FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

NisamInSajder
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NisamInSajder » 05 feb 2021, 01:16

Edberg23 je napisao/la:
05 feb 2021, 01:09
Mogu zasigurno reći da večeras Krste, Dupovac i ostali pokazuju Borisu kako funkcioniše forum. :urnebes: :urnebes:
Ja se fakat nadam da Krle ovo nije pokazao Borisu, inace ne bih bio u kozi Erica, Brkica i Zlomislica...
ajdohordas je napisao/la:
05 feb 2021, 01:11
NisamInSajder je napisao/la:
05 feb 2021, 01:08
Ja ne vjerujem sta se ovdje pise.. Krivo im je sto se nije doveo neki anonimus iz Afrike umjesto "anonimusa" koji je dijelom prosao skolu PSVa, kojeg su dovodili Huesca, Levante..
Pa onda rece kako je 2 hnl bolja od klubova u kojima je bio Cmiljanic.. To je vrhunac veceri bio. :rol: :rol:
I sta mu covjek odgovorit i kako nastavit diskusiju kad vidis kako covjek razmislja i sta reče samo da bi opravdao i odbranio svoj stav i nekom nametnuo svoje misljenje...
Nikako... Al, City, United, Chelsea su glupi sto kupuju igrace iz mladog tima PSVa ili Ajaxa ili Holandije opcenito, a ne iz 2 HNL.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 feb 2021, 01:18

On bi vec protiv Triglava mogao odgirat nekoliko minuta
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 feb 2021, 01:18

05 feb 2021, 01:04
Bit ce slatko gledati vas kako jedete svoja gov.na vlastita za par mjeseci.
Raznorazni menadzeri, sportski direktori, skauti, treneri i veliki forumski strucnjaci.
Bog te vidio ono poredi 2HNL sa Slovackom, Austrijom i drugom holandskom ligom...
I sta da se tu pise i prica vise ?
Samo ser.ite bit ce profilnih slika sa Borisom u maju ispred vjecne.
Izvinjavam se, ja sam napisao da taatar je imao SJAJNU sezonu u ligi koja npr je bolja od pola nasih klubova iz prve lige. Tacno?
U slovackoj igra igrac koji je otjeran iz FKS, i ismijavan. Ima vise tekmi nego ovaj.
Dalje, On nije igrao u Holandskoj nego drugoj holandskoj,. Druga holandska je samo dijelom takmicarska. Vecina klubova je iskljucivo razvojnog karaktera. Da ti prevedem , veliki dio timova NE ZELI da udje u prvu ligu, vec zivi od toga da razvija igrace za prvih 4-5 timova ekstraklase.

Kroz PSV2 prodje svake godine veliki broj igraca. Ko se ne pokaze leti. Tako da to sto je tu igrao nista ne znaci. Moze biti da je imao tada jaku poziiciju u vidu menagera, mozda neki talenat i slicno. Ali je neulazak u prvih 25-30 igraca prvog tima dokaz da se nije snasao. U 8 GODINA NEKE PROFI KARIJERE, promjenio je tonu klubova i NIGDJE se nije snasao. Imao ozljede, bolest, a ocigledno nije psihicki jak da se dovede u red. Jer nemoguce da 8 klubova ne vide u tebi to nesto. Nemoguce.
Igrao 8 utakmica u Austriji? Ja i? Sta je to neka senzacija igrati za Admiru? Ito OSAM utakmica woooow. Jesu nam standardi visoki u PM. Pa kad je tako dobar sto ne osta u ekipi koja je na dnu te lige vecinu sezona?

Dakle, ja nisam poredio te lige nego da je TATAR se dokazao kao sjajan igrac, u drugj hrvatskoj ligi odakle je dinamo, hajduk i jos par ekipa uzimalo igrace i pravilo milionske transfere. U toj ligi je covjek imao svaku drugu tekmu gol u prosjeku a igra krilo. Dakle on nije bio macak u vreci vec igrad sa dobrom statistikom koji je samo trebao to prenijeti na veci nivo.

