FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Bordo23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordo23 » 16 feb 2021, 16:31

Aduka87 je napisao/la:
16 feb 2021, 16:17
ajdohordas je napisao/la:
16 feb 2021, 16:04
Dan ti yebem jel moguce da pojedini pisu ovdje kako smo u rangu sa qrvama...
Eric u rangu sa Kovom
Pejovic Djokan i TSS u rangu sa Bojom Mesom i nezainteresovanim Stilicem
Pidro u rangu sa Stevanovicem
Mili u rangu sa Ikicem
Fanimo u rangu sa Veselinovicem
Ccc fuj svega mi
Imate li granice ?
Ma za povratiti svgm, pogledaj anketu cak 10 njih glasalo da cemo izgubit hahahahah :rol: :rol: :rol: :rol:
To nisu navijači ;)
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 feb 2021, 16:34

BordoSarajevo je napisao/la:
16 feb 2021, 15:56
skoroalen je napisao/la:
16 feb 2021, 15:20
Gomis99 je napisao/la:
16 feb 2021, 15:16
Iskreno ja ne bih slao na tribine ko nece da potpise. Pa nije niko duzan da potpise realno. Ako sam potpisao ugovor na dvije godine ja o tome odlucujem hocu li nesto vise od toga ostati valjda a ne da me neko uslovljava . KAd smo sklapali ugovor sto nisi stavio na 4 godine Ako igram i borim se i dobijam platu do kraja svog ugovora ne kontam sto ce me neko slati na tribine. Evo primjer Alabe, sa svima zakuhao nije produzio al covjek igra svaku po 90 minuta ko da mu je posljednja, razvaljuje .
Ma Alaba je profesionalac, i sigurno neće preć u klub puno bolji od Bayerna pa da čuva noge. Naši bi bježali od duela 100%. Plus vidiš Tatara šta je radio, opstrujiše treninge, pravi belaje... Naravno, nisu svi isti, al ako je klupska politika takva...
A sjećaš se i priče kako naši proigraju zadnjih pola godine ugovora?
Sukob čuvanja nogu i proigravanja zadnjih pola godine ugovora.

Dobro, primjer sa Alabom stoji.
Al stoji i to da je bolje da xy igrač koji ulazi u zadnjih pola godine ugovora i koji neće produžit ugovor da odigra što bolje i kvalitetnije da bi na ljeto imao više i boljih ponuda. Možda ga sad zapika Osijek, a šta odigra perfektno do kraja i onda ga zapika Genoa? Velika je razlika sigurno u plati u ekipi iz Seria A i u Osijeka, a nije on ko Alaba zaradio milione da mu je svejedno jel mu plata 10 000 eura ili 50 000 eura. Mora ginut.
Naši proigraju u zadnjoj godini ugovora, ne pola. Zadnje tri godine, nikog nismo ni gledali u zadnjih pola godine. Al prva polusezona u zadnjoj godini ugovora im bude strašna. To traje od Dulje pa sve do sad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 feb 2021, 16:37

FoSte95 je napisao/la:
16 feb 2021, 16:03

Evo ga bracaa

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 5LlMWkMofc

Hvala velika, nekako mi ovo vrh. Bit ce FKS aBd medju 16, nesto sam optimistican. Hvala i @SarajevoForza.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 16 feb 2021, 16:39

Bacitee pogled na Handzin storyy
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 16 feb 2021, 16:45

Napapijri je napisao/la:
16 feb 2021, 08:56
Kemo88 je napisao/la:
16 feb 2021, 08:35
kuknjava kuknjava
Kako je Bošnjo čudan.
:hmmmmm: :hmmmmm:
Čuj poslati Miličevića na tribine!? Zašto?? Pa nemamo mi toliki komfor pa da to sebi možemo dozvoliti. "NIJE NIKO VEĆI OD KLUBA", da li to vrijedi za Ramosa, Modrića (Real Madrid), Alabu, Costu (Bayern M.), Messia (Barcelona),Donnarumma, Calhanoglu, Ibrahimović (Ac Milan), Di Maria, Draxler (PSG)? Namjerno sam naveo igrače koji još nisu dogovorili produženje ugovora ( najvjerovatnije i neće ) sa svojim klubovima, a gotovo svi nabrojani su neizostavni u svojim trenutnim ekipama, a na ljeto su free. Ljudi moramo malo izaći iz zablude. Svi igrači koji dodju u našu ligu ili su tu da dignu formu i prodaju se ( ili odu free) ili su tu zato što nemaju kvalitet za veću i bolju ligu ( ovdje pripada bar 70 % fudbalera). Miličević je dokazano fenomenalan za našu ligu,ali ako čovjek ne želi produžiti ja sam za opciju da igra u prvih 11. Također vrlo je moguće da ni "naši" u Klubu još nisu ponudili ugovor.
Takav stav je zauzet i u slucaju Adukora i Lazica, pa i Milicevic ne smije biti izuzetak. Jedina gora stvar od toga sto nismo doveli pojacanja jeste ta sto nismo produzili ugovore kome treba.
Lazic i Adukor su bili zrtve sukoba rumeni i celavac protiv usrefa.
Lazic je usrefov veliki fan (kao sto je bio i stanojevic koji je prodan samo zato sto se druzio i tajno sastajao sa onima koji na sjeveru isticu zastavu sa usrefovom slikom i kojima je usref sarajevo) i usref je lazicu bio veci od kluba. Zbog toga je presjedio polusezonu na tribinama jer ga ovaj dvojac nije podnosio zbog njegove odanosti velikom sefu.
Sa druge strane adukor je imao sukob sa usrefom i ovaj je to jedva docekao da se osveti celavom i rumenom i prekrizio ga.
Ova njihova prepucavanja unutar kluba su veoma vjesto predstavili kao svoj rad i zastitu interesa kluba a ustvari se tu radilo o nadmetanju seljacina koji su preko ledja FKS jedni drugima pokusavali pokazati svoju moc.

