On se nada novom ugovoru na barem godinu dana, nalozen je ko nikad, mislim da ce ovih dana i on potpisati novi ugovor.Trapatoni je napisao/la: ↑26 jan 2021, 20:58Top, jos da se Behram pokaze u drugom dijelu, pa da i sa njim porazgovarajuManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 jan 2021, 20:55Cosic veceras zavrsio novi ugovor, sutra Bogdanovic i Hasanovic ja mislim
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Forzza Velez
- OldFashioned
- Kontakt:
Seid je jedno fino, gradsko odgojeno dijete koje cijeli svoj život živi sportski ali zaista ne vidim kako Veležu može pomoći.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Slazem se.
Max Allegri
Kakav Handžić, ja ne vjerujem da je uprava luda da njega dovedu, vjerujem da je to provala neka. Uostalom igrao je za Zrinjski i sve da ga potpišu, morat će ga otpisati.
bogami si totalno promasio,ali basdoox je napisao/la: ↑26 jan 2021, 13:08Ti si nečiji rodak iz uprave čim tako eseje i hlavospjeve pises ili si jedan od njih? Svi su laici osim hasica koji je i predsjednik i sportski direktor, tj. one man show..... Ma hajte molim vas. Iskustvo nam pokazuje potpuno suprotno od ovoga što ti pišeš, ne znaju se pronaći igrači, niti se dovode... Pa mdk nam kupi igrače i dovode solidna pojacanja, za seoski klub bez tradicije, dobro rade. Glavno je "polako", a vrijeme ide, a to kao samo da se ne talasa, šuti nek'k ne puca.rodjak je napisao/la: ↑26 jan 2021, 03:41Ljudi polako,previse ste nestrpljivi a i po nekim natpisima vidim da ste laici sto se tice trgovine i pregovaranja.
Mi nemamo previse para ,ali onoliko koliko imamo hocemo da napravimo najbolji moguci dil,nekad ide dobro a nekad se izjalovi,ali uglavnom smo svake polusezone jaci i jaci,a tako ce mo biti i ove.Svi bi volili da je to vec sve zavrseno ali ko imalo poznaje trgovinu i kako ide kod nas prodaja igraca moze shvatiti kako i zasto.Evo recimo neko kaze sto ne kesira ko Sisoje i dovede igraca,Pa koliko je on igraca doveo a da su bili promasaj pa sigurno 80%.On ne gradi stadion,on je samo kupio dresove i svu lovu usmjerio na igrace i on ne preza,cim mu neko kaze za nekog igraca on ga odmah dovodi jer ne zna. a mi toliko prostora nemamo,moramo ici na sigurnoJa koliko znam mi nismo imali ni jedan promasaj u dovodjenjima osim mozda Berise ,svi smo ocekivali da ce biti top igrac a on nije,sve ostalo je bilo super.
I sad pojedini ovdje ocjenjuju nase ljude da su laici i da neznaju dovesti igraca![]()
,samo se pitam na osnovu cega to zakljucuju,vjerovatno na osnovu toga sto nam jos niko nije doso
![]()
Ljudi Sose obavlja tehnicke stvari,a glavni pregovarac je Hasic i jos neko iz uprave i oni su veoma dobri pregovaraci(i sto se tice prodaje i sto se tice kupovine) a u to sam uvjeren pricajuci sa njim.Pa on jednom otpisanom Civicu nije dao da ode dzaba u Krupu nego je namakao odredjena sredstva za ovo 6 mjeseci sto mu je ostalo od ugovora(vecina bi ga pustila dzaba),pa sjecate li se kako je iscanco za Muleta,pa doveo Fajica u drugu ligu a bio skoro otiso u Zelju koji se bori za prvaka i tako dalje, itd. Bilo je i prebijanja dilova oko para koje smo morali vracati nave strane i u tim stvarima je bio jako uspjesan i izborio dosta da se dugovi smanje ili prepolove.Hasic je jedan od jacih pregovaraca a vi kazete da u Velezu neznaju dovesti igraca,slabo vi poznajete situaciju.
