RSD Velež - Igrački kadar i transferi

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 27 jan 2021, 00:06

Trapatoni je napisao/la:
26 jan 2021, 20:58
ManciniLevatKlasican je napisao/la:
26 jan 2021, 20:55
Trapatoni je napisao/la:
26 jan 2021, 20:54
Igracima kojima istice ugovor ovo ljeto :
Bobic, Alicic, Bogdanovic, Alagic, Jelovac, Sijamija, Cosic, Zvizdic, Hasanovic, Behram.

Po vama s kim bi definitivno trebali razgovarat o novom ugovoru ?
Cosic veceras zavrsio novi ugovor, sutra Bogdanovic i Hasanovic ja mislim
Top, jos da se Behram pokaze u drugom dijelu, pa da i sa njim porazgovaraju
On se nada novom ugovoru na barem godinu dana, nalozen je ko nikad, mislim da ce ovih dana i on potpisati novi ugovor.
Forzza Velez

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 27 jan 2021, 00:07

Seid je jedno fino, gradsko odgojeno dijete koje cijeli svoj život živi sportski ali zaista ne vidim kako Veležu može pomoći.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jan 2021, 00:14

fudbalfudbal je napisao/la:
26 jan 2021, 23:03
Mig_Mig je napisao/la:
26 jan 2021, 21:28
Haris Handzic.. ozbiljno se spekulise.
Moze ako dizali cetvrtu tribinu da šaluje
Slazem se.
Max Allegri

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 27 jan 2021, 00:32

Kakav Handžić, ja ne vjerujem da je uprava luda da njega dovedu, vjerujem da je to provala neka. Uostalom igrao je za Zrinjski i sve da ga potpišu, morat će ga otpisati.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 27 jan 2021, 01:01

doox je napisao/la:
26 jan 2021, 13:08
rodjak je napisao/la:
26 jan 2021, 03:41
Ljudi polako,previse ste nestrpljivi a i po nekim natpisima vidim da ste laici sto se tice trgovine i pregovaranja.

Mi nemamo previse para ,ali onoliko koliko imamo hocemo da napravimo najbolji moguci dil,nekad ide dobro a nekad se izjalovi,ali uglavnom smo svake polusezone jaci i jaci,a tako ce mo biti i ove.Svi bi volili da je to vec sve zavrseno ali ko imalo poznaje trgovinu i kako ide kod nas prodaja igraca moze shvatiti kako i zasto.Evo recimo neko kaze sto ne kesira ko Sisoje i dovede igraca,Pa koliko je on igraca doveo a da su bili promasaj pa sigurno 80%.On ne gradi stadion,on je samo kupio dresove i svu lovu usmjerio na igrace i on ne preza,cim mu neko kaze za nekog igraca on ga odmah dovodi jer ne zna. a mi toliko prostora nemamo,moramo ici na sigurnoJa koliko znam mi nismo imali ni jedan promasaj u dovodjenjima osim mozda Berise ,svi smo ocekivali da ce biti top igrac a on nije,sve ostalo je bilo super.

I sad pojedini ovdje ocjenjuju nase ljude da su laici i da neznaju dovesti igraca :idea: :damn: ,samo se pitam na osnovu cega to zakljucuju,vjerovatno na osnovu toga sto nam jos niko nije doso :wtf:

Ljudi Sose obavlja tehnicke stvari,a glavni pregovarac je Hasic i jos neko iz uprave i oni su veoma dobri pregovaraci(i sto se tice prodaje i sto se tice kupovine) a u to sam uvjeren pricajuci sa njim.Pa on jednom otpisanom Civicu nije dao da ode dzaba u Krupu nego je namakao odredjena sredstva za ovo 6 mjeseci sto mu je ostalo od ugovora :tokralju: (vecina bi ga pustila dzaba),pa sjecate li se kako je iscanco za Muleta,pa doveo Fajica u drugu ligu a bio skoro otiso u Zelju koji se bori za prvaka i tako dalje, itd. Bilo je i prebijanja dilova oko para koje smo morali vracati nave strane i u tim stvarima je bio jako uspjesan i izborio dosta da se dugovi smanje ili prepolove.Hasic je jedan od jacih pregovaraca a vi kazete da u Velezu neznaju dovesti igraca,slabo vi poznajete situaciju.
Posto vidim da ste laici sto se tice pravljenje dilova i trgovinom (pojedini) smanjite malo dozivljaje sa negativnim ocjenama ,imamo super ljude u upravi i samo se opustite a oni ce odraditi na najbolji moguci nacin za klub.Lani nas je Manev dugo vuko i na kraju odusto,on se bio i slozio ali ona njegova menadzerica nabijem je na racqu zatezala.Svi su rekli dajte nam Maneva i oni su ulozili bas veliki trud da ga dovedu ali nije uspjelo,kao u svakoj trgovini postoji granica do koje mozes ici.
Ja se nimalo ne brinem,znam da imamo postene ljude u upravi i sposobne i da ce uciniti sve(u ovom momentu) da naprave najbolji moguci dil za klub ,ali ga isto tako i nece zavaliti u dugove dovodjenjem preskupih pojacabnja pa da onda poslije ispastamo.
Samo malo strpljena i bice sve ok .Nas je klub u dobrim rukama i nista nas nece sprijeciti da jos vise napredujemo iz godine u godinu.

