Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la admin » 22 jan 2021, 23:27

harden je napisao/la:
22 jan 2021, 23:23
admin je napisao/la:
22 jan 2021, 23:20
Vidim da je i njemu tesko, po drustvenim mrezama kao djecak zaljubljeni kad ga cura ostavi.
Pa treba se prestati ponasati tako, nek ide preuzeti nekog i nek skuplja iskustvo. Nema sanse da ne dobije priliku kao selektor.
Slazem se, mislim da je trebao vec imati par ekipa koje je vodio. Ipak, nesto je napravio, ostavio je traga u Bundesligi i cisto sumnjam da nije mogao raditi u "cvajti" po zavrsetku skolovanja ili biti u strucnom stabu. Nekako se cini da to njemu nije prioritet i da se skolovao onako reda radi.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 22 jan 2021, 23:29

Semper je napisao/la:
22 jan 2021, 23:23
Ma naravno, imamo pristojnu ekipu, otprilike po kvalitetu izmedju 16. i 24 . mjesta. Ali hronicna nedisciplina u ekipi, menadjeri i mesetari oko reprezentacije su je srozali na nivo na kojem su sad. Po meni Dzeko ima jednu od kljucnih uloga jer on kao najbolji igrac svih vremena uspostavlja pravila u ekipi. Javna je tajna npr da je Begovic prekrizen upravo zbog neslaganja sa Dzekom.
Imamo samo pristojnu ekipu nista vise. Po kvalitetu mozda bi mogli upasti u top 30 u Europi ali to je to. Džeko,Pjanić,Kolosinac itd su igraci koji su pred samim krajem karijera.Druga stvar je neprofesionalan odnos prema dresu reprezentacije zadnjih godina. Utakmice repke za mnoge igrace su rekreativnog karaktera, bitnije je dobro se provesti po Sarajevu nego odigrati srčano utakmicu i natopiti dres znojem.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 jan 2021, 23:32

Koliko god tesko bilo , mislim da je vrijeme da se krene bez Dzeke .Porazno je da se ekipa priprema na Ilidzi radi blizine kafane Bosna a ne u trening kampu Zenica. Volio bih vidjeti takvu ekipu ratnicku, profesionalnu pa i po cijenu da budemo stalno 4. u grupi. Nazalost Petev nije taj kalibar, on je neko ko je izabran da bi nastavio kontinuitet mesetarenja oko reprezentacije. Dzeku i Pjaniva realno ne zanima rezultat jer im pripreme dodju kao mentalni odmor od stresne sezone u svojim klubovima.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 22 jan 2021, 23:34

Semper je napisao/la:
22 jan 2021, 23:32
Koliko god tesko bilo , mislim da je vrijeme da se krene bez Dzeke .Porazno je da se ekipa priprema na Ilidzi radi blizine kafane Bosna a ne u trening kampu Zenica. Volio bih vidjeti takvu ekipu ratnicku, profesionalnu pa i po cijenu da budemo stalno 4. u grupi. Nazalost Petev nije taj kalibar, on je neko ko je izabran da bi nastavio kontinuitet mesetarenja oko reprezentacije. Dzeku i Pjaniva realno ne zanima rezultat jer im pripreme dodju kao mentalni odmor od stresne sezone u svojim klubovima.
Ja vidim malog Demirovica kao idealnu zamjenu za njega. Ostale opcije u napadu su zalosne.Mene vise brine sto nema nikakvog talentovanog veznjaka na vidiku , a Pjanic ce moci gurati jos 2-3 godine.

Što se Peteva tiče hajde da vidimo sta ce covjek uraditi pa mu onda sudimo. To je jedino fer.

Ja razumijem da je Savez bio korumpiran dosad ali desile su se neke promjene mozda na bolje mozda na gore a mozda ostane isto , hajde da vidimo kako ce se situacija odvijati.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 jan 2021, 23:36

Semper je napisao/la:
Mislim da je i to mesetarenje prenaglaseno. Nisam siguran da smo odigrali utakmicu u kojoj u datom trenutku nisu igrali najbolji. Mislim, ima igraca koji se "guraju", ali vecinom, bar po meni, su to 18., 19., 20., 21. igrac ekipe. Oni sto cunjeve nosaju.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2021, 23:38