Dovoljno je pogledati gdje su lazic i adukor sada. Zasto je adukor koji nije valjao i nije zelio ostati i koji je otjeran na tribine, ponovo vracen? Gdje je tu logika? Vracen je samo da bi se celavi i rumeni inatili usrefu i pokazali mu da su jaci od njega.
Lazic je naravno opet sa usrefom i mirna bosna.

Da je Nam pametan sve bi rastjerao i u klub doveo samo strance. To je jedini nacin da klub brzo raste i da postanemo dominantni.

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 16 feb 2021, 16:48

1. 3. SVI U KONJIC!!!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 feb 2021, 16:52

NisamInSajder je napisao/la:
16 feb 2021, 16:39
Hahaha ne pratim ga, sta je okacio ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 16 feb 2021, 16:55

Aduka87 je napisao/la:
16 feb 2021, 16:52
NisamInSajder je napisao/la:
16 feb 2021, 16:39
Hahaha ne pratim ga, sta je okacio ?
Da trci samo pravolinijski :shifty:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 16 feb 2021, 16:56

Zip je napisao/la:
16 feb 2021, 15:36
Historicar je napisao/la:
16 feb 2021, 15:29
Anex je napisao/la:
16 feb 2021, 15:22
Teška će borba biti za odbranu titule,nedaj bože kakvih povreda i kartona belaj bi nastupio,moralo se dovesti kakvih pojačanja al eto ostaje nam da se nadamo da i konkurenti neće biti na nivou,od gotovog pravimo veresiju
Koliko sam upratio, konkurentima niko bitan nije otišao.Kone su napustili samo rezervisti Jamak i Hajrić, a došao im je štoper iz Rijeke Jasmin Čeliković.
Ma jaci su od nas.
Nije covjek rekao da su jaci, samo smatra da smo bili jesenas jaci nego sad i malo se pribojava. Ko god to kaze ti se javis da to ismijavas

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 16 feb 2021, 16:58

Sanjah sinoć 1:3 na Grbavici. Do sada par puta sanjao i ostvarilo se, baš rezultati. Amin
ORIGINAL 1987

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 feb 2021, 16:59

PeakyBlinders je napisao/la:
16 feb 2021, 16:58
Sanjah sinoć 1:3 na Grbavici. Do sada par puta sanjao i ostvarilo se, baš rezultati. Amin
Taman da bacim kladaru ako dobijem ide ti lapo :kafa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 feb 2021, 17:02

Indianac je napisao/la:
16 feb 2021, 16:45

Lazic je usrefov veliki fan (kao sto je bio i stanojevic koji je prodan samo zato sto se druzio i tajno sastajao sa onima koji na sjeveru isticu zastavu sa usrefovom slikom i kojima je usref sarajevo) i usref je lazicu bio veci od kluba. Zbog toga je presjedio polusezonu na tribinama jer ga ovaj dvojac nije podnosio zbog njegove odanosti velikom sefu.
Sa druge strane adukor je imao sukob sa usrefom i ovaj je to jedva docekao da se osveti celavom i rumenom i prekrizio ga.
Ova njihova prepucavanja unutar kluba su veoma vjesto predstavili kao svoj rad i zastitu interesa kluba a ustvari se tu radilo o nadmetanju seljacina koji su preko ledja FKS jedni drugima pokusavali pokazati svoju moc.

Dovoljno je pogledati gdje su lazic i adukor sada. Zasto je adukor koji nije valjao i nije zelio ostati i koji je otjeran na tribine, ponovo vracen? Gdje je tu logika? Vracen je samo da bi se celavi i rumeni inatili usrefu i pokazali mu da su jaci od njega.