FORZA VELEZ
Ti si nečiji rodak iz uprave čim tako eseje i hlavospjeve pises ili si jedan od njih? Svi su laici osim hasica koji je i predsjednik i sportski direktor, tj. one man show..... Ma hajte molim vas. Iskustvo nam pokazuje potpuno suprotno od ovoga što ti pišeš, ne znaju se pronaći igrači, niti se dovode... Pa mdk nam kupi igrače i dovode solidna pojacanja, za seoski klub bez tradicije, dobro rade. Glavno je "polako", a vrijeme ide, a to kao samo da se ne talasa, šuti nek'k ne puca.
bogami si totalno promasio,ali bas :crazy:

Nigdje nisam napiso da se ne treba uputiti dobronamjerna kritika kad za to postoji potreba,cak sta vise svaka dobronamjerna kritika je dobrodosla i tako samo klub moze postati bolji.Naravno da ne pisem hvalospjeve na racun uprave zato sto sam blizak upravi (jer uopste nisam),oni to sami pisu za sebe svojim radom ;) , ja samo probam reci raji da budu malo strpljivi jer znam kakve se bitke vode u pregovorima za pravog igraca (evo pogledaj koliko se samo vremena potrosi u evropi kad se neki igrac treba prodati u drugi klub).
Ti si recimo samom recenicom "da nam MDK kupi igrace " :wtf: reko da nisi bas upucen puno ni u kvalitet ni u situaciju u i oko kluba pa donekle shvatam. Jedino razumijem tvoju nestrpljivost,i ja sam nestrpljiv jbga ali znam da rade dobar posao i ne zelim ih ometati ni otezavati u poslu,bit ce kad bude.
Ovo za Hasica, on nije one men show,on nije sportski direktor nego je on samo pregovarac jer on sam za sebe kaze da se ne razumi puno u igracki kadar ali kad se vec nadje interesantan igrac onda on stupa na snagu oko pregovaranja(i nije sam u tome )i u tome je jako dobar.Je bi prije reko(ko sto je jos neko primjetio) da ti imas neku odbojnost prema Hasicu iz nekih drugih razloga jer pricas protiv covjeka a nikakav nam argument nisi ponudio. :hmmmmm: Postujem svakog navijaca Rodjenih ,i samo bi zamolio da kad pisete neke zamjerke nekome da to obrazlozite argumentima pa da to ima nekog smisla a ne tipa "MDK nam uzima igrace :bow: : sto je nidje veze

P.S.Kakav bola Handzic ,vi stvarno ne znate za salu ,ko je god ovo prenio :bow:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Jsjsjsjsjs
Kontakt:

Post Postao/la Jsjsjsjsjs » 27 jan 2021, 02:26

Mig_Mig je napisao/la:
Pored toga što je u napadu žestoki kriminalac , još je igrao i kod komšija. Tako da čisto sumnjam da ima išta od njega. Bolje dati Sijamiji priliku nego imati Harisa kao glavnog napadača.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 jan 2021, 07:27

Mig_Mig je napisao/la:
27 jan 2021, 00:14
26 jan 2021, 23:03
Mig_Mig je napisao/la:
Moze ako dizali cetvrtu tribinu da šaluje
Slazem se.
Mislim da je ovo neko provalio na forumu rođeni iz zajebancije.Momak je igrao kod nas prije nekoliko godina, da bi poslije određenog vremena igrao i za Zrinjski.Mislim da tu otpada svaka mogućnost dovođenja.Plus što je jedna od najlošijih karika Sarajeva.Jest da mi nemamo klasičnog centarfora, ali...
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 27 jan 2021, 13:29

rodjak je napisao/la:
27 jan 2021, 01:01
P.S.Kakav bola Handzic ,vi stvarno ne znate za salu ,ko je god ovo prenio :bow:
Ako je izvor vama ko i meni za Handžića ono je 1/1 zajebancija, 250.000 KM mjesečno :urnebes:
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 27 jan 2021, 13:34

Barataju sa imenima kada je zayebancija u pitanju a kada se zaista spominje neko ozbiljno ime koje je nadomak potpisa ne možeš kliještima da ga izvučeš iz njih. Moronski ...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 27 jan 2021, 16:39

Povezuju Ivana Šuberta sa nama :damn:
Ti si naša ljubav jedina!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 27 jan 2021, 16:43