Semper je napisao/la:
Nesto sumnjam u ratnicki duh Balkanskih fudbalera ako izuzmemo kult reprezentacije koji ima Hrvatska. Ali ako uzmemo kao primjer recimo Srbiju fudbaleri rade sta im manageri kazu. Nema tu nekog trganja, traze angazman i da onako upisuju nastupe u rep koji bi im pomogli da se prodaju. Ova nova generacija fudbalera posebno ovih napacenih koji dolaze iz PL je namazana maksimalno.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 jan 2021, 23:39

Bitan je princip rada, ako se moze kupiti poziv u reprezentaciju kakva je to poruka mladim igracima? Igrajte dobro, trudite se ali ako u datom momentu niste u top 17 , necete ni biti u 21 jer 4 mjesta su za one sa jakim vezama.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 jan 2021, 23:41

Semper je napisao/la:
22 jan 2021, 23:39
Bitan je princip rada, ako se moze kupiti poziv u reprezentaciju kakva je to poruka mladim igracima? Igrajte dobro, trudite se ali ako u datom momentu niste u top 17 , necete ni biti u 21 jer 4 mjesta su za one sa jakim vezama.
Slazem se, samo nazalost je ovako kako jeste s tim da mislim da u mnogim reprezentacijama je slicna situacija. Fudbal je posao, jako dobro placen posao i to ne samo za onog koji sljaka, nego i za mnoge oko njega.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 22 jan 2021, 23:42

tuzlak1987 je napisao/la:
22 jan 2021, 23:38
Semper je napisao/la:
Nesto sumnjam u ratnicki duh Balkanskih fudbalera ako izuzmemo kult reprezentacije koji ima Hrvatska. Ali ako uzmemo kao primjer recimo Srbiju fudbaleri rade sta im manageri kazu. Nema tu nekog trganja, traze angazman i da onako upisuju nastupe u rep koji bi im pomogli da se prodaju. Ova nova generacija fudbalera posebno ovih napacenih koji dolaze iz PL je namazana maksimalno.
Crnogorci i Makedonci pisaju krv na terenu. Hrvatska je imala ili ima igrače koji uvijek daju 150% od sebe kao sto su Mandzukic i Rebić.Za Srbiju stoji sto si napisao.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 23 jan 2021, 00:10

meepo je napisao/la:
22 jan 2021, 23:34
Semper je napisao/la:
Ja vidim malog Demirovica kao idealnu zamjenu za njega. Ostale opcije u napadu su zalosne.Mene vise brine sto nema nikakvog talentovanog veznjaka na vidiku , a Pjanic ce moci gurati jos 2-3 godine.

Što se Peteva tiče hajde da vidimo sta ce covjek uraditi pa mu onda sudimo. To je jedino fer.

Ja razumijem da je Savez bio korumpiran dosad ali desile su se neke promjene mozda na bolje mozda na gore a mozda ostane isto , hajde da vidimo kako ce se situacija odvijati.
prevljak prekucava belgijsku ligu u ovim momentima, turkes i koljic tik pred ozbiljan transfer pretrpili nažalost teske povrede, ali ima i dalje nade za njih.
Sasvim solidne opcije u napadu.
Hodzica ne racunam

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 jan 2021, 02:38

Jel moguce da je savez instalirao i na forumu ljude da ih brane,haj svi ovi i nekako i ocekivano ali da Harden ima takvu mantru i pricu,ne znam sta se desilo decku jer ga pamtim kao dobrog momka..cime su ga izmanipulisali fkt ne mogu da shvatim...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 23 jan 2021, 02:43

delinjo je napisao/la:
23 jan 2021, 02:38
Jel moguce da je savez instalirao i na forumu ljude da ih brane,haj svi ovi i nekako i ocekivano ali da Harden ima takvu mantru i pricu,ne znam sta se desilo decku jer ga pamtim kao dobrog momka..cime su ga izmanipulisali fkt ne mogu da shvatim...
Suti dobro je dok nisu vrbovali naseg druga mentora ovdje da poltronise :rol:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 jan 2021, 02:47

BosniaBoston je napisao/la:
23 jan 2021, 02:43
delinjo je napisao/la:
Suti dobro je dok nisu vrbovali naseg druga mentora ovdje da poltronise :rol:
Ne bi me cudilo :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 23 jan 2021, 02:48

delinjo je napisao/la:
A koji su "svi ovi" ? Cim neko drugacije razmislja to su neke teorije zavjere,podmetnuti ljudi, manipulacije ...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 jan 2021, 02:58

meepo je napisao/la:
23 jan 2021, 02:48
delinjo je napisao/la:
A koji su "svi ovi" ? Cim neko drugacije razmislja to su neke teorije zavjere,podmetnuti ljudi, manipulacije ...
Jer nema logike,na temi serija A ubijas,momcina,pametan ,odmjeren svaki post ,razumijes fudbal i fudbalsku igru,i dodjes ovdje i pricas nelogicne stvari,nema logike buraz !

