Od nas samih, sami smo sebi vazda najveci protivnik bili!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema potrebe za ironijom,otišla su dva najbolja igrača,Milicevic ne želi da produzi a nisu dovedene adekvatne zamjene,još ako je istina da se duguju plate nije dobroGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2021, 21:04Da, ide i Cmiljanic, Milicevic je vec napustio kamp, Oremus bojkotuje...Yebiga ljudi
I ja sam cuo da je Nama pogodila korona, i to ovaj novi soj. Ne moze da obori temperaturu ispod 39.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ispast' ćemo iz lige, hoće da prodaju butmir Nazifu Gljivi, ka'e hoće da otvori terene za badminton.
Pivo, tučnjava i nogomet!
Istina je jbga Nam digao ruke, Sabrina opalila samar svima i upravi cuj da prave racun za stadion kad para nema. A hadzija ode u MDK da bude SD izjebo nas sve fino..
.
.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 08 feb 2021, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pouzdano znam da ce u Martu doci do popustanja mjera sto se tice okupljanja na otvorenom i zatvorenom prostoru, takodjer se prica i za policijski sat, naravno sve to se odnosi na FBiH, sad sta je sa Rs-om ne znam kao ni da li ce se ove mjere popustanja odnositi na sportska takmicenja
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- forza_juve
- Kontakt:
Normalno da se duguju plate, nije ih nikada ni bilo osim na papiru jer Nam hoće da isplati dugovanja u tonama riže, auta vraćena nema se za goriva ybg a o registraciji da ne govorim. Bojkotuju igrači hoće duplo veća primanja ili će svi napustiti klub. Vinko najavio da je tu do kraja sezone, Hadžija je izjavio da će zadnji napustiti brod koji tone dok još uzme koji tal sa MušijomAnex je napisao/la: ↑08 feb 2021, 21:08Nema potrebe za ironijom,otišla su dva najbolja igrača,Milicevic ne želi da produzi a nisu dovedene adekvatne zamjene,još ako je istina da se duguju plate nije dobroGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2021, 21:04Da, ide i Cmiljanic, Milicevic je vec napustio kamp, Oremus bojkotuje...Yebiga ljudi

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Jašta suEvander je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:46Da, jer su to kvalitetniji golmani od Kovacevica.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- feniksptica
- Kontakt:
kad se raspadnemo nek mi neko javi
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 08 feb 2021, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Priča se da je Nam pokrenuo pitanje promjene statuta na način da bi mogao samo dići sidro jer nema kome ni prodati upravljačke uloge. Također, stečaj je sve izvjesnija stvar.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
A ja se cudim sto je Sabrina neki dan bila na Siranu za standom, prodaje ljekovito bilje. Udara kriza na sve strane.
15.10.2013.
I Turkish raskida ugovor sa nama kako sam cuo nasi vec isli kod Husica da nam on bude generalni sponzor, 300k uhar da se isplate zaostale plate igracima
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
800k prema poreznoj je navodno samo paravan. U biti u pitanju je dug od oko 8 miliona
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako bih vas slatko banovao da se ja pitam, nabio bih vas iz voleja samo tako. Tema odavno nije imala više pušiquraca, nema dana da ne iskoči neki makpar i nešto ne provaljuje i potpaljuje.
Kako vam ne dosadi botovi jedni, oprali boga oca..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Skidaj to **** sa profilne koji zeli da se rijesi svih dionica i vlasništva.AlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2021, 21:21Kako bih vas slatko banovao da se ja pitam, nabio bih vas iz voleja samo tako. Tema odavno nije imala više pušiquraca, nema dana da ne iskoči neki makpar i nešto ne provaljuje i potpaljuje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sretno Andrej
Basum sag olsun FC Sarajevo....
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Ništa nije loše ako znamo šta radimo. Ja očekujem da bi u narednim mjesecima trebalo biti nešto poduzeto i po pitanju travnjaka. I to je jedan od načina da se unaprijede igrači. Konačno bi i oni mogli više od pola utakmica igrati bez straha da će lopta pogrešno odskočiti. Vjerovatno u saradnji sa Vicom. Opet kažem očekujem.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:49Arnelv52 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:40Kovačević ima ugovor na još tri godine. Ako ima samo jedan zainteresovani klub onda je loše. A po meni ih ima više. Ispod milion eura se sigurno ne treba ići.
A prvo bih volio da uprava rasčisti za šta im trebaju pare? Da to ne bude samo prodaja radi prodaje nego da kaže (idealno da su već rekli) ok, treba nam da "sakupimo" toliko i toliko para da uradimo to i to. Najgora opcija je da prodaješ nešto a da ne znaš šta ćeš sa parama kad ih dobiješ. Tačno, ne od oka.
Kome je lakše razumjeti može i tako da ovo nije prodaja ili zarada nego sakupljanje para za realizaciju nekog projekta. Ok, plasman u grupe i to može biti projekat. Bilo šta ali samo da nije da mi dobijemo pare pa neka ih.
Sigurno Uprava,SD i Marinovic znaju da ugovori isticu:Dzaficu,Hodzicu,Milicevicu(?),Oremusu(?),Ahmetovicu,Handzicu,Velkoskom,Hebbovicu,Milanovicu, Dervisagicu .. Doslo vrijeme da uigramo novu ekipu za naredne 3 god.
Kovacevic(?), Dizdarevic,Oremus(?),Milicevic(?), Dupovac,Adukor,Pidro,Djokanovic,Pejovic,Salcin,Dal ,Mustedanagic,TSS, Fanimo, Cmiljanic,Jukic i Akademci dovoljno za nastavak kontinuiteta. Ako ova 5-ca bold ne ostanu onda treba dovesti 5-cu novih(tipa Zinedin,Dal,N.Hadzic, mladih i perspektivnih sa ugovorom od 3-4 god.).
Naravno ako ovi sa (?) ne produze, onda treba potpisati 2-3 iskusnijih.
Nije ovo ni lose sa Rahmanom i Reprezentativcem. Igrali cca 40 mjeseci sa velikim doprinosom za Titule, a ispostavilo se "dzabe"(nesto je i preteklo), a i njihove plate za 6 mj. nisu za podcjeniti. Ne treba zaboraviti i njihov doprinos za +9 .

Kod nas je to problem, danas htjedoh to negdje napisati: što si bolji igrač želiš kraći ugovor, a što si gori igrač da ti bi čim duži. Mi smo osudjeni na to da po brojnosti tražimo neki miks izmedju veterana, mladih igrača, igrača koji su proizvod naše akademije, prosječnih igrača, dobrih i onih koji su prošli ispod radara pa da nam ekipa kroz tri sezone ima kakve takve veze sa ovom današnjom ekipom.
Ne možemo kontrolisati da li će nam igrači odlaziti ili neće ali možemo strukturisati odlaske, učiniti ih predvidljivijim i voditi računa kad se pravi grupa da ta grupa tako izgleda da ima neki kontinuitet.
- hordasDoboj
- Kontakt:
joj glupe price
S kime igramo generalku? Boris danas dobar tj. među boljim al treba mu golova jer napadači žive od golova, a on ih se nije nadavao bas u karijeri.
Dovit svaku noc da se ne povrijede Tino i Oremuš

S kime igramo generalku? Boris danas dobar tj. među boljim al treba mu golova jer napadači žive od golova, a on ih se nije nadavao bas u karijeri.
Dovit svaku noc da se ne povrijede Tino i Oremuš

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Proximic, rimljanin90, Sanchez87hz i 29 gostiju.