FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2021, 18:26

Napapijri je napisao/la:
19 jan 2021, 18:17
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 jan 2021, 18:05
Kad vidim sta ljudi pisu na FB, tacno ispade pametan kad je jedno vrijeme onaj iz uprave brisao poruke navijacima
Pa ovo je jad i cemer sta sve ljudi napisase :facepalm:
Brate, ne obaziri se na takve. Ja sam siguran da je bilo cija stranica na fb ili instagramu prepuna ovakvih likova i komentara. Evo npr.siguran sam da i Barcelonu pljuju poslije poraza od Bilbaoa ili zbog rada uprave. Jednostavno je tako, internet je omogucio pristup svakome i sada to moramo trpiti. Znaju tu i ljudi u klubovima. Kriticki osvrti treba da postoje, pa cak i kada se ne slazemo s time, a ove psovke i uvrede jednostavno moramo "progutati" jer ako i kada ih spominjete i odgovarate, fakticki im dajete snagu za dalje.

Mi nismo Barcelona, pa da ne prodajemo svoje najbolje igrace. Da se moglo izvuci vise, moglo je, ali ne mozemo plakati za prosutim mlijekom. Nekada su isli dzaba, nekada na tribine, sada idu za solidan (ali nedovoljan) novac, a doci ce vrijeme da cemo prodavati makar godinu prije isteka ugovora, pa cemo moci i izvuci vise novca.
Ma ne obazirem se, nego mi smijesno(u isto vrijeme i zalosno), sta ce sve ljudi napisati, samo zato sto je Rahman otisao, a ja znam dobro da mogu vjerovati upravi..Bio sam skeptican, kada su mnogo vece odluke pravili, ali su pokazali da znaju sta rade..
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 19 jan 2021, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 jan 2021, 18:26

Zip je napisao/la:
19 jan 2021, 18:24
Aduka87 je napisao/la:
19 jan 2021, 18:21

Raspadamose
Ne cemo.
Saznacemo krajem februara
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2021, 18:27

FCUM je napisao/la:
19 jan 2021, 18:23
bolji Handzic od Obradovica
Jhebo zajhebanciju sada

Ma ne znam, ako je istina da smo i pricali s njim, vec me hvata neka nervoza i sumnja u takticku fleksibilnost i sposobnost Vinka, imat ces 3 spica istih karakteristika na ljeto pred evropu, opet bez plana B...

A to je veci problem od spica...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 jan 2021, 18:28

Što se tiče Rahmanovića, da i ja svoje mišljenje iznesem.
Takvog igrača je skoro nemoguće zamjeniti i kad bi platili obeštećenje. Karakter, energija, muda, borbenost, mangup.. ma kvalitet.
Nakon 3.5 godine veliki broj golova i asistencija i imao veliki doprinos u osvajanju trofeja. Produžavao ugovor.
Koliko god mi bilo žao što nas je napustio toliko mi je drago zbog njega jer je to momak zaslužio. Nek zaradi fine pare pa nek ide dalje, u još bolju ligu a da mi zaradimo na procentu. Ubjeđen sam da će izboriti minutažu i da će opravdati pojačanje a nama time otvoriti mogućnost da sljedećeg igrača zacijenimo turcima na sedam cifri, naše valute.

Imamo taj luksuz da prodamo najboljeg igrača zbog bodovne prednosti od devet bodova. Nije ni realno da nam najbolji igrači budu u klubu 5+ godina.

I da ne dovedemo zamjenu za Rahmanovića, opet smo u veznom redu jaki NATO. Sa njim smo imali gužvu kvalitetnih igrača u vezi, što je naravno odlično, sad imamo malo relaksirajuću situaciju sa opet milion kvalitetnih kombinacija. Pejović - Đokanović a isped Sušić, po meni odlično. Tu je takođe Adukor i Oremuš po potrebi. Na Sušićevo mjesto može i Tatar, može i Zinedin kao i Dal/Salčin a Sušić može kao i do sad, na zadnjeg veznog.

Koliko smo zaradili?! Mene više zanima koliki smo uspjeli izganjati procenat u slučaju transfera Rahmanovića dalje.
Niko ne zna tačnu cifru, špekulište se od 200-300 hiljada eura, vjerujem da je to i tačno, realnost je negdje u sredini.
Malo jest, al dužina ugovora, situacija sa virusom i sve činjenice oko Amara, halal od mene i da je džaba otišao.