Posto vidim da ste laici sto se tice pravljenje dilova i trgovinom (pojedini) smanjite malo dozivljaje sa negativnim ocjenama ,imamo super ljude u upravi i samo se opustite a oni ce odraditi na najbolji moguci nacin za klub.Lani nas je Manev dugo vuko i na kraju odusto,on se bio i slozio ali ona njegova menadzerica nabijem je na racqu zatezala.Svi su rekli dajte nam Maneva i oni su ulozili bas veliki trud da ga dovedu ali nije uspjelo,kao u svakoj trgovini postoji granica do koje mozes ici.
Ja se nimalo ne brinem,znam da imamo postene ljude u upravi i sposobne i da ce uciniti sve(u ovom momentu) da naprave najbolji moguci dil za klub ,ali ga isto tako i nece zavaliti u dugove dovodjenjem preskupih pojacabnja pa da onda poslije ispastamo.
Samo malo strpljena i bice sve ok .Nas je klub u dobrim rukama i nista nas nece sprijeciti da jos vise napredujemo iz godine u godinu.
FORZA VELEZ
Nigdje nisam napiso da se ne treba uputiti dobronamjerna kritika kad za to postoji potreba,cak sta vise svaka dobronamjerna kritika je dobrodosla i tako samo klub moze postati bolji.Naravno da ne pisem hvalospjeve na racun uprave zato sto sam blizak upravi (jer uopste nisam),oni to sami pisu za sebe svojim radom
Ti si recimo samom recenicom "da nam MDK kupi igrace "
Ovo za Hasica, on nije one men show,on nije sportski direktor nego je on samo pregovarac jer on sam za sebe kaze da se ne razumi puno u igracki kadar ali kad se vec nadje interesantan igrac onda on stupa na snagu oko pregovaranja(i nije sam u tome )i u tome je jako dobar.Je bi prije reko(ko sto je jos neko primjetio) da ti imas neku odbojnost prema Hasicu iz nekih drugih razloga jer pricas protiv covjeka a nikakav nam argument nisi ponudio.
P.S.Kakav bola Handzic ,vi stvarno ne znate za salu ,ko je god ovo prenio
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Mislim da je ovo neko provalio na forumu rođeni iz zajebancije.Momak je igrao kod nas prije nekoliko godina, da bi poslije određenog vremena igrao i za Zrinjski.Mislim da tu otpada svaka mogućnost dovođenja.Plus što je jedna od najlošijih karika Sarajeva.Jest da mi nemamo klasičnog centarfora, ali...
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ako je izvor vama ko i meni za Handžića ono je 1/1 zajebancija, 250.000 KM mjesečno
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- OldFashioned
- Kontakt:
Barataju sa imenima kada je zayebancija u pitanju a kada se zaista spominje neko ozbiljno ime koje je nadomak potpisa ne možeš kliještima da ga izvučeš iz njih. Moronski ...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Znači stoper, vrijedi li išta, nisam ga pratio.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Sad procitao na sportjedanoslobodjenje cini mi se, njima je odlican a po meni moze igrati pl bih, nije ostavio nikakav dojam.. Stoper u rotaciji mozda, ne znam ni sam..
Ti si naša ljubav jedina!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu
Ne znam jel tacno ovo za Handzica, ali ako ga dovedete, stvarno neko kod vas nema mozga
Ma da, nama ne smeta, svakako ga se hocemo rijesiti
Zar niste potpisali Moraitisa ?
Ne znam jel tacno ovo za Handzica, ali ako ga dovedete, stvarno neko kod vas nema mozga
Ma da, nama ne smeta, svakako ga se hocemo rijesiti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Mislili ga dovest ali fulio stadion, daj ba jesi normalanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:50Izvinjavam se na upadu
Ne znam jel tacno ovo za Handzica, ali ako ga dovedete, stvarno neko kod vas nema mozga![]()
Ma da, nama ne smeta, svakako ga se hocemo rijesiti![]()
Moraitis bio dogovorio sve, i test na koronu trebao da uradi, i iako smo dogovorili sve uslove oko kesa, on se predomisli i trazio jos koju hiljadu eura i nasi prekinuli sve kontakte sa njim..
- OldFashioned
- Kontakt:
Vidim poprilično visok, nadam se ne i previše trom iako većinom to ide jedno uz drugo.fudbalfudbal je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:45Sad procitao na sportjedanoslobodjenje cini mi se, njima je odlican a po meni moze igrati pl bih, nije ostavio nikakav dojam.. Stoper u rotaciji mozda, ne znam ni sam..