Znači stoper, vrijedi li išta, nisam ga pratio.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 27 jan 2021, 16:45

OldFashioned je napisao/la:
27 jan 2021, 16:43
Sad procitao na sportjedanoslobodjenje cini mi se, njima je odlican a po meni moze igrati pl bih, nije ostavio nikakav dojam.. Stoper u rotaciji mozda, ne znam ni sam..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jan 2021, 16:50

Izvinjavam se na upadu
Ne znam jel tacno ovo za Handzica, ali ako ga dovedete, stvarno neko kod vas nema mozga :lol:
Ma da, nama ne smeta, svakako ga se hocemo rijesiti :D
Zar niste potpisali Moraitisa ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 27 jan 2021, 16:53

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 jan 2021, 16:50
Izvinjavam se na upadu
Ne znam jel tacno ovo za Handzica, ali ako ga dovedete, stvarno neko kod vas nema mozga :lol:
Mislili ga dovest ali fulio stadion, daj ba jesi normalan :mrgreen:
Moraitis bio dogovorio sve, i test na koronu trebao da uradi, i iako smo dogovorili sve uslove oko kesa, on se predomisli i trazio jos koju hiljadu eura i nasi prekinuli sve kontakte sa njim..

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 27 jan 2021, 16:55

27 jan 2021, 16:45
Sad procitao na sportjedanoslobodjenje cini mi se, njima je odlican a po meni moze igrati pl bih, nije ostavio nikakav dojam.. Stoper u rotaciji mozda, ne znam ni sam..
Vidim poprilično visok, nadam se ne i previše trom iako većinom to ide jedno uz drugo.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 27 jan 2021, 16:56

27 jan 2021, 16:55
27 jan 2021, 16:45
Vidim poprilično visok, nadam se ne i previše trom iako većinom to ide jedno uz drugo.
Pogledaj na yt, nadam se da nas zayebavaju za njeg, mislim ne valja suditi ali meni je u Radniku ostao u sjecanju protiv Čelika, okrece se ko fap

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jan 2021, 16:56

27 jan 2021, 16:53
Izvinjavam se na upadu
Moraitis bio dogovorio sve, i test na koronu trebao da uradi, i iako smo dogovorili sve uslove oko kesa, on se predomisli i trazio jos koju hiljadu eura i nasi prekinuli sve kontakte sa njim..
Pa moram se nadat da smo vam ga uvalili :mrgreen:
E svasta, i nama Moraitisa nudili, ali fazon trazili su para za njega ko da je Vukusic u najmanju ruku, a ne lik s 1 golom ove sezone :D

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 27 jan 2021, 17:04

:angel:
27 jan 2021, 16:56
Izvinjavam se na upadu
E svasta, i nama Moraitisa nudili, ali fazon trazili su para za njega ko da je Vukusic u najmanju ruku, a ne lik s 1 golom ove sezone :D
Nije on los igrac, odgovarao bi on i nama i vama, jer on je fox in the box, ali najvece zlo nove generacije igraca su ovi menadzeri. Pa jos malo uzimat ce im procenat na predjene kilometre po treningu, to i vas muci odavno inace bas ti menadzeri koje probamo svi da zaobidjemo.

Sto se tice Moraitisa, dosta ali bas dosta se spusta u igri, aktivno igra sa puno presinga. Vama bi dosao kao razbijac u utakmicama gdje imate visokog špica da navlači, a nama bi vjerovatno bio tu za presing kojeg probamo da igramo. Ali sad ce navlacit negdje drugo, jer igre koje vode njihovi menadzeri su za kolumbije..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jan 2021, 17:06

27 jan 2021, 17:04
:angel:
27 jan 2021, 16:56

Nije on los igrac, odgovarao bi on i nama i vama, jer on je fox in the box, ali najvece zlo nove generacije igraca su ovi menadzeri. Pa jos malo uzimat ce im procenat na predjene kilometre po treningu, to i vas muci odavno inace bas ti menadzeri koje probamo svi da zaobidjemo.

Sto se tice Moraitisa, dosta ali bas dosta se spusta u igri, aktivno igra sa puno presinga. Vama bi dosao kao razbijac u utakmicama gdje imate visokog špica da navlači, a nama bi vjerovatno bio tu za presing kojeg probamo da igramo. Ali sad ce navlacit negdje drugo, jer igre koje vode njihovi menadzeri su za kolumbije..
Ma mogao bi on biti dobar(iako je ove sezone malo slabiji), ali za one pare koje je njegov menadzer trazio, nema sanse...Nazalost, tu najvise ispasta sami igrac, jer ima glupog menadzera..

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 30 jan 2021, 18:19

Izgleda Velež zavrsio transfere za ovaj zimski period.Ostajemo na ovom igračkom kadru.
MUSVDG

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.