FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neko stvarno misli da je Antalija skuplja od Umaga?
Pokusajte si rezervisati hotel slicne kvalitete na obje destinacije, pa uporedite cijene. Racunaj da je avio karta za Antaliju po osobi cca 450KM, a najam autobusa do Umaga cca 4000KM.
Pokusajte si rezervisati hotel slicne kvalitete na obje destinacije, pa uporedite cijene. Racunaj da je avio karta za Antaliju po osobi cca 450KM, a najam autobusa do Umaga cca 4000KM.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 31 jan 2021, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ma meni je svejedno gdje su al mi je zao da jedan igrač tipa Adukor propusti pripreme zbog vize nake, a imaš iste uslove i Umagu i u Antaliji.AlfredNobel je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:22Samo nam elaboriraj po čemu je bolja Antalija od Umaga? Šta tebi znači kao navijaču jesmo li u Turskoj ili Hrvatskoj ili Mijanmaru? Što je Umag bezveze odluka?
Bitno je da imaju odlične uslove, lijepo vrijeme, dobre terene i protivnike za odigravanje mečeva. Imaju li sve to? Imaju.
Zato ne vidim uopšte poentu ovoga, osim možda da se kurcimo što u Antaliji, a ne ovako u tamo nekom Umagu. Ako je bila planirana Antalija i ljudi odlučili da je bolja varijanta Umag, onda je to to.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Neko je napisao da ce nas Umag ispasti 10k skuplji od Antalije ali da idemo tamo jer se u Antaliji trebalo testirati pred svaku utakmicu tako nešto..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pa sta kao jedino mi pametni pa skontali da je bolje u Umag kao zbog toga nidje veze eto Novi Pazar Borac Skendija i ostali seru parePantelija je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:24sve clanarine do sada bi taman pokrile sve kovid protokole... a ako je neko pozitivan odose pripreme u 3pmAlfredNobel je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:22Samo nam elaboriraj po čemu je bolja Antalija od Umaga? Šta tebi znači kao navijaču jesmo li u Turskoj ili Hrvatskoj ili Mijanmaru? Što je Umag bezveze odluka?
Bitno je da imaju odlične uslove, lijepo vrijeme, dobre terene i protivnike za odigravanje mečeva. Imaju li sve to? Imaju.
Zato ne vidim uopšte poentu ovoga, osim možda da se kurcimo što u Antaliji, a ne ovako u tamo nekom Umagu. Ako je bila planirana Antalija i ljudi odlučili da je bolja varijanta Umag, onda je to to.
al kome objasnjavati da je 10x manja kontrola u HR i da Nam ne sere pare na guzicu
Ma ljudi koji nisu bili nikad tamo, kontaju da je to neka exkluziva. Tamo ima jako dobrog i jako loseg smjestaja (mislim na hotele 5*). Meni ce HR uvijek biti bolja destinacija za more, klasa iznad. Pogotovo Istra, koja je raj na zemlji.hordasDoboj je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:34Neko je napisao da ce nas Umag ispasti 10k skuplji od Antalije ali da idemo tamo jer se u Antaliji trebalo testirati pred svaku utakmicu tako nešto..
E sad, mislim da u ovom slucaju kljucno treba biti klima, tereni i protivnici.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma zamaraju se ljudi glupostima, al vjerovatno u nedostatku nekih dovodjenja, produzenja. Jbg niko ovo ne bi pitao 2012 kad ti dolazi 10 igraca pa imas o cemu komentarisat.Evander je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:38Ma ljudi koji nisu bili nikad tamo, kontaju da je to neka exkluziva. Tamo ima jako dobrog i jako loseg smjestaja (mislim na hotele 5*). Meni ce HR uvijek biti bolja destinacija za more, klasa iznad. Pogotovo Istra, koja je raj na zemlji.hordasDoboj je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:34Neko je napisao da ce nas Umag ispasti 10k skuplji od Antalije ali da idemo tamo jer se u Antaliji trebalo testirati pred svaku utakmicu tako nešto..
E sad, mislim da u ovom slucaju kljucno treba biti klima, tereni i protivnici.
Meni je jedino vokri bilo jer sam znao da je Arena gore, al evo imamo prijenose na BordoTv tako da mi potpuno svejedno.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ev opet se novci spominju, kao da iz svog dzepa vadimo i placamo.
Bosnjo je cudo zivota mi.
Bosnjo je cudo zivota mi.
- PAULUS1234
- Kontakt:
Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:52Vidi se da ste mi obojica fudbalski neobrazovani pa ce vam Cartel pojasniti malo![]()
Andrej ima jake listove, da se moze gurati i udarati sa protivnickim igracima jel igra takvu poziciju.
Dal mora bit mekan ka dusa, sa osjecajem za loptu. Pa ni Rolandinjo nije himao jake listove a znamo sta je radio.
Zadnja izmjena: PAULUS1234, dana/u 31 jan 2021, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ja vec reko vid male sto se reklamira

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:52Vidi se da ste mi obojica fudbalski neobrazovani pa ce vam Cartel pojasniti malo![]()
Andrej ima jake listove, da se moze gurati i udarati sa protivnickim igracima jel igra takvu poziciju.
Dal mora bit mekan ka dusa, sa osjecajem za loptu. Pa ni Rolandinjo nije himao jake listove a znamo sta je radio.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Crni nedim hadzicMortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:55Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:52
Vidi se da ste mi obojica fudbalski neobrazovani pa ce vam Cartel pojasniti malo![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
MortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:55Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:52
Vidi se da ste mi obojica fudbalski neobrazovani pa ce vam Cartel pojasniti malo![]()
![]()
"Mora bit mekan ko dusa, sa osjecajem za loptu"

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- PAULUS1234
- Kontakt:
tu negdje ko Dal grob te **** vidi masineMortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:55Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:52
![]()
Zadnja izmjena: PAULUS1234, dana/u 31 jan 2021, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- PAULUS1234
- Kontakt:
da nam ke ovakih mekanih na sredini , Andrej ima listove zato sto momak radi ko konjforgempp je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:59MortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:55Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50
Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-
![]()
![]()
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jos kad tebe blokiraju k’o jarana ti, to ce biti super dan.
PSPHM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
forgempp je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:59MortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:55Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50
Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, Mahalac7, N3R3D, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 64 gosta.