FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 11 feb 2021, 22:44

geronimo je napisao/la:
11 feb 2021, 22:29

Hehe, ili možda tvog ljubimca mariona gomeza :mrgreen:
Bayern se kao kolektiv uvijek isticao, uz neke nenadmašne vođe.
Izrazitog golgetera, ekstra klase kojeg se ja sjećam je Elber.
Malo prije toga i iza su sve igrači sistema, koji su se više-manje uklopili i niko do Poljaka nije dosegao tu razinu.
Svaka mu čast na tome i treba se dobro potruditi da se nađe dostojna zamjena.
Evo kolega BuLi ima želju koju bi svi rado prihvatili :salut:
Marion mi je bio drag, ali znaš čiji je baš bio Marion (mislim ko ga je tada uzdizao). Klare ta bitanga gdje li je? A eto ko malo se znao on ovdje pojaviti, a @šećer je skroz nestao.
A što se Haalanda tiče Rummenigge je rekao da za svog mandata više neće kupovati ili tačnije dovoditi igrače Dortmunda. Ali Rummenigge se povlači na kraju godine... :D A danas ovaj glavni reporter i Bayernov insider Florian Plettenberg na ****.DE piše da je siguran da će u budućnosti Haaland doći u Bayern. Pošto je rano da sada bude već Lewin nasljednik, jer Poljak još misli igrati, on misli da bi se to moglo desiti za godinu ili dvije. Pa eto vidjet ćemo...

A jeste da protivnik večeras nije bio neki, ali moram pohvaliti Sülea kako je odigrao. Uvijek na pravom mjestu i pokretao je i prema naprijed određene stvari. Čudila me kritika (obzirom da nije u tome problem što su se kritikovale neke njegove lošije partije, nego što mu se ovdje u zadnje vrijeme kvalitet osporavao) na njegov račun, jer mnogi zaboravljaju ili im nije dobro ostalo u sjećanju da je Süle iako se tada vratio tek faktički nakon jako teške povrede, pa mora ući u finalu LP s klupe, odigrao odlično tu finalnu utakmicu. Nisu ti brzi PSG-ovi napadači baš uspjevali pretrčati i slomiti Sülea. Dobro njega je najviše ovdje oprao čovjek koji nije Bayernov navijač (ledar), a koji se u dosta toga razumije. Samo nekako mu je osporio skroz kvalitet. A i drugi, mnogi naši ovdje Sülea odmah otpratiti iz Bayerna.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 11 feb 2021, 22:48

Sad osigurat ligu na vrijeme i posvetit se LP. Nece biti lako, Lazio jest zajeban al tesko ce s nama nemaju taj kvalitet. A onda od 1/4 svasta moze biti, iako nekad neke tekme ne pokazuju i dalje smo najbolji, tu je City, Pool, Atletico, PSG. Moze svasta biti.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 feb 2021, 22:52

@Isakovich
Govori Flick. Jasno je svakome ko imalo objektivno posmatra da ne igramo posebno dobro u zadnje vrijeme. Pozitivna stvar je sto se ne primaju golovi vise. Ali i Flick je rekao da Bayo losije igra. Tebi ako mislis da ne mora bolje nego 1:0 dvije pobjede protiv uz duzno postovanje drugorazrednih timova (jedna 2:0). Dobro za tebe. Protiv Lazia treba bolje jer su na vecem nivou od ovakvih timova. Ko ih je pratio zna da su u odlicnom nizu, jedan poraz od Atalante u zadnjih koliko utakmica. A ostalo sve pobjede. A sedmicu kasnije su ih pobijedili. Iskaces jasta. Samo se javljas sa losim pokusajima ironije. Prati svoj klub malo, nije sve super, nije puno stvari lose. To i jeste bit foruma.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 11 feb 2021, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 feb 2021, 23:02

Bundesliga je napisao/la:
11 feb 2021, 22:52
Iskaces jasta. Samo se javljas sa losim pokusajima ironije. Prati svoj klub malo, nije sve super, nije puno stvari lose. To i jeste bit foruma.
:thumbup:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FabioParatici

Post Postao/la FabioParatici » 11 feb 2021, 23:04

Lazio ove sezone nije dao gol samo Sampi i Cagliariu, u septembru i oktobru. U nizu su od 25 tekmi u kojima su dali barem 1 gol. Mali kuriozitet, alli svakako niste ni racunali tu na neki clean sheet. :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

#PIRLOOUT

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 feb 2021, 23:36

Ipak celavi ublehas je dingospo
Ne tako ubjedljivo ali tu je Titula bravo ekipa brsvo Hsnsi

