Pa ništa pogrešno nije rekao čovjek. Listovi mu i nisu nešto. Quadriceps mu je strašan.PAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:59tu negdje ko Dal grob te **** vidi masineMortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:55Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50
Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ako ne produze ugovor tatar i milicevic,a ne dovedemo napadaca,mi cemo uz siroki bit jedina ekipa koja slabija ulazi u naredni dio sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel se vama pojedincima mora crtati, ili?
Kako si dosao do zakljucka da mi mozda nikoga necemo dovesti?
Jos ti i trener kaze fino kako cemo dovesti spica, a spekulise se jos 1-2 pozicije
Polako, ljudi dragi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dovest ćemo ga, moramo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:36Jel se vama pojedincima mora crtati, ili?
Jos ti i trener kaze fino kako cemo dovesti spica, a spekulise se jos 1-2 pozicije
Polako, ljudi dragi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma sve i da odu Tatar i Milicevic, mislim da ce i za njih dovesti zamjene. Necemo sigurno bit nista slabiji samo mozemo bit manje uigrani nego na jesen.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- PAULUS1234
- Kontakt:
Jesi ti imo matematiku u skoli, ako mu je butina onlika normalno da list izgleda manje ,al da je imo male listove to na sud mozemo ja i ti posebno ko Dalove mekaneSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:23Pa ništa pogrešno nije rekao čovjek. Listovi mu i nisu nešto. Quadriceps mu je strašan.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nemoj pisati ovako, onda ce te citirati dusmani koji jedva cekaju da izvlace iz konteksta iz ovakvih postovabera22 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:38Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑Jel se vama pojedincima mora crtati, ili?
Polako, ljudi dragi
A ybg, tesko je dovesti kvalitetnog igraca, a da prodje cijele pripreme..Mozes samo dovesti dobrog igraca kao prosle godine Susica, predprosle Kapica, Crepulju itd
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Listovi su genetika i sa fudbalskim znanjem i igrom imaju dodira ko husrefovci s realnoscu.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zasto mijenjati tim koji pobjedjuje? 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam gdje sam pogresio. Ovo na slici je Ronaldinho a ne moj Rolandinjo.MortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:55Evo malo se vidiPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 13:50Rolandinjo nije himao jake listove , zemljo otvori se . de neko postavi sliku ronaldinhovih tankih listova ,sepeta vam-ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 12:52
Vidi se da ste mi obojica fudbalski neobrazovani pa ce vam Cartel pojasniti malo![]()
Andrej ima jake listove, da se moze gurati i udarati sa protivnickim igracima jel igra takvu poziciju.
Dal mora bit mekan ka dusa, sa osjecajem za loptu. Pa ni Rolandinjo nije himao jake listove a znamo sta je radio.
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Znaš kad je Filip Makedonski, otac Aleksandra Velikog, poslao pismo Spartancima u kojem je napisao otprilike ovako: "Ako vam uđemo u spartu, muškarce ćemo pobit, žene silovat a djecu porobit?" Dobio je samo odgovor "Ako."bera22 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:38Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:36Jel se vama pojedincima mora crtati, ili?
Polako, ljudi dragi
Isto da ja napišem, ako izgubimo 8 utakmica u nastavku vjerovatno nećemo osvojit ligu". Glupa ti je konstatacija, realno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Debljina lista je ekvivalentna kvalitetu fudbalera. Ok.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ma dobro brate,citam svaki dan forum,rijetko pisem imam obaveza oko faksa,al cinjenica da ovde sta god napises moze biti pogresno protumaceno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:44Ma nemoj pisati ovako, onda ce te citirati dusmani koji jedva cekaju da izvlace iz konteksta iz ovakvih postovabera22 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:38Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑
Polako, ljudi dragi
A ybg, tesko je dovesti kvalitetnog igraca, a da prodje cijele pripreme..Mozes samo dovesti dobrog igraca kao prosle godine Susica, predprosle Kapica, Crepulju itd
Uredu,al zar stvarno mislis da bez rahmana tatara i milija nece doci do pada u igri i krizi rezultata,i one smo godine imali +11 ako se ne varam pa se jedva iscupali na kraju.Cinjenica je da smo zakasnili sa dovodjenjem bilo kog.skoroalen je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:46Znaš kad je Filip Makedonski, otac Aleksandra Velikog, poslao pismo Spartancima u kojem je napisao otprilike ovako: "Ako vam uđemo u spartu, muškarce ćemo pobit, žene silovat a djecu porobit?" Dobio je samo odgovor "Ako."bera22 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:38Polako druze,bas zato sam napisao ako.Ali je valjda logicno da se igrac dovede do pripremnih utakmica da se moze uigrat s ekipom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:36
Polako, ljudi dragi
Isto da ja napišem, ako izgubimo 8 utakmica u nastavku vjerovatno nećemo osvojit ligu". Glupa ti je konstatacija, realno.
-
- Kontakt:
hordasDoboj je napisao/la: ↑31 jan 2021, 14:41Ma sve i da odu Tatar i Milicevic, mislim da ce i za njih dovesti zamjene. Necemo sigurno bit nista slabiji samo mozemo bit manje uigrani nego na jesen.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bordospartanac, Burberry46, bvsic, goGlobal, Imamkarbarum, JavierBosnia, keli, Kyle88, Lavcina, MaroonBjelave, mire971, mma_hz, nedimmmm1337, Pantelija, plisek, sarajevo19461987, skoJaa, Vanja8 i 111 gostiju.