FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Para je cudo od insana napravi idiota i zavisnog qovnara

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
ajdohordas
- Kontakt:
Povlacim ja ovo sto sam rekaoZundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:01+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.
Nisam vidio Pantelijin post
Fuj fuj fuj ako je istina
naravno da je istinaajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:02Povlacim ja ovo sto sam rekaoZundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:01+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.![]()
gdje ce na Salcina
jednostavno fuj
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Hvala Tataru na svemu sto je uradio u Sarajevu, sretno mu u nastavku karijere, ali nadam se da ga vise nikad vise necemo vidjeti kod nas.
Koliko god da je on valjao Sarajevu, Sarajevo je njemu punooooo vise, a na kraju je guziicom zatvorio vrata.
Koliko god da je on valjao Sarajevu, Sarajevo je njemu punooooo vise, a na kraju je guziicom zatvorio vrata.
Treba mu napisati Napusi se qurcina Benjamine,svaki dan drugom arapinu podudlaj i sretno ti biloajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:02Povlacim ja ovo sto sam rekaoZundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:01+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
(Sabrina ima daljeg rodjaka, pa bi se on volio oprobat u fudbalu, pa ce ga umjesto Tatara uvalit sezonu.) Kao da je drzavna firma pa svako svog uvaljuje, a ne fudbalski klub...Zoran28 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:54Koju drugu ? Onu sto furate po fb (celavi i qrva tjeraju Tatara da uvale nekog svog) ? Dosta je deugih strana, moja je jedna jedina strana - FK Sarajevo ! Niko iznad kluba pa da je Hase licno...Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.
Ovakvi ni ne zaslužujemo ništa bolje od Cmiljanića..
Za Tatara i sve one koji odu ima zamjene, pogotvo za nasu ligu, a i za Europu, nisu oni Ronaldo, Messi itd... To da zamjena ima za nasu ligu je dokazao i sam Tatar, koliko su ga vrijedjali i sa kakvom je reputacijom dosao u klub, a na kraju kakav je imao ucinak. U klubu kao krila imamo Fanima, Velkoski, Jukic, Hebibovic, na krilu moze odigrat i Dal, a sigurno je da ce i doci pojacanje na krilnoj poziciji (ljevak).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
Historicar
- Kontakt:
Sve klub zatvoren a sve se zna...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bolji zivot Benjamine, imaces bolji zivot, hajde idi.. 
Sta ce onaj sto ga je hejto pa ga sad drzi na fb profilnoj? Opet po Upravi
Sta ce onaj sto ga je hejto pa ga sad drzi na fb profilnoj? Opet po Upravi
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nista, onda -1 na tvoj post.ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:02Povlacim ja ovo sto sam rekaoZundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 21:01+1ajdohordas je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:50Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
I mi smo vrhunski klub za njegove usloveSurreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.
Ovakvi ni ne zaslužujemo ništa bolje od Cmiljanića..
I mi smo bili odlicni njemu a onda je derao dres i krsio disciplinu
Nek se zahvali coroni da nije bilo navijaca u Mostaru, ne bi na nogama otiso kuci....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Uvijek sam imao dobar pogled u buducnost.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 02:03Tatar umjesto da cijepa protivnicke mreze on cijepa svoj dres.
No lud je ko mu zamjeri to, mene cak to nije nimalo pogodilo vise me je pogodilo sto je onako ispao glup i olako zaradio crveni te pustio ekipu na cjedilu. Definitivno je malo poletio u visine zbog repke i bice mu bolje, da se sto prije spusti na realna tla. Da se mene pita ako dodje za njega pristojna ponuda na zimu ne bi se dvoumio oko prodaje. Nema to veze sa njegovim zadnjim partijama vec jednostavno mu treba taj korak naprijed u karijeri. A mi iz tih para možemo dovesti ubojitije (citaj brze i agilnije) krilo.
Za napadača se nadam, da je vec spreman stek![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
cuj nagadjaju haahaaah
je li nasrnuo na suigraca??
jeste
ko je bio u pitanju??
to je bio mali Djani
je li se sjelo s njim prije belaja ??
jeste
i dosta vise o njemu otisao zbogom...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pa portali su napisali da je nasrnuo nije ga zagrlio i poljubio u pm
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Idi Benjo, ne zasluzujemo te. Hvala na svemu i nadam se da ces nam se vratiti jednom kad ove hinje odu.
A ne brini za nas, imamo Cmiljanica da te zamijeni.
A ne brini za nas, imamo Cmiljanica da te zamijeni.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
hahaahah i plus mu dao crvenu ruzu
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.