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Pogledaj na yt, nadam se da nas zayebavaju za njeg, mislim ne valja suditi ali meni je u Radniku ostao u sjecanju protiv Čelika, okrece se ko fapOldFashioned je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:55Vidim poprilično visok, nadam se ne i previše trom iako većinom to ide jedno uz drugo.fudbalfudbal je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:45Sad procitao na sportjedanoslobodjenje cini mi se, njima je odlican a po meni moze igrati pl bih, nije ostavio nikakav dojam.. Stoper u rotaciji mozda, ne znam ni sam..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa moram se nadat da smo vam ga uvalilifudbalfudbal je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:53Mislili ga dovest ali fulio stadion, daj ba jesi normalanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:50Izvinjavam se na upadu
Ne znam jel tacno ovo za Handzica, ali ako ga dovedete, stvarno neko kod vas nema mozga![]()
Zar niste potpisali Moraitisa ?![]()
Moraitis bio dogovorio sve, i test na koronu trebao da uradi, i iako smo dogovorili sve uslove oko kesa, on se predomisli i trazio jos koju hiljadu eura i nasi prekinuli sve kontakte sa njim..
E svasta, i nama Moraitisa nudili, ali fazon trazili su para za njega ko da je Vukusic u najmanju ruku, a ne lik s 1 golom ove sezone
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Nije on los igrac, odgovarao bi on i nama i vama, jer on je fox in the box, ali najvece zlo nove generacije igraca su ovi menadzeri. Pa jos malo uzimat ce im procenat na predjene kilometre po treningu, to i vas muci odavno inace bas ti menadzeri koje probamo svi da zaobidjemo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:56Pa moram se nadat da smo vam ga uvalilifudbalfudbal je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:53Mislili ga dovest ali fulio stadion, daj ba jesi normalanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:50Izvinjavam se na upadu
Zar niste potpisali Moraitisa ?![]()
Moraitis bio dogovorio sve, i test na koronu trebao da uradi, i iako smo dogovorili sve uslove oko kesa, on se predomisli i trazio jos koju hiljadu eura i nasi prekinuli sve kontakte sa njim..![]()
E svasta, i nama Moraitisa nudili, ali fazon trazili su para za njega ko da je Vukusic u najmanju ruku, a ne lik s 1 golom ove sezone![]()
Sto se tice Moraitisa, dosta ali bas dosta se spusta u igri, aktivno igra sa puno presinga. Vama bi dosao kao razbijac u utakmicama gdje imate visokog špica da navlači, a nama bi vjerovatno bio tu za presing kojeg probamo da igramo. Ali sad ce navlacit negdje drugo, jer igre koje vode njihovi menadzeri su za kolumbije..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma mogao bi on biti dobar(iako je ove sezone malo slabiji), ali za one pare koje je njegov menadzer trazio, nema sanse...Nazalost, tu najvise ispasta sami igrac, jer ima glupog menadzera..fudbalfudbal je napisao/la: ↑27 jan 2021, 17:04
Nije on los igrac, odgovarao bi on i nama i vama, jer on je fox in the box, ali najvece zlo nove generacije igraca su ovi menadzeri. Pa jos malo uzimat ce im procenat na predjene kilometre po treningu, to i vas muci odavno inace bas ti menadzeri koje probamo svi da zaobidjemo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:56Pa moram se nadat da smo vam ga uvalilifudbalfudbal je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:53
Mislili ga dovest ali fulio stadion, daj ba jesi normalan![]()
Moraitis bio dogovorio sve, i test na koronu trebao da uradi, i iako smo dogovorili sve uslove oko kesa, on se predomisli i trazio jos koju hiljadu eura i nasi prekinuli sve kontakte sa njim..![]()
E svasta, i nama Moraitisa nudili, ali fazon trazili su para za njega ko da je Vukusic u najmanju ruku, a ne lik s 1 golom ove sezone![]()
Sto se tice Moraitisa, dosta ali bas dosta se spusta u igri, aktivno igra sa puno presinga. Vama bi dosao kao razbijac u utakmicama gdje imate visokog špica da navlači, a nama bi vjerovatno bio tu za presing kojeg probamo da igramo. Ali sad ce navlacit negdje drugo, jer igre koje vode njihovi menadzeri su za kolumbije..
Izgleda Velež zavrsio transfere za ovaj zimski period.Ostajemo na ovom igračkom kadru.
MUSVDG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.