Pustis da ti Morz i onaj masnica prcaju klub, ti klimas glavom i to se zove ljubav.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pustis da ti Morz i onaj masnica prcaju klub, ti klimas glavom i to se zove ljubav.
Kako meni na k idu nekada ovi pokusaji navijaca Sarajevo.
"Timeo Insajdos et dona ferentes"
skoroalen je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:48"Timeo Insajdos et dona ferentes"
Vergilije, "Eneida", 46.god. BC
Ja ovdje pricam o navijacima, a ne klubu. Stitimo ga tako sto yebemo mrtve ljudima koji su nas za tri godine usrecili kako nije niko u zadnjih 20 godina? Cudan neki nacin podrske klubu.feniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:37To sto oni vole i zimire na sve i svasta je pogubno. Volimo i mi, samo mi ga i stitimo. Da smo ko i oni i nas bi davno opljackali razjebali srozali. Sve sto si ti napiso je na kraju krajeva neki + za nas i za klub sto je najbitnijeMiljacka je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:25Mi od strumfova mozemo dosta stvari nauciti. Koliko se ovdje gadosti napisalo za nasu Upravu, SS i igrace ni PL Prepucavanja nisu ravna ovoj temi. Zamisli da smo na njihovim granama kakve bi se tek gadosti ovdje ispisale. Pored ovakvih "nasih", dusmani nam i ne trebaju. Jedina stvar na koju sam ljubomoran na strumfove je ljubav prema klubu. Ljudi se raspadaju, deveta godina im ide bez titule oni se opet necemu nadaju i na prvom mjestu im je podrzati svoj klub ko god i sta god doslo u njega. Ovdje su neki toliko "realni" i "na zemlji" da jebu mrtve roditelje i djecu kad nam ne dovedu Matavza, Hajrovica ili Ibisevica. Nismo ni za bolje od igraca na virslama, kluba koji grca u dugovima i gasi se. Citav svijet sjeban zbog pandemije i svi kukaju i srozavaju rashode, samo kod nas ljudi kontaju da smo puni k'o brod i da cemo iskoristiti sto drugi nemaju para, a mi jedini kao imamo i sve cemo im igrace pokupiti.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:08
Ne smeta jarane, jednom, dva puta se nasalit je ok, pa cak i tri, ali par stranica ste ispisali o tome, i to vecinom maloumne pošalice
Konačno
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, mnon46, n0dix, NazorUso, propoklopac, Serha i 62 gosta.