FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li ovdje neki forumas sa nickom Pekar?
I igracima zinula guzica.
Nece ovo na dobro.
Evropa je upitna.
Nece ovo na dobro.
Evropa je upitna.
Pitanje je da li ce vise obuci sveti dres igrac s brojem #28.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
i treba da nosi #10
mnogo mu ljepse stoji

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Između Cmiljanića i Bekića uvijek bi birao Bekića.Nije stranac, iskusan, fin broj nastupa i golova u ovoj ligi, prvak BiH sa Zrinjskim i Sarajevom.Denchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:37hocu samo da kazem da mi je drago da je sad Amer Bekic opet relevantan bar kao mjera sta bi rezerva trebala bitiHistoricar je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:32Kakvih 19 golova, to jedino ako si mu računao i golove koje je ko dijete davao po plažama u Budvi.Zvaničnih seniorskih golova u nazovi karijeri je postigao, koliko i Amer Bekić za jednu polusezonu kod nas.SarajevoForza je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:02
Dakle, u prvenstvo ulazimo sa jednim napadačem koji do sada ima 5710 minuta (oko 63*90 i prijateljske utakmice su uključene) u čitavoj karijeri (25 godina) i 19 golova + stranac, prelijepo.![]()
![]()
- SarajevoForza
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:32Kakvih 19 golova, to jedino ako si mu računao i golove koje je ko dijete davao po plažama u Budvi.Zvaničnih seniorskih golova u nazovi karijeri je postigao, koliko i Amer Bekić za jednu polusezonu kod nas.SarajevoForza je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:02Dakle, u prvenstvo ulazimo sa jednim napadačem koji do sada ima 5710 minuta (oko 63*90 i prijateljske utakmice su uključene) u čitavoj karijeri (25 godina) i 19 golova + stranac, prelijepo.

16 za klubove, 3 za repku, ne znam koliko je tih u prijateljskim dao ili u nizim ligama igrajuci za mladi tim PSV-a, ali je sramotna statistika u svakom slucaju. Da li su povrede konacno iza njega i da li ce eksplodirati kod nas ostaje da vidimo, ali je prevelik rizik imati njega i Handzica kao spiceve.
Ako se rizik isplati i Cmiljanic bude novi Komazec onda super za nas, a ako se ispostavi ublehom sto je ipak vise vjerovatno, zna se ko ga je doveo i koga treba otjerati.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
sssssshhhh mistery

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zayebaje se
Inace placen je porez od 800k, plate i bonusi igracima

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

sto bi se ljutio

da li si bas siguran

Kako ces ti objasniti ljudima koji su nakon prijateljske u visokom u ljeto 2020 godine drvlje i kamenje bacali na upravu, ss i igrace... A ta polusezona najbolja u historiji PLBiH. I treba da njihova rijec bude validna i ovu zimu?
Malo sutra...
Kao navijacu, rezultat mi je najbitniji. Boli me qurac za ljepotu, boli me qurac hoce li igrati onaj od 35 godina il od 15 godia, jel vrhunsko pojacanje il je akademac.
Niste ni treneri, ni skauti, ni menadjeri, vi ste navijaci.
Malo sutra...
Kao navijacu, rezultat mi je najbitniji. Boli me qurac za ljepotu, boli me qurac hoce li igrati onaj od 35 godina il od 15 godia, jel vrhunsko pojacanje il je akademac.
Niste ni treneri, ni skauti, ni menadjeri, vi ste navijaci.
Siguran sam ko Handza u 11 metara, salim se Denci, nemoj se ljutit dobar je Handza❤

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Beli98, muhamedhulk, riki46 i 16 gostiju.