Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa vrijeđao igrače na vjerskoj osnovi, nema on šta da traži u Sarajevu.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:23Te karakterne crte i ostale stvari ne poznajem. Cisto sam napisao s neke strane iskustva kakvog bih volio vidjeti na tom mjestu u klubu.
Realno, ako gdje se trebamo pojacati to je lijevi bek. Nemamo pravog lijevog beka osim Pidre, iako tu mogu odigrati Salcin (slab defanzivno), Hodzic (desnjak). Ali, mozda je zamisao klubu da na tu poziciju dovedu i nekog top igraca nakon ulaska u grupe ili u nekom narednom periodu.ShofaII je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:39Salio sam se praveci niz jer realno kao sto imamo SD-a isto tako imamo igrace na tim pozicijama.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:49Moze i to, ako mu je ime Mindaugas Nikolicius. Jer stvarno ne vidim ko bi bolje iz BiH vodio klub, a siguran sam da je klubu cilj dovesti 6 kvalitetnih stranaca da bi Emir doveo, kao sto je to uradio i sa Oremusom, Susicem, pa i Milicevicem i Jukicem.
Zelite boljeg SD, a naredni nivo je stranac, koji ce kostat lijepu cifru, a kad on dovede 2 ili 3 fule, onda ce se on tjerat i tako sve u krug, a svi ce biti duplo skuplji od Hadzije, i trenutnih stranaca koje imamo u klubu.
A sad ozbiljno
Kad sportski direktor i sš odluci da nam trebaju igraci na nekim pozicijama i dovede ih ja cu podrzati.
Kada uprava odluci da nam treba bolji SD ja cu takodje podrzati. Naravno nije stranac mjerilo kvaliteta![]()
Zavrsio sam ja sa tom brigom. Zavrsio sam sa bilo kakvom kritikom.
Ono sto necu kao ostatak foruma jeste da vjerujem da je sve idealno nego smanjim ocekivanja pa ako bude dobro meni super a ako ne bude onda ce to biti u okviru tih ocekivanja. Al sigurno necu biti general poslije bitke kao ovi sto pozivaju da se u maju sudi. U maju je vazno da se bude prvi jer ako nisi to je 5 koraka unazad. I u tim situacijama se ne sudi nego daje podrska.
I Bordo sedmica treba biti omogucena samo clanovima.NisamInSajder je napisao/la: ↑14 feb 2021, 16:07Sad svi na YouTube i na kanal Sarajeva i gledajte Bordo Sedmicu..
Uuu. Po ovome je Zahovič idealan da se registruje na forum i piše na našoj temi. Ovdje islamofobi dobro prolaze.Testo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:57Pa vrijeđao igrače na vjerskoj osnovi, nema on šta da traži u Sarajevu.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:23Te karakterne crte i ostale stvari ne poznajem. Cisto sam napisao s neke strane iskustva kakvog bih volio vidjeti na tom mjestu u klubu.
To je jedna budala koja se stidi svog porijekla i ima kompleks nize vrijednosti, oca Jusufa i majke Zinete ko ne zna.....Testo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:57Pa vrijeđao igrače na vjerskoj osnovi, nema on šta da traži u Sarajevu.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:23Te karakterne crte i ostale stvari ne poznajem. Cisto sam napisao s neke strane iskustva kakvog bih volio vidjeti na tom mjestu u klubu.
U pravu si, sjecam se sad ovoga. Ali et neko takvog tipa tj iskustva ne mora bas biti Zlatko.Testo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:57Pa vrijeđao igrače na vjerskoj osnovi, nema on šta da traži u Sarajevu.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:23Te karakterne crte i ostale stvari ne poznajem. Cisto sam napisao s neke strane iskustva kakvog bih volio vidjeti na tom mjestu u klubu.
A sto je najzalosnije u njega se roditelji zovu Jusuf i Zineta.Testo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:57Pa vrijeđao igrače na vjerskoj osnovi, nema on šta da traži u Sarajevu.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:23Te karakterne crte i ostale stvari ne poznajem. Cisto sam napisao s neke strane iskustva kakvog bih volio vidjeti na tom mjestu u klubu.