Da je Nam pametan sve bi rastjerao i u klub doveo samo strance. To je jedini nacin da klub brzo raste i da postanemo dominantni.

Pametno i bez i jedne psovke, to je moj Ahbab :thumbup:
Tek neki dan skontah nick. :salut:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 feb 2021, 17:02

Kad dolaze pojacanja???

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 feb 2021, 17:03

Tatamata1946 je napisao/la:
16 feb 2021, 16:56
Zip je napisao/la:
Historicar je napisao/la:
16 feb 2021, 15:29

Koliko sam upratio, konkurentima niko bitan nije otišao.Kone su napustili samo rezervisti Jamak i Hajrić, a došao im je štoper iz Rijeke Jasmin Čeliković.
Ma jaci su od nas.
Nije covjek rekao da su jaci, samo smatra da smo bili jesenas jaci nego sad i malo se pribojava. Ko god to kaze ti se javis da to ismijavas
Pa kad se ima ovakav pickasti stav.
Kad smo igrali sa Janjosem gdje je ekipa bila dosta losija od ove, imali smo muda reci da smo bolji a sada ko kakve pichke se trazi alibi za neuspjeh.

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 16 feb 2021, 17:04

Samozdravlje je napisao/la:
16 feb 2021, 17:02
Indianac je napisao/la:

Pametno i bez i jedne psovke, to je moj Ahbab :thumbup:
Tek neki dan skontah nick. :salut:
Presao sam na islam. Nema vise psovki :mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 feb 2021, 17:09

Indianac je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:
16 feb 2021, 08:56
Kemo88 je napisao/la:
16 feb 2021, 08:35
kuknjava kuknjava
Kako je Bošnjo čudan.
:hmmmmm: :hmmmmm:
Čuj poslati Miličevića na tribine!? Zašto?? Pa nemamo mi toliki komfor pa da to sebi možemo dozvoliti. "NIJE NIKO VEĆI OD KLUBA", da li to vrijedi za Ramosa, Modrića (Real Madrid), Alabu, Costu (Bayern M.), Messia (Barcelona),Donnarumma, Calhanoglu, Ibrahimović (Ac Milan), Di Maria, Draxler (PSG)? Namjerno sam naveo igrače koji još nisu dogovorili produženje ugovora ( najvjerovatnije i neće ) sa svojim klubovima, a gotovo svi nabrojani su neizostavni u svojim trenutnim ekipama, a na ljeto su free. Ljudi moramo malo izaći iz zablude. Svi igrači koji dodju u našu ligu ili su tu da dignu formu i prodaju se ( ili odu free) ili su tu zato što nemaju kvalitet za veću i bolju ligu ( ovdje pripada bar 70 % fudbalera). Miličević je dokazano fenomenalan za našu ligu,ali ako čovjek ne želi produžiti ja sam za opciju da igra u prvih 11. Također vrlo je moguće da ni "naši" u Klubu još nisu ponudili ugovor.
Takav stav je zauzet i u slucaju Adukora i Lazica, pa i Milicevic ne smije biti izuzetak. Jedina gora stvar od toga sto nismo doveli pojacanja jeste ta sto nismo produzili ugovore kome treba.

Mozes li dokazati za navode o Stanojevicu i sastajanju? Moze i pp
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 feb 2021, 17:15

slika
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 16 feb 2021, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 16 feb 2021, 17:16

Zip je napisao/la:
16 feb 2021, 17:03
Tatamata1946 je napisao/la:
16 feb 2021, 16:56
Zip je napisao/la:

Ma jaci su od nas.
Pa kad se ima ovakav pickasti stav.
Kad smo igrali sa Janjosem gdje je ekipa bila dosta losija od ove, imali smo muda reci da smo bolji a sada ko kakve pichke se trazi alibi za neuspjeh.
Ma ja, pa ako nedaj bože izgubimo na derbiju onda idu psovke,tjeranja i raspad sistema i šta mi imamo onda od toga da otjeraš i Hadžiju i pola ekipe?Na kraju krajeva SD je obećao da ako odu glavni igrači da će doći adekvatne zamjene i sada ga treba pravdati po svaku cijenu jel?U slučaju da se ne osvoji titula gubitci bi bili nemjerljivi i kako onda dalje ako sada nismo u mogućnosti dovesti pojačanja kako će tek tada biti?Puno pitanja a malo odgovora,ali bitno je bacati ironiju

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 feb 2021, 17:16

Jaoo teorija zavjere :roll:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 feb 2021, 17:18

Samo lakapo. Ko je golove zabio jel znas @PeakyBlinders :D ?
Cmilja 2 gola :pray: , koliko bi samo volio, niste ni svjesni
A potrudit cu se maksimalno da se Boris snimi i pozdravi sve forumase :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, N3R3D, perodeformero, senad82 i 71 gost.