Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.
Povlacim ja ovo sto sam rekaoZundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:01+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.
naravno da je istinaajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:02Povlacim ja ovo sto sam rekaoZundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:01+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.![]()
Nisam vidio Pantelijin post
Fuj fuj fuj ako je istina
Treba mu napisati Napusi se qurcina Benjamine,svaki dan drugom arapinu podudlaj i sretno ti biloajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:02Povlacim ja ovo sto sam rekaoZundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:01+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.![]()
(Sabrina ima daljeg rodjaka, pa bi se on volio oprobat u fudbalu, pa ce ga umjesto Tatara uvalit sezonu.) Kao da je drzavna firma pa svako svog uvaljuje, a ne fudbalski klub...Zoran28 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:54Koju drugu ? Onu sto furate po fb (celavi i qrva tjeraju Tatara da uvale nekog svog) ? Dosta je deugih strana, moja je jedna jedina strana - FK Sarajevo ! Niko iznad kluba pa da je Hase licno...Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.
Ovakvi ni ne zaslužujemo ništa bolje od Cmiljanića..
Nista, onda -1 na tvoj post.ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:02Povlacim ja ovo sto sam rekaoZundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:01+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
I mi smo vrhunski klub za njegove usloveSurreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.
Ovakvi ni ne zaslužujemo ništa bolje od Cmiljanića..
Uvijek sam imao dobar pogled u buducnost.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 02:03Tatar umjesto da cijepa protivnicke mreze on cijepa svoj dres.
No lud je ko mu zamjeri to, mene cak to nije nimalo pogodilo vise me je pogodilo sto je onako ispao glup i olako zaradio crveni te pustio ekipu na cjedilu. Definitivno je malo poletio u visine zbog repke i bice mu bolje, da se sto prije spusti na realna tla. Da se mene pita ako dodje za njega pristojna ponuda na zimu ne bi se dvoumio oko prodaje. Nema to veze sa njegovim zadnjim partijama vec jednostavno mu treba taj korak naprijed u karijeri. A mi iz tih para možemo dovesti ubojitije (citaj brze i agilnije) krilo.
Za napadača se nadam, da je vec spreman stek![]()
cuj nagadjaju haahaaah
hahaahah i plus mu dao crvenu ruzu