Nalon svih uvreda od strane doticnog nobela odbijam da ucestvujem. Napravicu ja svoj stream a vi gledajte taj crno bijeli
Nisam znao za ovoforgempp je napisao/la: ↑14 feb 2021, 16:20A sto je najzalosnije u njega se roditelji zovu Jusuf i Zineta.Testo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:57Pa vrijeđao igrače na vjerskoj osnovi, nema on šta da traži u Sarajevu.hordasDoboj je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:23Te karakterne crte i ostale stvari ne poznajem. Cisto sam napisao s neke strane iskustva kakvog bih volio vidjeti na tom mjestu u klubu.
Pored Parme ima tu jos Norwich, Lincoln, Numancia, Gorica (slovenska), ADO Den Haag, Jagiellonia Bialystok. Kosarkaski klubovi Bilbao Basket i PAOK. Italijanska repka i biciklizmu. Ostali su manje poznati klubovi
I kasniš rodjo,kasniš ...sonpenn je napisao/la: ↑14 feb 2021, 16:14![]()
![]()
Sastanak u eminentnom sarajevskom restoranu: O čemu su razgovarali Vedator i Hadžić?
Vedad Ibišević, bivši bh. reprezentativac i Emir Hadžić, koordinator sportskog segmenta FK Sarajevo, viđeni su večeras u jednom sarajevskom restoranu.
Ibišević se nalazi u našoj državi, a više puta je povezivan sa dolaskom u FK Sarajevo. Vedator je već neko vrijeme bez kluba s obzirom na to da je prekinuo saradnju sa Schalkeom.
Kako javlja naš izvor, Ibišević i Hadžić su se sreli u jednom sarajevskom restoranu, ali nije poznato da li je bilo govora o eventualnom dolasku u klub sa Koševa. Njih dvojica su kako nam je poznato i privatno prijatelji, a da li je sastanak bio privatnog ili poslovnog karaktera ostaje da se vidi.
Sarajevo je u potrazi za napadačem, a Ibišević se već nekoliko puta povezivao sa dolaskom na Koševo. Sa druge strane, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine je u razgovoru za bh. medije rekao da direktnih razgovora nije bilo i da povratak u BiH nije jedna od opcija za nastavak karijere.
Pokušali smo doći i do informacije od aktera susreta, ali nismo ih uspjeli dobiti na telefon.
Mislim, da su se za Tinu i prije te prodaje pare dale na stranu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2021, 12:25Svjez primjer je Stanojevic. Prodali Milosa, sutra dan Tino dosao.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 12:21Logično je, da ce biti budžet smanjen zbog korone. Ne sere Nam pare. Samo problem je sto si prodao 2 najbolja igraca i ako nista mogao si za te pare barem 1 novog dovesti, da bude njihove kvalitete ili bolji. Opcenito naše pare od prodaja igraca nikad nisu isle u nova pojacanja pa nece ni ova sad.
To je relativno svjez primjer.
Tako da ipak nekad preusmjerimo pare od prodaje u nova pojacanja...
sonpenn je napisao/la: ↑14 feb 2021, 16:14![]()
![]()
Sastanak u eminentnom sarajevskom restoranu: O čemu su razgovarali Vedator i Hadžić?
Vedad Ibišević, bivši bh. reprezentativac i Emir Hadžić, koordinator sportskog segmenta FK Sarajevo, viđeni su večeras u jednom sarajevskom restoranu.
Ibišević se nalazi u našoj državi, a više puta je povezivan sa dolaskom u FK Sarajevo. Vedator je već neko vrijeme bez kluba s obzirom na to da je prekinuo saradnju sa Schalkeom.
Kako javlja naš izvor, Ibišević i Hadžić su se sreli u jednom sarajevskom restoranu, ali nije poznato da li je bilo govora o eventualnom dolasku u klub sa Koševa. Njih dvojica su kako nam je poznato i privatno prijatelji, a da li je sastanak bio privatnog ili poslovnog karaktera ostaje da se vidi.
Sarajevo je u potrazi za napadačem, a Ibišević se već nekoliko puta povezivao sa dolaskom na Koševo. Sa druge strane, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine je u razgovoru za bh. medije rekao da direktnih razgovora nije bilo i da povratak u BiH nije jedna od opcija za nastavak karijere.
Pokušali smo doći i do informacije od aktera susreta, ali nismo ih uspjeli dobiti na telefon.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, nedimmmm1337, Serha i 73 gosta.