozivljaj to niko ne tvrdimuhamedhulk je napisao/la: ↑16 jan 2021, 18:38Ma Hare je nas Dzeko! Ubica u protivnickih 16 metara, zabija i glavom i desnom nogom i lijevom nogom! Statistika to govori! Ona ne laze! Cijelih 5 golova u 18 utakmica!
E sad jel gledas tekmu vidis to i na kraju tekme kazes: "jest trebo je zabit spic vazda kad god zajhebe odbrana i veza i golman i onda ne bi izgubili, znaci spic kriv za poraz/prosipanje bodova" to su vasi zakljucci i to nema veze sa zivotom...
-
- Kontakt:
Vrijedjaju naseg igraca, nase trenere, nase legende, nasu upravu, nase navijace. Takmice se ko ce jacu uvredu i pogrdniji naziv izvaliti. Vjerujem da navijaci drugih klubova ne bi mogli sve to napisati sta mi pisemo protiv nasih.
Zar nije dovoljno reci Handzic je razocarao u zadnje vrijeme i treba nam novi napadac i to je to. Hvala mu za sve do sad ali on nije vise za prvog napadaca naseg kluba. Toga je svjestan i sam igrac ali spletom okolnosti i ne njegovom krivicom je jedini i prvi napadac trenutno.
Ali ne nije to dovoljno, ovdje ide takmicenje ko ce vise koga uvrijediti i ismijati.
Sta on tacno igra, veza , napad???
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dal je desetka
ih nije to ništa, da vidite tek kako je hare pojeo 3 kolača
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Da hoce ko potpisati. Vakat je.
+1 Posebno za prvi dio,a i za drugi se slazem isto tako.Tatamata1946 je napisao/la: ↑16 jan 2021, 19:43Vrijedjaju naseg igraca, nase trenere, nase legende, nasu upravu, nase navijace. Takmice se ko ce jacu uvredu i pogrdniji naziv izvaliti. Vjerujem da navijaci drugih klubova ne bi mogli sve to napisati sta mi pisemo protiv nasih.
Zar nije dovoljno reci Handzic je razocarao u zadnje vrijeme i treba nam novi napadac i to je to. Hvala mu za sve do sad ali on nije vise za prvog napadaca naseg kluba. Toga je svjestan i sam igrac ali spletom okolnosti i ne njegovom krivicom je jedini i prvi napadac trenutno.
Ali ne nije to dovoljno, ovdje ide takmicenje ko ce vise koga uvrijediti i ismijati.
Predosadni ste! Sreca njihova tolerise im Mortem,kako bi ja to s noge na nogu ,sic sic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Jeste preosjetljivi. Sta treba cestita nekome sto zbog njega nemamo vise bodova ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- muhamedhulk
- Kontakt:
Inace nisam komentarisao al kad lik svakom loncu mora biti poklopac... 
Inace je Dal i projektovan za buducnost, sigurno nije doveden da sad upadne u prvih 11.

Inace je Dal i projektovan za buducnost, sigurno nije doveden da sad upadne u prvih 11.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Njemu treba da igra a kod nas ako ostanu rahmanovic i tatar onda varesanovic i salcin mogu na posudbu. Bolje i đaniju da igra negdje svoju poziciju i skuplja iskustvo.
You are someone else I am still right here
najdosadniji su ovi sto na svaku raspravu na javnom forumu odgovaraju sa "dosadili ste vise s tim"
NEMA NAZAD
- egocentrik
- Kontakt:
Hare ako ovo čita može samo inat da mu proradi pa da u drugom dijelu zabije 12 golova
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, broj6, Evander, Gomis99, mnon46, mosarajvosa83, Napapijri, NeSamSafetee, stokastoka23 i 102 gosta.