Ne postoji, prodavao trenerke u Bugarskoj, i Hadzija ga doveo, da se rastale naravno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne postoji, prodavao trenerke u Bugarskoj, i Hadzija ga doveo, da se rastale naravno
Zaista ne mogu da ga nadjem, ali ocito je neki problem u mom racunaru jer bilo koje ime i prezime da ukucam izbaci mi da ne postoji taj igrač. Da se razumijemo ja vjerujem Hadžiji, pa kada bi ga doveo iz iz Bugarske kao nekog ko je prodavao trenerke. Ne znam odakle tolika negativa ...
Zundo hvala ti, ide 5 za aktivnost
Nismo se dobro razmujeli,skoroalen je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:42A jbg brate, u svijetu 3-4 ekipe imaju klupu jednako kvalitetnu kao i prvi tim. Ovako na prvu mi samo City pada na pamet, igram Fantasy pa znam kakav je Guardiola ped.er sa rotacijama, al može mu se jer ima klupu kao i prvi tim, na svakoj poziciji dva ekstra kvalitetna igrača.hase73 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:20Kako los tajming juce za ovu najavu dolaska crnogorca...![]()
Niko ne komentarise odlicnu tekmu. Tino fantastican, nemoguce mu oduzeti loptu.
Odbrana Pidro-Dupe-Mili-Oremus (posebno Mirko) savrsena , nisu bugari kako treba pogledali na nas gol.
Ofanzivno sjajno drugo poluvrijeme, nakon sto je Benjo usao, nisu znali odakle napadamo.
Potpuna kontrola sredine terena, na moemente smo im krili loptu po 2-3 minuta...
Kao sto sam vec pisao u subotu, ovih pocetnih 12-13 iz prosle godine, sa lakocom uzimaju titulu sa +15 bodova... Ono od subote, otprilike rang Olimpika...
Sve u svemu, spektakularna pojacanj bi bila dobrodosla - al nisu neophodna.
Mozda je bolje cuvati pare pa se pojacati kako treba pred evropu?
Ekipa od subote je s razlogom druga ekipa, ljudi koji će u nastavku dobijat šansu na kapaljku. Ne znam samo šta je fazon s Kanurićem, nije nikad ni predstavljen nit brani na pripremama, očito da je neka proba u pitanju, čovjek još nije službeno naš igrač... Znači Džafića prekrižit, Dervišagića isto, Bešić će teško imat neku bitniju ulogu, kao i Milanović, Ramić... Jedino će Dal možda imat neku ozbiljniju minutažu, mada i to sumnjam, Tino ako bude spreman, biće daleko najbolji igrač lige.
Lazić je imao kontinuitet nastupa prije Turske.37 utakmica u Srbiji (Zvezda i Spartak Subotica) od 2013 do 2015, pa onda transfer u Anži u kojem je bio standardan sezonu i pol.Također, bio je i mladi reprezentativac Srbije, standardni član ekipe koja je u baražu za Euro U21 2017 izbacila Norvešku (generacija Gačinovića, Andrije Živkovića, Grujića, Milinković-Savića....).Ovaj napadač što ga Velež dovodi, Dejan Georgijević (1994), ima puno bolju statistiku i kontinuitete nastupa od ovog Cmiljanića.Od 2014 do 2018 zabilježio je 84 nastupa u Prvoj ligi Srbije i dao 29 golova.skoroalen je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:54A za ove što pitaju "gdje ga je Hadžija gledao kad nije ni igrao za Slovan", gdje je mogao Hadžija gledat Lazića kad ga je dovodio?![]()
Hadžija bio aktivan fudbaler kad je Lazić igrao fudbal u Zvezdi i Anzhiju, otkako je Hadžija u ovom poslu Lazić odigrao 3-4 tekme, i to s klupe, u Turskoj. Godinu prije dolaska u Sarajevo bio bez kluba. Gdje je mogao bit viđen, a opet došao i kod nas se itekako pokazao.
Znao sam da ćeš ga spomenutHistoricar je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:20Lazić je imao kontinuitet nastupa prije Turske.37 utakmica u Srbiji (Zvezda i Spartak Subotica) od 2013 do 2015, pa onda transfer u Anži u kojem je bio standardan sezonu i pol.Također, bio je i mladi reprezentativac Srbije, standardni član ekipe koja je u baražu za Euro U21 2017 izbacila Norvešku (generacija Gačinovića, Andrije Živkovića, Grujića, Milinković-Savića....).Ovaj napadač što ga Velež dovodi, Dejan Georgijević (1994), ima puno bolju statistiku i kontinuitete nastupa od ovog Cmiljanića.Od 2014 do 2018 zabilježio je 84 nastupa u Prvoj ligi Srbije i dao 29 golova.skoroalen je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:54A za ove što pitaju "gdje ga je Hadžija gledao kad nije ni igrao za Slovan", gdje je mogao Hadžija gledat Lazića kad ga je dovodio?![]()
Hadžija bio aktivan fudbaler kad je Lazić igrao fudbal u Zvezdi i Anzhiju, otkako je Hadžija u ovom poslu Lazić odigrao 3-4 tekme, i to s klupe, u Turskoj. Godinu prije dolaska u Sarajevo bio bez kluba. Gdje je mogao bit viđen, a opet došao i kod nas se itekako pokazao.
BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:30Znao sam da ćeš ga spomenutHistoricar je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:20Lazić je imao kontinuitet nastupa prije Turske.37 utakmica u Srbiji (Zvezda i Spartak Subotica) od 2013 do 2015, pa onda transfer u Anži u kojem je bio standardan sezonu i pol.Također, bio je i mladi reprezentativac Srbije, standardni član ekipe koja je u baražu za Euro U21 2017 izbacila Norvešku (generacija Gačinovića, Andrije Živkovića, Grujića, Milinković-Savića....).Ovaj napadač što ga Velež dovodi, Dejan Georgijević (1994), ima puno bolju statistiku i kontinuitete nastupa od ovog Cmiljanića.Od 2014 do 2018 zabilježio je 84 nastupa u Prvoj ligi Srbije i dao 29 golova.skoroalen je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:54A za ove što pitaju "gdje ga je Hadžija gledao kad nije ni igrao za Slovan", gdje je mogao Hadžija gledat Lazića kad ga je dovodio?![]()
Hadžija bio aktivan fudbaler kad je Lazić igrao fudbal u Zvezdi i Anzhiju, otkako je Hadžija u ovom poslu Lazić odigrao 3-4 tekme, i to s klupe, u Turskoj. Godinu prije dolaska u Sarajevo bio bez kluba. Gdje je mogao bit viđen, a opet došao i kod nas se itekako pokazao.![]()
![]()
Pa nisam ništa slagao, eto provjeri.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:30Znao sam da ćeš ga spomenutHistoricar je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:20Lazić je imao kontinuitet nastupa prije Turske.37 utakmica u Srbiji (Zvezda i Spartak Subotica) od 2013 do 2015, pa onda transfer u Anži u kojem je bio standardan sezonu i pol.Također, bio je i mladi reprezentativac Srbije, standardni član ekipe koja je u baražu za Euro U21 2017 izbacila Norvešku (generacija Gačinovića, Andrije Živkovića, Grujića, Milinković-Savića....).Ovaj napadač što ga Velež dovodi, Dejan Georgijević (1994), ima puno bolju statistiku i kontinuitete nastupa od ovog Cmiljanića.Od 2014 do 2018 zabilježio je 84 nastupa u Prvoj ligi Srbije i dao 29 golova.skoroalen je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:54A za ove što pitaju "gdje ga je Hadžija gledao kad nije ni igrao za Slovan", gdje je mogao Hadžija gledat Lazića kad ga je dovodio?![]()
Hadžija bio aktivan fudbaler kad je Lazić igrao fudbal u Zvezdi i Anzhiju, otkako je Hadžija u ovom poslu Lazić odigrao 3-4 tekme, i to s klupe, u Turskoj. Godinu prije dolaska u Sarajevo bio bez kluba. Gdje je mogao bit viđen, a opet došao i kod nas se itekako pokazao.![]()
![]()
Pa šta ima loše ako je neko nezadovoljan izborom napadača? Pa u svakom klubu, kakve god uspjehe imao, imaš dosta kritika i nezadovoljnih nakon nekih poteza. Nisu to podjele.Vanja8 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:14Ma ovdje se nastoji izgleda stvoriti opet podjela,kao ovi sto kritikuju rad Emira,Uprave i ovi kao sto ih brane...
To je nepotrebno stvaranje takve atmosfere jer apsolutno nije tacno...
Jednostavno sam protiv svakog pljuvanja dok se taj neko ne pokaze i ne dokaze u bilo kom smislu...
Unapred nekoga etiketirati to ne...
Momak je doveden u klub i svim srcem se nadam da ce itekako doprinijeti ekipi u ponovnom osvajanju duple krune...
Pa nisi, al znam da pratiš detaljno i ostale pa sam samo čeko kad ćeš usporedbu bacit.Historicar je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:36Pa nisam ništa slagao, eto provjeri.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:30Znao sam da ćeš ga spomenutHistoricar je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:20
Lazić je imao kontinuitet nastupa prije Turske.37 utakmica u Srbiji (Zvezda i Spartak Subotica) od 2013 do 2015, pa onda transfer u Anži u kojem je bio standardan sezonu i pol.Također, bio je i mladi reprezentativac Srbije, standardni član ekipe koja je u baražu za Euro U21 2017 izbacila Norvešku (generacija Gačinovića, Andrije Živkovića, Grujića, Milinković-Savića....).Ovaj napadač što ga Velež dovodi, Dejan Georgijević (1994), ima puno bolju statistiku i kontinuitete nastupa od ovog Cmiljanića.Od 2014 do 2018 zabilježio je 84 nastupa u Prvoj ligi Srbije i dao 29 golova.![]()
![]()
'Statistika je kao bikini, otkriva mnogo, ali sakriva najvažnije detalje.'BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:37Pa šta ima loše ako je neko nezadovoljan izborom napadača? Pa u svakom klubu, kakve god uspjehe imao, imaš dosta kritika i nezadovoljnih nakon nekih poteza. Nisu to podjele.Vanja8 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:14Ma ovdje se nastoji izgleda stvoriti opet podjela,kao ovi sto kritikuju rad Emira,Uprave i ovi kao sto ih brane...
To je nepotrebno stvaranje takve atmosfere jer apsolutno nije tacno...
Jednostavno sam protiv svakog pljuvanja dok se taj neko ne pokaze i ne dokaze u bilo kom smislu...
Unapred nekoga etiketirati to ne...
Momak je doveden u klub i svim srcem se nadam da ce itekako doprinijeti ekipi u ponovnom osvajanju duple krune...
Evo ovaj napadač, pretanka statiskika, imaju ljudi pravo bit nezadovoljni i razočarani. Dobacio je nekih finih klubova gdje nije igrao - imaju ljudi pravo bit maximalno optimistični i misliti da će bit jači od Benke i Ahmetovića zajedno.
Činjenicama diskutovat i palamudit hoćel-nećel bit pojačanje je jedino što nam preostaje dok ga ne vidimo na terenu. Svi iskreno navijači će, bili zadovoljni njime ili ne, poželit mu sreću i nadat se da će bit pojačanje.
Nisam vidio nit pročito da se tjera neko nakon ovog napadača. Da je to u pitanju, druga bi priča bila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.