FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

SaNa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SaNa » 02 feb 2021, 23:08

Haver ! je napisao/la:
02 feb 2021, 22:46
Je li ovo Hare malo smršao ili mi se čini ?
osusio se ko grana
This time next year, we'll be millionaires!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 02 feb 2021, 23:09

Hare smrs'o 10 kila jbt
- FKS -

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 feb 2021, 23:10

Izbacio brokule
NEMA NAZAD

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 feb 2021, 23:11

miky_hz je napisao/la:
02 feb 2021, 22:40
Haretova noga danas nakon utakmice,dobro se marisalo sa Bugarima

slika
Danas pišem 3x da bugari izgleda ne kontaju da nije 2012. godina i da lom noge našem igraču neće poništiti ono deranje pakaša te godine. Tinu su jedno 2 puta vile pronosale sa njihovim klizećim startovima. Ciganija, polugenocidna..
Bahati, bahati Željkan!
1946

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 feb 2021, 23:11

Hajdeee je napisao/la:
02 feb 2021, 23:09
Hare smrs'o 10 kila jbt
Bit ce da stvarno nema plata
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 feb 2021, 23:11

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 feb 2021, 23:00
Yebo sad spica, sta mislite o novom predsjedniku UO, i novom clanu UO ?
Novi predsjednik UO - Hajrudin Kapetanović
Novi clan UO - Jasmin Salkic
Ovaj iz BH gasa je malo suhveli...jos ako je iz sda veselo
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 02 feb 2021, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 feb 2021, 23:12

Hajde hareeeeeee brat moj ❤

Jace nego ikad. Nas jedini napadac 😻
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 feb 2021, 23:13

Uaput nabijem na kiticu svakoga ko brani osobu koja je kostala klub akoro pola miliona. Kad se moze pljuvati husref moze i ovaj pizdun za kojeg su neki bili u pravu kad se prozivao. Nema duplih standaeda. Ko steti klubu ide u 3 pm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 02 feb 2021, 23:14

Evo jedna zlata vrijedna iz arhive

slika
90!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 feb 2021, 23:16

Pantelija je napisao/la:
02 feb 2021, 23:13
Uaput nabijem na kiticu svakoga ko brani osobu koja je kostala klub akoro pola miliona. Kad se moze pljuvati husref moze i ovaj pizdun za kojeg su neki bili u pravu kad se prozivao. Nema duplih standaeda. Ko steti klubu ide u 3 pm
U trenutku se nije trebao pljuvati, jer po onome kako je trebalo biti, je sasvim ok
A sad kad nas je prakticki izlevatio, treba ga i popljuvati, apsolutno se slazem.
Samo malo lakse s nasim Borisom, jer ako proradi momak priznaj da bi te izurinirao samo tako :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 feb 2021, 23:20

Kovacevic
Oremus
Dupovac
Pidro
Milicevic
Djokanovic
Pejovic
Tatar
Fanimo
Sušić
Handzic
Realno beton ekipa, pa i za Europu uz jedno ili dva pojacanja.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 feb 2021, 23:22

Sutra se spic prikljucuje u Umagu. Ja iskreno nisam cuo za njega, al jbg dobacio je vani fino do Niypyemske i Spanije, valjda ce nama valjat.
Nemojte se srkletit ljudi, opusteno prvi smo.

:thumbup:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 02 feb 2021, 23:27

Zip je napisao/la:
02 feb 2021, 22:30
Daj anketu, "Da li ste nekada culi za Borisa kak se vec preziva?"

98% glasova bi bilo za NE

Al eto, oni znaju da nista lik ne zna....
:urnebes: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 02 feb 2021, 23:29

Pogledao sam podcast. Momak je čaršija, regularan djeluje, jest da za Buckse navija, al' eto halalim mu. :mrgreen:

Dvije stvari su upitne. Prva je njegov mentalitet i pristup kakvi će biti jer trebalo bi da je i sam svjestan da mu je ovo (ako uopće dođe u svetinju) posljednja prilika da nešto napravi od svoje karijere. Druga stvar su te povrede koje je imao, sklonost povredama i koliko je oporavljen. I sam kaže u podcastu da je dosta eksplozivnosti i brzine izgubio.