Moramo popraviti igru kako bi opet puno trofeja zavrsilo u Minhenu. Ovo sad nije za pohvalu fali nam zavrsnice kako god odbrana je stabilnija u zadnje vrijeme. Alaba jedva cekam da odes

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 feb 2021, 23:40

FabioParatici je napisao/la:
11 feb 2021, 23:04
Lazio ove sezone nije dao gol samo Sampi i Cagliariu, u septembru i oktobru. U nizu su od 25 tekmi u kojima su dali barem 1 gol. Mali kuriozitet, alli svakako niste ni racunali tu na neki clean sheet. :mrgreen:
Ni protiv Barcelone nije bio cleansheet

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2021, 23:44

5 miliona se svalilo u Sabenar Strase, vjerujem da se niko nije krenuo prema tome da li je igra bila dobra ili ne. :mrgreen:

Historijski uspjeh je ostvaren, san mnogih navijaca je postao java, veliki broj igraca je dostiglo sa ovim svoj vrhunac i sigurno je da ce biti tesko sve ovo ponoviti.

Hansi je sa ovim uspjehom sebi zacementirao mjesto sefa strucnog staba Bayerna.

Bravo svi. :tokralju: :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 12 feb 2021, 00:08

Samo da se ekipa sad ne opusti zbog silnih uspjeha.

I kako bih volio da se ovi novi uklope, Choupo, Costa, Sarr, Dantas, Roca. Pa mogli bi napraviti dvije top ekipe bukvalno da se mjenjaju na terenu.
1.
Neuer ; Pavard Sule Lucas Davies, Kimmich Goretzka, Gnabry Muller Coman, Lewandowski.

2.
Nubel ; Sarr Boateng Kouassi , Roca Tolisso Dantas Musiala, Sane Choupo Moting Costa.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 feb 2021, 01:56

@Isakovich
Govori Flick. Jasno je svakome ko imalo objektivno posmatra da ne igramo posebno dobro u zadnje vrijeme. Pozitivna stvar je sto se ne primaju golovi vise. Ali i Flick je rekao da Bayo losije igra. Tebi ako mislis da ne mora bolje nego 1:0 dvije pobjede protiv uz duzno postovanje drugorazrednih timova (jedna 2:0). Dobro za tebe. Protiv Lazia treba bolje jer su na vecem nivou od ovakvih timova. Ko ih je pratio zna da su u odlicnom nizu, jedan poraz od Atalante u zadnjih koliko utakmica. A ostalo sve pobjede. A sedmicu kasnije su ih pobijedili. Iskaces jasta. Samo se javljas sa losim pokusajima ironije. Prati svoj klub malo, nije sve super, nije puno stvari lose. To i jeste bit foruma.
Khmmm,ne ne mora nista,zasto bi moralo??
Jedno su zelje drugo mogucnosti.Ja pratim ovaj klub sasvim dovoljno, od davne 96. Mozda zbog toga sto znam i pamtim u kakvih je sve Bayern hebadama bio ,sad sam zadovoljan sa osvojenih 6 pehara.Ja kontinuirano pisem o tome racionalnom pogledu na desavanja u Bayernu i ti mi sad došao o tome pisati, veht si ti za tu rabotu.Bit foruma, da li to postoji? U Bayernu nikad ama bas nikad nije bilo sve super,to da znaš ne bi bio iznenađen nekim banalnim desavanjima.Ovakav vid rasprave nije moj fazon, ende.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 12 feb 2021, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 feb 2021, 02:01

harden je napisao/la:
11 feb 2021, 23:02
Iskaces jasta. Samo se javljas sa losim pokusajima ironije. Prati svoj klub malo, nije sve super, nije puno stvari lose. To i jeste bit foruma.
Smijesno,komentarise neko ko za svog vijeka na ovom forumu nije imao konstruktivan i valjan post, sljivi kvario postove čestim citiranjem riječima podrške :) :) 😀😃🙂
VOLIM BAYERN

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 feb 2021, 02:04

Kaze mi neko ko od 1500 postova 1200 komentarise forumase a ostalo Bayern. Otkako sam na forumu ti nisi napisao komentar vezano za klub, igrace, trenera, rezultate ili igru.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 feb 2021, 02:42

Flick upisanim zlatnim slovima u nasoj povijesti. Halaliti cemo mu forsiranje Alabe.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 feb 2021, 09:00

laganini na kraju...sad slijede prave stvari u LP. BL je haman pa gotova. Kup je isto gotov. :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 feb 2021, 09:56