S druge strane, ovaj crnogorac, nikad nije niggdje nista pokazao. A ima 25 godina i ti meni sad kazes da ja treba da ocekujem da ce on koji je u seniorskom fudbalu kao napadac dao 9 golova, doci kod nas, te pokazati da ga je neko sputavao i zabiti 15 golova? Ajd sam izracunaj kakve su sanse za to ... ali bez neke srdzbe i slicno vec onako budi realan. Kazes sebi evo da vidimo.. imali smo altiparmakovskog koji je imao ozbiljniju karijeru, igrao pa isao flop. Imao si crnickog koji je igrao cak za Bajern 2 i trenirao sa prvim timom pa ... nije uspio cak ni igrati za nas.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 feb 2021, 01:21

05 feb 2021, 01:16

Nikako... Al, City, United, Chelsea su glupi sto kupuju igrace iz mladog tima PSVa ili Ajaxa ili Holandije opcenito, a ne iz 2 HNL.
a koga su to oni doveli iz drugog tima psv-a? :urnebes: :urnebes:

Osnovu U-21 i U-19 momčadi nose upravo igrači koji su dio svog sazrijevanja prošli kroz druge momčadi svojih klubova u Drugoj ligi. Domagoj Bradarić, Ante Palaversa i Boško Šutalo su napravili milijunske transfere u inozemstvo, a svi su odradili najmanje po sezonu u drugoj momčadi i u njoj se priviknuli na seniorski nogomet. Fazu adaptacije kroz drugu ligu su napravili Antonio Marin i Joško Gvardiol za Dinamo, ali i Mario Ćuže, Leon Kreković, Ivan Nevistić, Mihael Žaper, Marin Pilj… Igrači koji sada ravnopravno igraju Prvu HNL. Kroz druge momčadi Dinama, Hajduka i Osijeka se trenutno na seniorski nogomet prilagođava nova generacija igrača koji su redom nositelji svog reprezentativnog godišta. Druga liga im je dragocjena i drugoligaški klubovi stvarno igraju nevjerojatno važnu ulogu u oblikovanju budućnosti hrvatskog nogometa.

:kafa:

nabrojani timovi uzimaju ISKLJUCIVO igrace iz prvog tima ajaxa i psv-a
vecinom ajaxa manje psv. Ito one najbolje..samo najbolje
Ovaj nas nije ni primirisao prvom timu

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 05 feb 2021, 01:25

Pantelija je napisao/la:
05 feb 2021, 01:18
i ti meni sad kazes da ja treba da ocekujem da ce on koji je u seniorskom fudbalu kao napadac dao 9 golova, doci kod nas, te pokazati da ga je neko sputavao i zabiti 15 golova?
Nije on napadac. Njegova primarna pozicija je NOT IN SQUAD.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 feb 2021, 01:26

Indianac je napisao/la:
05 feb 2021, 01:25
Pantelija je napisao/la:
i ti meni sad kazes da ja treba da ocekujem da ce on koji je u seniorskom fudbalu kao napadac dao 9 golova, doci kod nas, te pokazati da ga je neko sputavao i zabiti 15 golova?
:rol: :rol: :rol:

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 05 feb 2021, 01:27

Ahmoveliki je napisao/la:
27 avg 2020, 02:34
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 avg 2020, 02:06
Hadzicu, 3 pretkolo je tek krajem septembra, pamet u glavu i dovedi spica i beka..brzom reakcijom i dovodjenjem igraca na te 2 pozicije, mogao bi popraviti los prelazni rok
PS.#ledesmaout
Ma spasavat ce on sebi glavu, samo da to sad ne bude daj sta das
I Boga mi bi daj sta das

Imate negdje u arhivi postova na str 23994 Hadzijinog brata :rol: pa ako koga sta zanima slobodno mu se javite :lol:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 feb 2021, 01:38

U martu smo ponovo na tribinama!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 feb 2021, 01:46

JavierBosnia je napisao/la:
05 feb 2021, 01:38
U martu smo ponovo na tribinama!
nas 3000 i CRNOGORAC... IMA VISE TEKMI NA TRIBINAMA NEGO POLA FORUMASA :rol:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 feb 2021, 02:01

