zagorski je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:22
ShofaII je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:11
Ma samo pozitivno ljudi.
Imamo dovoljno igraca za svaku poziciju a na nekim i previse. Konkurencija nije znacajno jaca tako da nije bas zabrinjavajuca situacija.
Trebaju i ovi igraci sada da pokažu šta znaju i zbog cega su dobili priliku. Vjerujem i da hoce jer sada je sve na njima, radi trudi se i izbori svoje minute.
Samo korak po korak.
A vidi,imamo na nekim pozicijama dok smo na drugima bas tanki. Krila i veznih imamo i viska,dok napadaca i bekova slabo. A i to sto imamo po nekoliko igraca na nekim pozicijama nije bas neka prednost ,izade mrtvi Jukic zamijeni ga Milanovic. Povrijedi se Oremus beka igra rahmetli Dusan ili Hebib. Nemas u sastavu Pidre ko ce igrati LB. Ili vidio si Handzic nije igrao u Tuzli nemas nikakvo adekvatno rjesenje za CF.
Sve jasno, bolje umjesto 10 igraca imati tri od koristi + akademca nego ovo sad. Samo sto se to izvrne i ode od poente da na jednoj poziciji imas cetri a jedan igra dok plate primaju svi.
Al ne moze se to izmijeniti jer su plate kod nas znacajno bolje u odnosu na ostatak lige tako da cekamo da ugovori isteku. Za nadati se da cemo drugi put pametnije.
Denchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 08:17
ShofaII je napisao/la: ↑12 feb 2021, 07:59
Jedina nasa prednost u derbiju jeste sto ni mi sami ne znamo u kojem cemo sastavu izac prema naprijed.
Pa mislim da ne moze jasnije biti,
Oremus-Milicevic-Dupovac-Pidro
Djokanovic-Tino
Fanimo-Krste-Jukic
Cmiljevic
Znaci, ovo sto se pise, vec si imao si neke informacije, necu da pitam bolje da ne znam. Hocu da budem pozitivan.
Indianac je napisao/la: ↑11 feb 2021, 13:54
ShofaII je napisao/la: ↑11 feb 2021, 08:07
Meni samo nije jasno na osnovu cega ljudi tvrde da ce Cmilja razvalit u ovoj ligu?
Jel to njega neko gledao negdje?
Jel to imamo ovdje Hadzijine skaute?
Citav zivot presjedio na klupi i tribinama- cuvo se za Sarajevo
Sad nam je najbitnije da proigra. Na stranu sta je bilo al molit svi odreda, Boga, Allaha, Isusa, korisnu, evoluciju... Samo da proigra. Da bog da mu ovo bio preokret u zivotu, prelomni trenutak u karijeri, da nam evoluira... Amin