+1
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Sam je sebe zajebhao 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AngelDiMaria
- Kontakt:
za sve vas tatar je sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- egocentrik
- Kontakt:
Info iz prve ruke da prosipa neku samovolju da se ponaša ko umišljena zvijezda ne dozvoljava klizece startova u prevodu cuva se.. al znas za sta se čuva??? Za kur.ac nece ni igrati. Ko ga je.be slažem se da je dao bitnih golova i da je dosta dao al nisi vsec od kluba
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne možeš mu zabraniti treniranje. Možeš ga poslati sa drugom ekipom da trenira doduše. Mislim da je 99% navijača uz upravu i stručni štab da ode besplatno ali ne sad, nego da se pati još pola godine.Stroj1946 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:10Sabur je vrlina Benjo. Rahmanović je primjer i gospodin. Nećeš ti više moći od Sarajeva, ovo ti je vrhunac. Nijedan ozbiljniji klub neće te uzeti nakon ovakvog ponašanja, zato na ozbiljan fudbal zaboravi.
E sad fino na po đepu, tribine i ako je moguće zabraniti mu trening. Kazahstan će ti biti premija papčino.
Valjao nam je ali možemo izgurati bez njega ako Emir dovede dobro krilo, odnosno, ako uprava to obezbjedi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neslavno, nepromisljato, moj Benjo. A mogao si biti zapamcen kao jedan od boljih poslijeratnih igraca...
Amer Dupovac!
Prijatelju @samozdravlje sve si bio u pravu.
Tataru je ovo vec treci veliki minus, steta sto nema jos godinu ugovora da se dobro nasjedi na tribinama.
Tataru je ovo vec treci veliki minus, steta sto nema jos godinu ugovora da se dobro nasjedi na tribinama.
You are someone else I am still right here
- alan_kardec
- Kontakt:
nije bilo pitanje za mene, al eto da odgovorim kad već nije @marconato.
I jedno i drugo pomalo, i povrede i keš.
Sjećam se za tog Njiea, znam da je došao negdje iz Norveške i da je u Partizanu imao problema sa povredama. Znam da sam čitao po netu da čim je stigao povrijedio se, a klupski doktor mu postavio pogrešnu dijagnozu za povredu... Nije se naigrao kod njih, uglavnom klupa i tribine, a kasnije ih je tužio i dobio spor za neisplaćene plate.
Uglavnom kako je najavljivan, ništa pokazao nije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa taj na avataru ti bio do skora odstranjen iz prve ekipe a primjer je i Adukor.Saban123 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:14Adukor je trenirao sa omladincima u AkademijiSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:12Ne možeš pro igrača poslati da trenira sa juniorima jer FIFA to zabranjuje i postoje sankcije za klub. Dužan si mu dozvoliti da trenira sa prvim timom, ali ga ne moraš voditi na pripreme i bilo gdje mimo redovnih treninga.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Meni je problem opet na sve sto smo od cetvorke Tatar,Rahmanovic,Fanimo,Ahmetovic dosli u situaciju da cemo imati samo Fanima i to nije sigurno od pocetka.A nevidim da cemo to kompenzirati boljim i to mi u svemu pravi najvecu konfuziju gledano sa sportske strane.Ovo ko sta pokusat cu po strani,ali ovako gledano na tim da cemo biti slabiji tu,hocemo i to je problem koji se treba rijesiti,igrac ni prvi ni zadnji koji je suspendovan ni kod nas ni u svijetu,ali to se mora "izvaditi" na drugi nacin da tim na kraju ne ispasta,a meni se cini da hoce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako glup i ofiran potez. 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
prvo cijepanje dresa, pa sad ovo, a očito je da mu se već danima gleda kroz prste jer nije prvi slučaj. Goni ga u pizdu materinu nezahvalnu.
NEMA NAZAD
Moze l se saznat na koga je poletio?
Ako je na Dušana da ga vodim na ćevape
Ako je na Dušana da ga vodim na ćevape
Neka ga sad na tribinama, Velkoski neka igra krilo i to je to. Što je previše, previše je.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Adukor je sve vrijeme trenirao sa prvim timom i naučite da odstranjen iz ekipe znači odstranjen sa utakmica. Dužan si igraču sa pro ugovorom obezbijediti treniranje sa prvim timom.BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:20Pa taj na avataru ti bio do skora odstranjen iz prve ekipe a primjer je i Adukor.Saban123 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:14Adukor je trenirao sa omladincima u AkademijiSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:12
Ne možeš pro igrača poslati da trenira sa juniorima jer FIFA to zabranjuje i postoje sankcije za klub. Dužan si mu dozvoliti da trenira sa prvim timom, ali ga ne moraš voditi na pripreme i bilo gdje mimo redovnih treninga.

Fotografija sa treninga prvog tima 05.04.2019. Ista se može pronaći u albumima na fb stranici kluba.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zar se ovo nije moglo interno riješit pa i ako je kazna neobjavljivati ništa.
Kad sam napisao da je Tatar poluamater, odmah me napali. Kao fudbaler je prosjek, kao licnost je jos tanji to je sad dokazao. Kad sam napisao da je njemu Sarajevo vrhunac u karijeri, isto pisete da nemam pojma. Pa sto se nije prodao kad je takav kvalitet? Ko se to otima za njega? Mesija pljuju, vrijedjaju, izmisljaju mu afere, tjeraju iz kluba, a on suti i igra uvijek maksimalno zalaganje. E to se zove profesionalac
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, benko21, Dave, fera, Ferrante071, Google Adsense [Bot], Hightower, HyperOS, InatSilniBosanski, keli, Lecler, LegendKiller, MaroonBjelave, miguelramos, muhamedhulk, NeSamSafetee, sarajevo19461987 i 125 gostiju.