osusio se ko grana
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas pišem 3x da bugari izgleda ne kontaju da nije 2012. godina i da lom noge našem igraču neće poništiti ono deranje pakaša te godine. Tinu su jedno 2 puta vile pronosale sa njihovim klizećim startovima. Ciganija, polugenocidna..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovaj iz BH gasa je malo suhveli...jos ako je iz sda veseloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:00Yebo sad spica, sta mislite o novom predsjedniku UO, i novom clanu UO ?
Novi predsjednik UO - Hajrudin Kapetanović
Novi clan UO - Jasmin Salkic
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 02 feb 2021, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajde hareeeeeee brat moj ❤
Jace nego ikad. Nas jedini napadac
Jace nego ikad. Nas jedini napadac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Uaput nabijem na kiticu svakoga ko brani osobu koja je kostala klub akoro pola miliona. Kad se moze pljuvati husref moze i ovaj pizdun za kojeg su neki bili u pravu kad se prozivao. Nema duplih standaeda. Ko steti klubu ide u 3 pm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U trenutku se nije trebao pljuvati, jer po onome kako je trebalo biti, je sasvim ok
A sad kad nas je prakticki izlevatio, treba ga i popljuvati, apsolutno se slazem.
Samo malo lakse s nasim Borisom, jer ako proradi momak priznaj da bi te izurinirao samo tako

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kovacevic
Oremus
Dupovac
Pidro
Milicevic
Djokanovic
Pejovic
Tatar
Fanimo
Sušić
Handzic
Realno beton ekipa, pa i za Europu uz jedno ili dva pojacanja.
Oremus
Dupovac
Pidro
Milicevic
Djokanovic
Pejovic
Tatar
Fanimo
Sušić
Handzic
Realno beton ekipa, pa i za Europu uz jedno ili dva pojacanja.
Sutra se spic prikljucuje u Umagu. Ja iskreno nisam cuo za njega, al jbg dobacio je vani fino do Niypyemske i Spanije, valjda ce nama valjat.
Nemojte se srkletit ljudi, opusteno prvi smo.

Nemojte se srkletit ljudi, opusteno prvi smo.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pogledao sam podcast. Momak je čaršija, regularan djeluje, jest da za Buckse navija, al' eto halalim mu.
Dvije stvari su upitne. Prva je njegov mentalitet i pristup kakvi će biti jer trebalo bi da je i sam svjestan da mu je ovo (ako uopće dođe u svetinju) posljednja prilika da nešto napravi od svoje karijere. Druga stvar su te povrede koje je imao, sklonost povredama i koliko je oporavljen. I sam kaže u podcastu da je dosta eksplozivnosti i brzine izgubio.
Ono u šta ne sumnjam je da lik zna igrat' lopte, to me iskreno najmanje brine. I iz ovog ograničenog materijala koji je dostupan vidi se da je nevjerovatno školovan fudbaler i da posjeduje zavidnu tehniku za svoju visinu.
Od srca mu želim da uspije, ali iskreno će se svašta nešto morati poklopiti. Naše je da ga podržimo, a ostalo je na njemu.

Dvije stvari su upitne. Prva je njegov mentalitet i pristup kakvi će biti jer trebalo bi da je i sam svjestan da mu je ovo (ako uopće dođe u svetinju) posljednja prilika da nešto napravi od svoje karijere. Druga stvar su te povrede koje je imao, sklonost povredama i koliko je oporavljen. I sam kaže u podcastu da je dosta eksplozivnosti i brzine izgubio.
Ono u šta ne sumnjam je da lik zna igrat' lopte, to me iskreno najmanje brine. I iz ovog ograničenog materijala koji je dostupan vidi se da je nevjerovatno školovan fudbaler i da posjeduje zavidnu tehniku za svoju visinu.
Od srca mu želim da uspije, ali iskreno će se svašta nešto morati poklopiti. Naše je da ga podržimo, a ostalo je na njemu.