Daj Pantelija koji ti je qrac vise, pusti momka jbt. Hoces li ga to ti finansirati pa se ovoliko brines i njega hejtas po forumu. Okej ne svidja ti se decko, al ne moras ga toliko prat jbte :crazy:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 feb 2021, 02:18

Indianac je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Ako je vjerovati Wikipediji, za prethodnih sedam klubova za koje je kao nastupao, dao je ukupno 8 (OSAM) golova za osam i pol seniorskih sezona :facepalm: :facepalm:

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 05 feb 2021, 03:06

Historicar je napisao/la:
05 feb 2021, 02:18
Indianac je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Ako je vjerovati Wikipediji, za prethodnih sedam klubova za koje je kao nastupao, dao je ukupno 8 (OSAM) golova za osam i pol seniorskih sezona :facepalm: :facepalm:
Onda je vrijedilo cekati ga do 3 sedmice pred pocetak sezone. Bravo hadzija :bow:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 feb 2021, 06:15

Jos 22 dana do derbija!

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2021, 06:54

Edberg23 je napisao/la:
Mogu zasigurno reći da večeras Krste, Dupovac i ostali pokazuju Borisu kako funkcioniše forum. :urnebes: :urnebes:
Ja se fakat nadam da Krle ovo nije pokazao Borisu, inace ne bih bio u kozi Erica, Brkica i Zlomislica...
05 feb 2021, 01:08
Ja ne vjerujem sta se ovdje pise.. Krivo im je sto se nije doveo neki anonimus iz Afrike umjesto "anonimusa" koji je dijelom prosao skolu PSVa, kojeg su dovodili Huesca, Levante..
Pa onda rece kako je 2 hnl bolja od klubova u kojima je bio Cmiljanic.. To je vrhunac veceri bio. :rol: :rol:
I sta mu covjek odgovorit i kako nastavit diskusiju kad vidis kako covjek razmislja i sta reče samo da bi opravdao i odbranio svoj stav i nekom nametnuo svoje misljenje...
Prekjuce Borussija Dortmund pokupi igraca juniora Ajaxa, mora da imaju svog hadziju nekog...nesposobne pichke
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 feb 2021, 06:55

Aduka87 je napisao/la:
05 feb 2021, 00:04
slika

Sta velite na ovo, nasi igraci se igrat pred praznim tribinama a u listici nas vec ceka "pakao". Hocel nam liga tada biti regularna ?
Hoće ako Sarajevo igra kantonalnu ligu. :rol:

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 05 feb 2021, 07:18

fks74 je napisao/la:
05 feb 2021, 06:55
Aduka87 je napisao/la:
05 feb 2021, 00:04
slika

Sta velite na ovo, nasi igraci se igrat pred praznim tribinama a u listici nas vec ceka "pakao". Hocel nam liga tada biti regularna ?
Hoće ako Sarajevo igra kantonalnu ligu. :rol:
ja pakla i govana...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 feb 2021, 07:23

Denchi je napisao/la:
05 feb 2021, 06:54
Edberg23 je napisao/la:

Prekjuce Borussija Dortmund pokupi igraca juniora Ajaxa, mora da imaju svog hadziju nekog...nesposobne pichke
Ovaj je bio junior peije Tana. Suplja prica

Kupio je dortumnd i juniore teloptica iz srbije

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2021, 07:24

Ja bi samo volio da znam gdje je bio Pantelija kad se Irfan Hadzic trazio, spominjao kao spic sa ovakvim napadima na njegovu personu

Jer Irfan, 3 godine stariji od ovog momka ima 10 tekmi vise, 20 tak golova vise i 2700 minuta vise na kontu....

A nije bio ni u Psv-u, huesci,levanteu itd.

A on je ko steta sto se nije doveo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 feb 2021, 07:35

Jeli to pocela pljuvacina po crnogorcu :wtf: :wtf:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2021, 07:39

robertkosar je napisao/la:
05 feb 2021, 07:35
Jeli to pocela pljuvacina po crnogorcu :wtf: :wtf:
Ma kralju izgleda dusili Panteliju u plicaku nedje po Ulcinju kad je bio mali pa sad gledamo posljedice

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], HyperOS, JavierBosnia, kogmagie46, napoleon72, rishovski i 58 gostiju.