I takav forumas dodje na ovoj temi i podrzava Vicu i privatnu reprezentaciju...gdje tu logika ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 23 jan 2021, 02:59

meepo je napisao/la:
22 jan 2021, 21:10
mrAdislic je napisao/la:
22 jan 2021, 21:02
Rekao sam da bi zelio i Muslina, Osima i sl. Zasto oni nisu usli u uzi izbor a Tuta jeste. Zasto Simone nije usao ako hoce stranca, zato sto jezik ne zna :crazy:
Zbog toga sto Muslin nije ni bio opcija. Amar Osim ? Zbog čega on to zasluzuje da bude uopće razmatran na poziciji selektora ? Kakve on to rezultate ima iza sebe ?
Muslin je imao intervju neki i rekao kako ga ne zanima novac i da je zainteresovan za vodjenje, ali niko nam ne rece zasto ne udje u izbor pored Peteva.
Sto se tice Osima pricali smo stotinu puta o njegovim prednostima, Barbarezovim, Husrefovim..ali nam niko ne rece prednosti Peteva osim da slusa Dinu Merlina, ali ipak je u izboru daleko ispred sviju :crazy:
BašČelik!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 23 jan 2021, 03:03

delinjo je napisao/la:
23 jan 2021, 02:58
Jer nema logike,na temi serija A ubijas,momcina,pametan ,odmjeren svaki post ,razumijes fudbal i fudbalsku igru,i dodjes ovdje i pricas nelogicne stvari,nema logike buraz !

I takav forumas dodje na ovoj temi i podrzava Vicu i privatnu reprezentaciju...gdje tu logika ?
Ja ne podrzavam Vicu ja podrzavam repku, zaboli me neka stvar za Vicu brate kao i ostale u savezu. Ja se samo ne slazem sa pljuvanjem Peteva koji je tu dosao a nije jos dobio ni priliku ni šansu da pokaže šta može i u kojem će pravcu repka ići.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 23 jan 2021, 03:04

mrAdislic je napisao/la:
23 jan 2021, 02:59
Muslin je imao intervju neki i rekao kako ga ne zanima novac i da je zainteresovan za vodjenje, ali niko nam ne rece zasto ne udje u izbor pored Peteva.
Sto se tice Osima pricali smo stotinu puta o njegovim prednostima, Barbarezovim, Husrefovim..ali nam niko ne rece prednosti Peteva osim da slusa Dinu Merlina, ali ipak je u izboru daleko ispred sviju :crazy:
Izvini brate promašio sam te prednosti. Ovako u odnosu na Osima Petev je mnogo brži i ima više stamine, cak se zna nekad i lijepo obuci.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 jan 2021, 03:08

meepo je napisao/la:
23 jan 2021, 03:03
delinjo je napisao/la:
23 jan 2021, 02:58

Ja ne podrzavam Vicu ja podrzavam repku, zaboli me neka stvar za Vicu brate kao i ostale u savezu. Ja se samo ne slazem sa pljuvanjem Peteva koji je tu dosao a nije jos dobio ni priliku ni šansu da pokaže šta može i u kojem će pravcu repka ići.
Pa nemoj da se lazemo,znas ciji je to igrac i kakvi su interesi u svemu tome,ti indirektno i podrzavas bas tog Vicu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 23 jan 2021, 03:11

meepo je napisao/la:
23 jan 2021, 03:04
mrAdislic je napisao/la:
23 jan 2021, 02:59
Izvini brate promašio sam te prednosti. Ovako u odnosu na Osima Petev je mnogo brži i ima više stamine, cak se zna nekad i lijepo obuci.
Da je bio neko sa nekim iskustvom protiv Peteva, na kraju bi vagalo bas to kako Petev ima ljepsi kaput.
BašČelik!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], dedo26, jasmin10, MostarReds22, rishovski i 21 gost.