Jedva čekam 05.02.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eh, upravo je zakon o sportu glavni problem u nasoj drzavi. Eto nek ne moraju politicari iz drzavnog budzeta davati pare klubovima, neka izglasaju mogucnost privatizacije klubova ili da oslobode bar 20% poreza za pravna lica koja su sponzori sportskim klubovima.Pantelija je napisao/la: ↑01 feb 2021, 07:35Jw.bo vas osjek. I dinamo i zvezda i hajduk i pi.zde materine. U vasoj drzavi vas politicari taslace a pismuti ne smijete. Ne daju hakon o spprtu, klubovima ne daju marke a milione uzmu na porez , i umjesto da se za to brinete vi naglabate kako je osjeku kojeg kao i ostale drzava gleda ko malo vode na dlanu.
Umjesto protesta (u dva dana ) ispred parlamenta jer su ponovo skinuli s dnevnog reda zakon l spprtu koji najvise nama kao klubu treba, vi poletili na upravu.
nećemo stare Kosti, nećemo Patke, Starce također, a i ovaj Musa je odron ,mora da je rodjak od onog Muse iGORA....
+1
Šta ba hahahahahahDenchi je napisao/la: ↑01 feb 2021, 07:38Ma prculadija, ne obaziri se, meni ne znaju sta ce od muke pa mi pisu poruke "p*cko jedna imas cuku", zamisli nivo tog intelekta i nemoci....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 feb 2021, 07:30Ohohoho, što mi se uzyebala dežurna forumska pasivno-agresivna brigada Al-Mahala, evo sam se vas smrzo. Baš ću vama, mediokritetima, podastirati svoja iskustva, znanja i kvalifikacije.
No, kao akt dobre volje, ko me god želi upoznati, vrlo rado ću se odazvati i onda možemo pričati o mojim kompetencijama. Do tada, bavite se svojim životima. Kakvi li su, kad moj pretresate? (mislim, život).
Haj uzdravlje.
Je l’ to i venama gadget fan?Denchi je napisao/la: ↑01 feb 2021, 07:38Ma prculadija, ne obaziri se, meni ne znaju sta ce od muke pa mi pisu poruke "p*cko jedna imas cuku", zamisli nivo tog intelekta i nemoci....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 feb 2021, 07:30Ohohoho, što mi se uzyebala dežurna forumska pasivno-agresivna brigada Al-Mahala, evo sam se vas smrzo. Baš ću vama, mediokritetima, podastirati svoja iskustva, znanja i kvalifikacije.
No, kao akt dobre volje, ko me god želi upoznati, vrlo rado ću se odazvati i onda možemo pričati o mojim kompetencijama. Do tada, bavite se svojim životima. Kakvi li su, kad moj pretresate? (mislim, život).
Haj uzdravlje.
Sta je ovo ljudi...AlfredNobel je napisao/la: ↑01 feb 2021, 02:05Ma jok, gdje ćeš to reći, sad će ti doći s riječima kako oni imaju samo malo bolje terene i infrastrukturu i kako je sve ostalo u pet deka. HNL je svemirski brod za našu ligu. Ja neki dan rekoh da je Osijek miljama od nas, njima nešto čudno i smiješno, odmah okreću na kartu historije i toga da smo igrali s Unitedom nekad prije nove ere (karikiram da mi ne serrete). HNL se toliko digao, i po kvalitetu i po zanimljivosti, tako da sad imaš Dinamo, Rijeku, Osijek, Goricu, još kad bi se Hajduk konačno digao, spektakl pravi. Belupo isto nije za odbaciti.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:47Jos jedan dokaz koliko je HNL ispred nase lige u kojem je transfer igraca 15 hiljada €.Naime, Črnko je na Facebook profilu zaželio sreću Marijanu Čabraji, koji će se po njegovi riječima sutra pridružiti klubu iz Maksimira.
"Rijeka - Gorica 0-2. Sretno Marijan Čabraja od sutra u Dinamu uz drugi najveći transfer u povijesti Gorice", napisao je Črnko te potvrdio vijest o kojoj se priča već neko vrijeme.
Trenutno nije poznat iznos za koji će lijevi bek prijeći u Dinamo, no nagađa se kako se radi o odšteti od oko dva milijuna eura. Najveći izlazni transfer Gorice dosad bio je onaj Iyayija Atiemwena koji je također prodan u Dinamo za iznos nešto viši od dva milijuna eura.
EDIT:
Cabraja je bivsi Dinamov igrac prošao sve njihove omladinske kategorije.
Ali, lakše se tješiti da smo mi bog i batina i da je sve to bara bara, nego biti realan. Ne podcjenujem nas, normalno, konačno smo krenuli s ozbiljnim radom i primjer smo kako izgleda jedan profesionalni klub. Konačno smo počeli sistematski raditi na svim nivoima, ima se love, stigao je i Cioffi, dovodi se ciljano i zna se ko, šta radi. Ovako nastaviti i rezultati su zagarantovani, kao što je slučaj i ove dvije-tri sezone. Za sve treba vremena, tako da samo strpljivo.
i vise od toga, cekam kad ce koji meme osvanuti o nama. po ovome kako pise mozda cak i neki consulting expert. samo cekam da mi escobar pokuca vrataJohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 10:32Je l’ to i venama gadget fan?Denchi je napisao/la: ↑01 feb 2021, 07:38Ma prculadija, ne obaziri se, meni ne znaju sta ce od muke pa mi pisu poruke "p*cko jedna imas cuku", zamisli nivo tog intelekta i nemoci....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 feb 2021, 07:30Ohohoho, što mi se uzyebala dežurna forumska pasivno-agresivna brigada Al-Mahala, evo sam se vas smrzo. Baš ću vama, mediokritetima, podastirati svoja iskustva, znanja i kvalifikacije.
Haj uzdravlje.
Htio sam te pitati u pp, ali mi limit na poruke, znas li koga da prodaje ili pravi klub stolice?AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 feb 2021, 10:57i vise od toga, cekam kad ce koji meme osvanuti o nama. po ovome kako pise mozda cak i neki consulting expert. samo cekam da mi escobar pokuca vrata
miljenik bivseg trenera, pokretniji od handzica
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bosnas_, HordasDolacMalta, juka55, nedimmmm1337, rimljanin90 i 61 gost.