I jeste realno. Nije mu trebalo ovo da radi na treningu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Lako se i to rijesi, drug. Napravis fiktivnu drugu ekipu, prikljucis par juniora i pustis ga tamo da trenira. Tako je Hajduk radio nekome, sada ne mogu da se sjetim jer je bilo davno. Ujutro u 6 imali treninge. Mislim da je bio Mario Carevic.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:12Ne možeš pro igrača poslati da trenira sa juniorima jer FIFA to zabranjuje i postoje sankcije za klub. Dužan si mu dozvoliti da trenira sa prvim timom, ali ga ne moraš voditi na pripreme i bilo gdje mimo redovnih treninga.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad se ne objavi ništa ovdje je plakanje da je Sjeverna Koreja, kad se objavi opet je plakanje.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očito je moralo, vuče se ovo već duže vremena a počelo je sa deranjem dresa i neka je zvanična ovo objavila. Možda malo progledaju ovi koji su ga branili svim silama i kojima grb ne znači puno, valjda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bez Tatara i Rahmana +rovitim Fanimom , ova ekipa je za 60 70 % slabija a zamjena nema.Taman jednu godinu fino guramo i onda ovo s Benjom , u ovom trenutku osvajanje titule sa +1 bodom na kraju je premija.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- feniksptica
- Kontakt:
Bravo upravo. Zadnjih godina dokazuju da niko nije veci od kluba.
Jos jednom.. VLASNIKU SE NE POSTAVLJAJU UVJETI
Al da se igramo sa titulom igramo se
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako nisam previše optimističan što se tiče Borisa i dalje vjerujem da ćemo dovesti zvučnije pojačanje u nastavku sezone, uvijek smo dovodili u februaru jer ovdje ljudi neće da igraju pa smo kao liga među posljednjim opcijama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Napraviti FIKTIVNU B ekipu samo da bi služila kao kažnjenička bojna? E svaka ti čast. Da bi i tako izbjegao sankcionisanje od FIFAe, ta ekipa mora negdje i da se takmiči što ti donosi dodatne troškove jer neće ti ostali juniori igrati kanton ili drugu federalnu. Ne sumnjam da bi ti od nas napravio Hajduk u BH okvirima da se išta pitaš.Napapijri je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:30Lako se i to rijesi, drug. Napravis fiktivnu drugu ekipu, prikljucis par juniora i pustis ga tamo da trenira. Tako je Hajduk radio nekome, sada ne mogu da se sjetim jer je bilo davno. Ujutro u 6 imali treninge. Mislim da je bio Mario Carevic.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:12Ne možeš pro igrača poslati da trenira sa juniorima jer FIFA to zabranjuje i postoje sankcije za klub. Dužan si mu dozvoliti da trenira sa prvim timom, ali ga ne moraš voditi na pripreme i bilo gdje mimo redovnih treninga.
Hajde Hadžija, daj nam sad za zamjenu nekog stasitog Crnogorca, koji je odigrao ukupno 16 utakmica u karijeri.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Na Hadziju pade teret i obaveza na ionako je sjajan posao. Vidit cemo kako cemo izvuc sve ovo. I de ne serite za dres pa ono kad uradis dres se podere u 1/4 slucaja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

Prema bezobrazniku moras bezobrazno. Ni cime on nas nije zaduzio, odnosno barem nije vise nego smo mi njemu dobra donijeli. Usput, Hajduk mi je pao na pamet jer sam to citao ranije. Moguce da su tada i bili relevantni i nosili se s Dinamom. Nisam ih navodio kao primjer zbog neorganizacije. Siguran sam da su i drugi timovi radili slicno.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:35Napraviti FIKTIVNU B ekipu samo da bi služila kao kažnjenička bojna? E svaka ti čast. Da bi i tako izbjegao sankcionisanje od FIFAe, ta ekipa mora negdje i da se takmiči što ti donosi dodatne troškove jer neće ti ostali juniori igrati kanton ili drugu federalnu. Ne sumnjam da bi ti od nas napravio Hajduk u BH okvirima da se išta pitaš.Napapijri je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:30Lako se i to rijesi, drug. Napravis fiktivnu drugu ekipu, prikljucis par juniora i pustis ga tamo da trenira. Tako je Hajduk radio nekome, sada ne mogu da se sjetim jer je bilo davno. Ujutro u 6 imali treninge. Mislim da je bio Mario Carevic.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:12
Ne možeš pro igrača poslati da trenira sa juniorima jer FIFA to zabranjuje i postoje sankcije za klub. Dužan si mu dozvoliti da trenira sa prvim timom, ali ga ne moraš voditi na pripreme i bilo gdje mimo redovnih treninga.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ko će to da nam ugrozi titulu? Ko to ima jaču ekipu i sa ovim našim odlascima? Dan vas više yebo, pišete isto ko da smo mi na -9. Hoćel to gerijatrija sa Grbavice da nam uzme titulu? Smiješni ste sa tim kockanjem o tituli. Ovo se možda ne radi kad si ti u minusu, a neke ovdje treba više podsjećati kako tabela izgleda nego uhljupe sa grbavice.
- feniksptica
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kenan Handžić će vjerovatno kod komšinica. Iskreno, volio bi jer je tanak igrač al ga spominjem iz razloga što je šup.ak nakon svega, bio nam kapiten pa se i ovdje pisalo da su "mrtvi" pitari i on a i brat mu.. Al volio bi da ih "pojača", pretanak ne igrač.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma nije brate krivo mi sve neke negativnne vjesti u zadnje vrijeme, imam osjećaj da su u klubu ljudi pogubili konce.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:32Kad se ne objavi ništa ovdje je plakanje da je Sjeverna Koreja, kad se objavi opet je plakanje.![]()
Na tribine najbolje, pa neka malo razmišlja o svojim postupcima.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Baš tako, igramo se sa titulom, baš kada nam je titula važnija kao nikad ranije.Strah me i pomisliti kakva bi atmosfera bila na forumu i među nama navijačima, da je Željo recimo na - 3.Eno ih več po fb pišu, da ako nas dobiju na Grbavici, titula je njihova.feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:34Bravo upravo. Zadnjih godina dokazuju da niko nije veci od kluba.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dave, enzo1, ErosViverosViv, InatSilniBosanski, jurisicduska, Kaunas, Sanfrancisco, tajsamja, Tarapi, Tatamata1946 i 79 gostiju.