Možda ovaj napadač dolazi na kraći ugovor, pola godine + 1 ako zadovolji. Nama bi to bio dobar napadač, takvog bi teško našli u ligi a mislim da ga nećemo ni preplatiti.
Bila bi to dobra opcija našim ako čovjek ne zadovolji da tražimo boljeg na ljeto, svakako vidim da i njemu treba minuta a ovdje bi dobio priliku da se dokaže i da ostane znatno duže, mlad je, možemo dobro ubosti sa njim ako se pokaže.
Mislim da ni naši nisu ludi da se zalijeću sa nedokazanim napadačem, ali kako god čovjek nije još ni potpisao. Nema potrebe za vrijeđanjem bilo koga.
Bila bi to dobra opcija našim ako čovjek ne zadovolji da tražimo boljeg na ljeto, svakako vidim da i njemu treba minuta a ovdje bi dobio priliku da se dokaže i da ostane znatno duže, mlad je, možemo dobro ubosti sa njim ako se pokaže.
Mislim da ni naši nisu ludi da se zalijeću sa nedokazanim napadačem, ali kako god čovjek nije još ni potpisao. Nema potrebe za vrijeđanjem bilo koga.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lijepo napisanohazarder je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:29Pogledao sam podcast. Momak je čaršija, regularan djeluje, jest da za Buckse navija, al' eto halalim mu.![]()
Od srca mu želim da uspije, ali iskreno će se svašta nešto morati poklopiti. Naše je da ga podržimo, a ostalo je na njemu.![]()

Trebat samo polako s njim, ali mislim da bi super mogao biti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ovo je ukupno osmi igrač iz nižeg ranga koji je stigao u Zrinjski u ovom prelaznom roku.
Dobri smo mi se oko jednog igraca se raspravljamo,sta bi bilo da smo ko Zrinjski sad doveli ovoliki broj igraca iz drugih/trecih liga. Dali bi prezivjeli,ko bi bio optuzen za talove,kome bi glave skidali

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imao je jednu ozljedu fudbalsku to su ligamenti bili i pricao je da nije ocekivao da ce toliko morati raditi(kaze godinu i po) da to povrati(brzinu i eksplozivnost)...hazarder je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:29Pogledao sam podcast. Momak je čaršija, regularan djeluje, jest da za Buckse navija, al' eto halalim mu.![]()
Od srca mu želim da uspije, ali iskreno će se svašta nešto morati poklopiti. Naše je da ga podržimo, a ostalo je na njemu.![]()
A drugo je bila mononukleoza, nema veze sa sportom
Zbog toga kazem, vjerujem da je on pokusaj kao sto je bilo sa Crnickim, skolovan napadac iz dobre akademije...pa ako ga krene mozemo puno dobiti ako ne nista....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Popiša rumeni sve svoje branitelje. Za lijekova mu trebalo ako je s namjerom, lafo volonterski radio a ošteti klub preko pola miliona. A skakalo se svakom za vrat ko je posumnjo oko seata i to do skora je šprdačina bila sa tim koji su sumnjali a ti se sad ušutili.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:16U trenutku se nije trebao pljuvati, jer po onome kako je trebalo biti, je sasvim ok
A sad kad nas je prakticki izlevatio, treba ga i popljuvati, apsolutno se slazem.
Samo malo lakse s nasim Borisom, jer ako proradi momak priznaj da bi te izurinirao samo tako![]()
Priča ne zaslužujemo uređen klub kojeg danas imamo jer smo ponekad nezadovoljni (ne govorim za sebe već uopšteno) i što puno kritikujemi, a takva ista priča istih bila i u doba Selimovića, Ibraka, Ješića i onog menadžerčića Bulića. I tad bilo, pustite ih da rade.. ne kritikuj...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
U europi skroz malo transfera, klubovi s velikim budzetima u ovoj godini nisu previse ulagali. Tako da treba biti realan oko pojacanja, ako zadrzimo da vise niko ne ode napravili smo veliki posao u odbrani titule.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, gh0stHZ, Hansestadt, johntravolta123, mire971, mnon46, napoleon72, propoklopac, stokastoka23, VolimoSarajevo i 111 gostiju.