Napapijri je napisao/la: ↑16 feb 2021, 08:56
Kemo88 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 08:35
kuknjava kuknjava
Kako je Bošnjo čudan.
Čuj poslati Miličevića na tribine!? Zašto?? Pa nemamo mi toliki komfor pa da to sebi možemo dozvoliti. "NIJE NIKO VEĆI OD KLUBA", da li to vrijedi za Ramosa, Modrića (Real Madrid), Alabu, Costu (Bayern M.), Messia (Barcelona),Donnarumma, Calhanoglu, Ibrahimović (Ac Milan), Di Maria, Draxler (PSG)? Namjerno sam naveo igrače koji još nisu dogovorili produženje ugovora ( najvjerovatnije i neće ) sa svojim klubovima, a gotovo svi nabrojani su neizostavni u svojim trenutnim ekipama, a na ljeto su free. Ljudi moramo malo izaći iz zablude. Svi igrači koji dodju u našu ligu ili su tu da dignu formu i prodaju se ( ili odu free) ili su tu zato što nemaju kvalitet za veću i bolju ligu ( ovdje pripada bar 70 % fudbalera). Miličević je dokazano fenomenalan za našu ligu,ali ako čovjek ne želi produžiti ja sam za opciju da igra u prvih 11. Također vrlo je moguće da ni "naši" u Klubu još nisu ponudili ugovor.
Takav stav je zauzet i u slucaju Adukora i Lazica, pa i Milicevic ne smije biti izuzetak. Jedina gora stvar od toga sto nismo doveli pojacanja jeste ta sto nismo produzili ugovore kome treba.
Lazic i Adukor su bili zrtve sukoba rumeni i celavac protiv usrefa.
Lazic je usrefov veliki fan (kao sto je bio i stanojevic koji je prodan samo zato sto se druzio i tajno sastajao sa onima koji na sjeveru isticu zastavu sa usrefovom slikom i kojima je usref sarajevo) i usref je lazicu bio veci od kluba. Zbog toga je presjedio polusezonu na tribinama jer ga ovaj dvojac nije podnosio zbog njegove odanosti velikom sefu.
Sa druge strane adukor je imao sukob sa usrefom i ovaj je to jedva docekao da se osveti celavom i rumenom i prekrizio ga.
Ova njihova prepucavanja unutar kluba su veoma vjesto predstavili kao svoj rad i zastitu interesa kluba a ustvari se tu radilo o nadmetanju seljacina koji su preko ledja FKS jedni drugima pokusavali pokazati svoju moc.
Dovoljno je pogledati gdje su lazic i adukor sada. Zasto je adukor koji nije valjao i nije zelio ostati i koji je otjeran na tribine, ponovo vracen? Gdje je tu logika? Vracen je samo da bi se celavi i rumeni inatili usrefu i pokazali mu da su jaci od njega.
Lazic je naravno opet sa usrefom i mirna bosna.
Da je Nam pametan sve bi rastjerao i u klub doveo samo strance. To je jedini nacin da klub brzo raste i da postanemo dominantni.