Ono u šta ne sumnjam je da lik zna igrat' lopte, to me iskreno najmanje brine. I iz ovog ograničenog materijala koji je dostupan vidi se da je nevjerovatno školovan fudbaler i da posjeduje zavidnu tehniku za svoju visinu.
Od srca mu želim da uspije, ali iskreno će se svašta nešto morati poklopiti. Naše je da ga podržimo, a ostalo je na njemu. :salut:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 02 feb 2021, 23:34

Možda ovaj napadač dolazi na kraći ugovor, pola godine + 1 ako zadovolji. Nama bi to bio dobar napadač, takvog bi teško našli u ligi a mislim da ga nećemo ni preplatiti.
Bila bi to dobra opcija našim ako čovjek ne zadovolji da tražimo boljeg na ljeto, svakako vidim da i njemu treba minuta a ovdje bi dobio priliku da se dokaže i da ostane znatno duže, mlad je, možemo dobro ubosti sa njim ako se pokaže.
Mislim da ni naši nisu ludi da se zalijeću sa nedokazanim napadačem, ali kako god čovjek nije još ni potpisao. Nema potrebe za vrijeđanjem bilo koga.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 feb 2021, 23:36

hazarder je napisao/la:
02 feb 2021, 23:29
Pogledao sam podcast. Momak je čaršija, regularan djeluje, jest da za Buckse navija, al' eto halalim mu. :mrgreen:

Dvije stvari su upitne. Prva je njegov mentalitet i pristup kakvi će biti jer trebalo bi da je i sam svjestan da mu je ovo (ako uopće dođe u svetinju) posljednja prilika da nešto napravi od svoje karijere. Druga stvar su te povrede koje je imao, sklonost povredama i koliko je oporavljen. I sam kaže u podcastu da je dosta eksplozivnosti i brzine izgubio.

Ono u šta ne sumnjam je da lik zna igrat' lopte, to me iskreno najmanje brine. I iz ovog ograničenog materijala koji je dostupan vidi se da je nevjerovatno školovan fudbaler i da posjeduje zavidnu tehniku za svoju visinu.
Od srca mu želim da uspije, ali iskreno će se svašta nešto morati poklopiti. Naše je da ga podržimo, a ostalo je na njemu. :salut:
Lijepo napisano :thumbup:
Trebat samo polako s njim, ali mislim da bi super mogao biti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 feb 2021, 23:37

Ovo je ukupno osmi igrač iz nižeg ranga koji je stigao u Zrinjski u ovom prelaznom roku.

Dobri smo mi se oko jednog igraca se raspravljamo,sta bi bilo da smo ko Zrinjski sad doveli ovoliki broj igraca iz drugih/trecih liga. Dali bi prezivjeli,ko bi bio optuzen za talove,kome bi glave skidali :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 feb 2021, 23:42

hazarder je napisao/la:
02 feb 2021, 23:29

Imao je jednu ozljedu fudbalsku to su ligamenti bili i pricao je da nije ocekivao da ce toliko morati raditi(kaze godinu i po) da to povrati(brzinu i eksplozivnost)...

A drugo je bila mononukleoza, nema veze sa sportom

Zbog toga kazem, vjerujem da je on pokusaj kao sto je bilo sa Crnickim, skolovan napadac iz dobre akademije...pa ako ga krene mozemo puno dobiti ako ne nista....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 feb 2021, 23:45

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 feb 2021, 23:16
Pantelija je napisao/la:
02 feb 2021, 23:13
U trenutku se nije trebao pljuvati, jer po onome kako je trebalo biti, je sasvim ok
A sad kad nas je prakticki izlevatio, treba ga i popljuvati, apsolutno se slazem.
Samo malo lakse s nasim Borisom, jer ako proradi momak priznaj da bi te izurinirao samo tako :D
Popiša rumeni sve svoje branitelje. Za lijekova mu trebalo ako je s namjerom, lafo volonterski radio a ošteti klub preko pola miliona. A skakalo se svakom za vrat ko je posumnjo oko seata i to do skora je šprdačina bila sa tim koji su sumnjali a ti se sad ušutili.

Priča ne zaslužujemo uređen klub kojeg danas imamo jer smo ponekad nezadovoljni (ne govorim za sebe već uopšteno) i što puno kritikujemi, a takva ista priča istih bila i u doba Selimovića, Ibraka, Ješića i onog menadžerčića Bulića. I tad bilo, pustite ih da rade.. ne kritikuj...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 feb 2021, 23:51

U europi skroz malo transfera, klubovi s velikim budzetima u ovoj godini nisu previse ulagali. Tako da treba biti realan oko pojacanja, ako zadrzimo da vise niko ne ode napravili smo veliki posao u odbrani titule.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”