Ne da je Flick upisan zlatnim slovima u našu povijest, nego zlatnim slovima u povijesti nogometa. Trećeg novembra 2019. godine ekipa koju je zatekao je bila u rasulu, igrači su bili u pobuni protiv bivšeg trenera i veoma je bio kritičan pristup menadžmentu ekipe nakon tih stvari. O formi igrača, Mullera, Boatenga, Comana i poziciji na tabeli ne treba ni govoriti koliko je strašno bilo. Šta je on uradio ne bi mogao niti jedan trener.
Možda ključna stvar koja je izgradila nadolazeći uspjeh je bio pristup Hansija tokom pandemije. Ja nisam vidio nijednu ekipu koja je ozbiljnije trenirala online dok nije bilo moguće održavati treninge, a kamoli utakmice. Taj period je bio ključan za nadolazeći uspjeh. Jednostavno people management, odnos sa igračima, podrška, ohrabrivanje, fizička transformacija ekipe tokom pandemije nije mogla rezultirati ničim drugim nego razvaljivanjem svih protivnika u BL i LP.
Jedva čekam AmazonPrime film o Bayernu koji će nam behind the scenes pokazati ogromnu želju kompletne ekipe i atmosferu koja je vladala.
Hvala ti Hansi za sve. Mislim da je ovo škola za sve ekipe u Evropi. Ove sezone malo tanje pobjede od 1 razlike i neki "loši" rezultati uz par remija su odraz prevelikog broja utakmica u malom vremenskom rasponu uz opterećenje igrača i konstantna putovanja i opet kad se sve sagleda u top 2 ekipe smo i ove sezone, jedino City trenutno to bolje hendla, ali imaju i manje utakmica i dosta lošiji start sezone od nas.
Vjerujem da možemo do back-to-back titule.
Zanimljivo je da nemamo problema sa povredama, iako igramo više utakmica. Znači da je i taj problem riješen, ne želim da vjerujem da je to zbog odlaska Dr. Müller-Wohlfahrta, možda više rotacija ili manje treninga uz više regeneracije je pomoglo, ne znam.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 12 feb 2021, 10:29

isakovich je napisao/la:
12 feb 2021, 02:01
harden je napisao/la:
11 feb 2021, 23:02
Smijesno,komentarise neko ko za svog vijeka na ovom forumu nije imao konstruktivan i valjan post, sljivi kvario postove čestim citiranjem riječima podrške :) :) 😀😃🙂
Drug, ako volis svoj klub imas pravo pisat i komentarisat sta ti volja, a vjerujem da volis. Ne obaziri se na pojedince kojima je forum smisao zivota i pokusaje provociranja. Samo naprijed, navijas za pravi klub.
Mia San Mia 🔴

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 feb 2021, 10:51

Gnabry se povrijedio.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2021, 15:47

Historijski uspjesi svakako. Mnogi timovi unazad 50 godina sa jačim igračima (na papiru) nisu ovo mogli. Na ove naše titule nema ni zehra nečeg sumnjivog ili diskutabilnog. To mi je od svega najdraže.

Kontinuitet uspjeha, pa i bilo čega drugog, je najteža stvar. Ipak mislim da kičma ove ekipe to može iznijeti. Naravno da to zavisi od još x faktora.

Poslije svega ovog, ekipa, a posebno Flick zaslužuju da im se dovede igrač svjetske klase. Hvala Flicku ponajviše zbog hrabrosti da preuzme giganta u rasulu. Treba imat' stomak za to. Čovjek koji je kroz skoro cijelu karijeru bio pomoćnik na ramena stavlja takav teret. Čista obraza može otić' i reć hoću Mbapea, Messija, da vrate Batistutu iz penzije il štajaznam već koga.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 feb 2021, 16:43

Clubs with the most titles in Europe in the 21st century:

1. Bayern 44
2. Porto 35
3. Barcelona 34
Celtic 34
5. Shakhtar 33
6. Real Madrid 30
PSG 30
8. Dinamo Zagreb 27
:kafa:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 12 feb 2021, 17:51

Sinoć je Süle bio vrlo dobar, jedan od boljih u momčadi, ali treba reći da se ipak radilo o meksičkim hadaljima u rangu Arminije. Kad bi ovakve partije pružao protiv Leipziga ili Gladbacha ne bi se Boatenk naigrao.

Bez namjere da obezvrijedim ovaj rezultat, ali koliko god ovaj naslov nogometnog svjetskog klupskog prvaka zvučao gordo ipak se radi o jednom izlišnom i slabom kup natjecanju, puno slabijem od recimo Audi kupa, slabijem čak i od Telekom kupa.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.