Pa ništa pogrešno nije rekao čovjek. Listovi mu i nisu nešto. Quadriceps mu je strašan.PAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:59tu negdje ko Dal grob te **** vidi masineMortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:55Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50
Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ako ne produze ugovor tatar i milicevic,a ne dovedemo napadaca,mi cemo uz siroki bit jedina ekipa koja slabija ulazi u naredni dio sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel se vama pojedincima mora crtati, ili?
Kako si dosao do zakljucka da mi mozda nikoga necemo dovesti?
Jos ti i trener kaze fino kako cemo dovesti spica, a spekulise se jos 1-2 pozicije
Polako, ljudi dragi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dovest ćemo ga, moramo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:36Jel se vama pojedincima mora crtati, ili?
Jos ti i trener kaze fino kako cemo dovesti spica, a spekulise se jos 1-2 pozicije
Polako, ljudi dragi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma sve i da odu Tatar i Milicevic, mislim da ce i za njih dovesti zamjene. Necemo sigurno bit nista slabiji samo mozemo bit manje uigrani nego na jesen.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- PAULUS1234
- Kontakt:
Jesi ti imo matematiku u skoli, ako mu je butina onlika normalno da list izgleda manje ,al da je imo male listove to na sud mozemo ja i ti posebno ko Dalove mekaneSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:23Pa ništa pogrešno nije rekao čovjek. Listovi mu i nisu nešto. Quadriceps mu je strašan.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nemoj pisati ovako, onda ce te citirati dusmani koji jedva cekaju da izvlace iz konteksta iz ovakvih postovabera22 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:38Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑Jel se vama pojedincima mora crtati, ili?
Polako, ljudi dragi
A ybg, tesko je dovesti kvalitetnog igraca, a da prodje cijele pripreme..Mozes samo dovesti dobrog igraca kao prosle godine Susica, predprosle Kapica, Crepulju itd
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Listovi su genetika i sa fudbalskim znanjem i igrom imaju dodira ko husrefovci s realnoscu.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zasto mijenjati tim koji pobjedjuje? 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam gdje sam pogresio. Ovo na slici je Ronaldinho a ne moj Rolandinjo.MortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:55Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:52
Vidi se da ste mi obojica fudbalski neobrazovani pa ce vam Cartel pojasniti malo![]()
Andrej ima jake listove, da se moze gurati i udarati sa protivnickim igracima jel igra takvu poziciju.
Dal mora bit mekan ka dusa, sa osjecajem za loptu. Pa ni Rolandinjo nije himao jake listove a znamo sta je radio.
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Znaš kad je Filip Makedonski, otac Aleksandra Velikog, poslao pismo Spartancima u kojem je napisao otprilike ovako: "Ako vam uđemo u spartu, muškarce ćemo pobit, žene silovat a djecu porobit?" Dobio je samo odgovor "Ako."bera22 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:38Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:36Jel se vama pojedincima mora crtati, ili?
Polako, ljudi dragi
Isto da ja napišem, ako izgubimo 8 utakmica u nastavku vjerovatno nećemo osvojit ligu". Glupa ti je konstatacija, realno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Debljina lista je ekvivalentna kvalitetu fudbalera. Ok.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ma dobro brate,citam svaki dan forum,rijetko pisem imam obaveza oko faksa,al cinjenica da ovde sta god napises moze biti pogresno protumaceno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:44Ma nemoj pisati ovako, onda ce te citirati dusmani koji jedva cekaju da izvlace iz konteksta iz ovakvih postovabera22 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:38Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑
Polako, ljudi dragi
A ybg, tesko je dovesti kvalitetnog igraca, a da prodje cijele pripreme..Mozes samo dovesti dobrog igraca kao prosle godine Susica, predprosle Kapica, Crepulju itd
Uredu,al zar stvarno mislis da bez rahmana tatara i milija nece doci do pada u igri i krizi rezultata,i one smo godine imali +11 ako se ne varam pa se jedva iscupali na kraju.Cinjenica je da smo zakasnili sa dovodjenjem bilo kog.skoroalen je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:46Znaš kad je Filip Makedonski, otac Aleksandra Velikog, poslao pismo Spartancima u kojem je napisao otprilike ovako: "Ako vam uđemo u spartu, muškarce ćemo pobit, žene silovat a djecu porobit?" Dobio je samo odgovor "Ako."bera22 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:38Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:36
Polako, ljudi dragi
Isto da ja napišem, ako izgubimo 8 utakmica u nastavku vjerovatno nećemo osvojit ligu". Glupa ti je konstatacija, realno.
-
- Kontakt:
hordasDoboj je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:41Ma sve i da odu Tatar i Milicevic, mislim da ce i za njih dovesti zamjene. Necemo sigurno bit nista slabiji samo mozemo bit manje uigrani nego na jesen.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!