Marion mi je bio drag, ali znaš čiji je baš bio Marion (mislim ko ga je tada uzdizao). Klare ta bitanga gdje li je? A eto ko malo se znao on ovdje pojaviti, a @šećer je skroz nestao.geronimo je napisao/la: ↑11 feb 2021, 22:29
Hehe, ili možda tvog ljubimca mariona gomeza![]()
Bayern se kao kolektiv uvijek isticao, uz neke nenadmašne vođe.
Izrazitog golgetera, ekstra klase kojeg se ja sjećam je Elber.
Malo prije toga i iza su sve igrači sistema, koji su se više-manje uklopili i niko do Poljaka nije dosegao tu razinu.
Svaka mu čast na tome i treba se dobro potruditi da se nađe dostojna zamjena.
Evo kolega BuLi ima želju koju bi svi rado prihvatili![]()
A što se Haalanda tiče Rummenigge je rekao da za svog mandata više neće kupovati ili tačnije dovoditi igrače Dortmunda. Ali Rummenigge se povlači na kraju godine...

A jeste da protivnik večeras nije bio neki, ali moram pohvaliti Sülea kako je odigrao. Uvijek na pravom mjestu i pokretao je i prema naprijed određene stvari. Čudila me kritika (obzirom da nije u tome problem što su se kritikovale neke njegove lošije partije, nego što mu se ovdje u zadnje vrijeme kvalitet osporavao) na njegov račun, jer mnogi zaboravljaju ili im nije dobro ostalo u sjećanju da je Süle iako se tada vratio tek faktički nakon jako teške povrede, pa mora ući u finalu LP s klupe, odigrao odlično tu finalnu utakmicu. Nisu ti brzi PSG-ovi napadači baš uspjevali pretrčati i slomiti Sülea. Dobro njega je najviše ovdje oprao čovjek koji nije Bayernov navijač (ledar), a koji se u dosta toga razumije. Samo nekako mu je osporio skroz kvalitet. A i drugi, mnogi naši ovdje Sülea odmah otpratiti iz Bayerna.