Ja sam miran, čekam produžavanje ugovora Tatara, Miličevića, Oremuša i ostalih uz novog napadača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jan 2021, 18:31

feniksptica je napisao/la:
19 jan 2021, 18:06
Potpis ubrzo
Otisao kanarinac dosla druga ptica :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 19 jan 2021, 18:35

feniksptica je napisao/la:
19 jan 2021, 18:06
Potpis ubrzo
Amarov za Konyu, da
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 19 jan 2021, 18:36

Obradovic je downgrade a ne nikakav upgrade, nista bolji od Handze. Za 3. napadaca ili waterboya da, a da budi prvi napadac ni u snu. Ako kojim slucajem dodje, a nece abd., to bi bio putokaz sta je cilj. Tj. Samo titula/izlaz u eu ili pokusati nesto u eu ili barem stvarati tim ka tome.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jan 2021, 18:38

Ovako bi to nesto moglo izgledati 27 februara, aBd kad cemo otici na +12
....................?
Tatar------------TSS---------------Fanimo
..........Pejović--Đokanović
Pidro---Miličević---Dupovac----Oremuš
..............Kovačević
Mnogi upitnici...
Za pocetak, Mili, ja se stvarno nadam da ce ostati, odavno onakvu mirnocu u igri nisam vidio, taj momak je zalutao u nasoj ligi..
Mirko, nekako sam sto se njega tice nesto mirniji, mislim da necemo imati problema oko njegovog produzenja
Benjo, definitivno me najvise brine, hoce li on potpisati novi ugovor, iskreno se nadam da hoce, ne bi valjalo da i on ode, jer bi imali skoro cijeli novi napad, sto znaci i dosta uigravanja..Jer bi s njegovim odlaskom, imali na poziciji lijevog krila, AM i spica nove igrace..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jan 2021, 18:40

Fudo je napisao/la:
19 jan 2021, 18:36
Obradovic je downgrade a ne nikakav upgrade, nista bolji od Handze. Za 3. napadaca ili waterboya da, a da budi prvi napadac ni u snu. Ako kojim slucajem dodje, a nece abd., to bi bio putokaz sta je cilj. Tj. Samo titula/izlaz u eu ili pokusati nesto u eu ili barem stvarati tim ka tome.
E ybga sad, pa nismo Man City da imamo pravo pocjenjivati igrace koji su veci dio svoje karijere igrali u bar tri putajacim i uredjenijim ligama od nase. Mislim da to ne stoji, al vrijeme ce pokazazi da mislimo za nas da smo jaci od Seville i tako tih klj klubova.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jan 2021, 18:42

Vinko pozdravlja hejtere :D

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 19 jan 2021, 18:47

Zip je napisao/la:
19 jan 2021, 18:40
Fudo je napisao/la:
E ybga sad, pa nismo Man City da imamo pravo pocjenjivati igrace koji su veci dio svoje karijere igrali u bar tri putajacim i uredjenijim ligama od nase. Mislim da to ne stoji, al vrijeme ce pokazazi da mislimo za nas da smo jaci od Seville i tako tih klj klubova.
Koji je to klub 3 puta jaci od fks u kojem je igro??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jan 2021, 18:50

Obradovic ne može vodu nositi uozbiljite se
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 19 jan 2021, 18:52

Ma kakav Obradović taj je guzicom vrata zatvorio. Nema od njega nista.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 jan 2021, 19:02

Sretno Rahmanu! Ko ce sad desetku zaduziti? :D
Cekamo potpis pa da vidimo kako smo financijski prosli (samo za one koje i to zanima u Klubu a ne samo konacna izvedba na terenu i tri boda) :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jan 2021, 19:11

Tino je nova 10ka
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jan 2021, 19:16

Objave ljudi video od 40 sekundi, svašta..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 19 jan 2021, 19:20

AlfredNobel je napisao/la:
19 jan 2021, 19:16

Loš net, pa neće da se zezaju sa upload-om :))
This time next year, we'll be millionaires!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jan 2021, 19:26

Fudo je napisao/la:
19 jan 2021, 18:47
Zip je napisao/la:
19 jan 2021, 18:40
Fudo je napisao/la:
Koji je to klub 3 puta jaci od fks u kojem je igro??
Kazem za klubove i lige da su tri puta jace... Nit sam prstio nit me zsnima ko je gdje igrao. Hemija u ekipi je najbitnija, ko god da dodje ako se uklopi bit ce dobro pojacanje

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 19 jan 2021, 19:33

AlfredNobel je napisao/la:
19 jan 2021, 19:16

Uđem maloprije na youtube kanal Partizana, u zadnjih 5 dana od kako su otisli na pripreme izbacili 20 klipova i vecinom su oni 10-15 minuta reportaze sa treninga, intervjui i jos plus prenose pripremne utakmice tu. Valjda i mi za koju godinu doguramo na taj nivo :kafa:
90!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jan 2021, 19:39

Al da ljudi u svemu nadju nesto da seru to mogu samo pitari ocam' :rol:
Do juce imali sve ukupno 10 slika sa priprema i to telefonom napravite a sad seru sto nisu klipovi po 10-15 min
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, InatSilniBosanski, mercurial i 32 gosta.