FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 17 feb 2021, 00:47

Miljacka je napisao/la:
17 feb 2021, 00:43
Ahmoveliki je napisao/la:
17 feb 2021, 00:41
Lave ne zna covjek radit posao i pomirite se s tim!
Ma ja, vjerovacu tebi, a ne svojim ocima.
Beze se nerviras drug :bih:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 17 feb 2021, 00:50

2998
12. igrač kluba iz Titove 38b

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 feb 2021, 00:52

Aduka87 je napisao/la:
17 feb 2021, 00:47
Miljacka je napisao/la:
17 feb 2021, 00:43
Ma ja, vjerovacu tebi, a ne svojim ocima.
Beze se nerviras drug :bih:
Daleko bilo da se nerviram :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 feb 2021, 00:59

Dokazi i objasnjenja za tacnost takvih navoda ?
Ja vidim sjajna pojacanja, okosnicu tima zadrzanu tri godine, trofeje i fine rezultate u Evropi.
Evo ti popišaj i mene i moje oči sa suprotnim tvrdnjama a da imas adekvatna objasnjenja.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 17 feb 2021, 01:03

ajdohordas je napisao/la:
17 feb 2021, 00:59
Ja vidim sjajna pojacanja, okosnicu tima zadrzanu tri godine, trofeje i fine rezultate u Evropi.
Evo ti popišaj i mene i moje oči sa suprotnim tvrdnjama a da imas adekvatna objasnjenja.
Ne vidis dobro!
bas sad bacio pis halali

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 17 feb 2021, 01:04

Miljacka je napisao/la:
17 feb 2021, 00:23
ShofaII je napisao/la:
17 feb 2021, 00:06
Miljacka je napisao/la:
16 feb 2021, 23:12

Naravno da smijes, ali je li toliko tesko sacekati sav taj uzas (po rijecima ljudi koji razmisljaju kao ti) koji nas ocekuje pa osnovano izraziti nezadovoljstvo, a ne biti nezadovoljan na situaciji gdje smo 9 bodova u plusu i treci put uzastopno pred titulom? Ovdje su ljudi pljuvali i nakon prijateljskih utakmica prosle sezone pa ipak osvojismo titulu i odigrasmo sasvim solidno evropske utakmice. Kako ti mozes znati da cemo biti losiji na proljece? Kako mozes znati da Susic nece biti bolji od Rahmanovica i da nam Tatar (koji je od nastupa za reprezentaciju neprepoznatljiv) nece faliti bas nikako? Kako mozes znati da Cmiljanic nece biti bolji od uzasnog Harisa Handzica? Ja ne mogu, pa me interesuje.
Ne znam odakle ti to da ja ocekujem uzas?

Ja sam izuzetno zadovoljan sto imamo prednost od +9, ali sam nezadovoljan sto to smatramo komotno situacijom i previse pricamo o tih +9 kao o nekoj sigurnosti.

Slijedece, mislim da niko nije postavio pitanje da li Tino moze zamjeniti Rahmanovica. Mislim da vecina misli da moze biti i bolji. Ali ja uopste nisam pomenuo ni Tatara ni Rahmanovica i kakvi bi bili da su ostali.

Za Cmiljanica nisam rekao da znam da nece biti bolji od solidnog Handzica(za mene nije uzasan), ali sam rekao da je stranac u kojeg sumnjam da nam moze donijeti prevagu u Evropi.
Ali evo kad je pitanje cekanja, zar ne mislis da je dovoljno 6 losih sezona, u vise klubova da se izrazi upitnost Cmiljanica. Zar nije dovoljno da u svim tim klubovima niko nije prepoznao nesto i cekao, a smatram da vecina ima bolje strucnjake od nas.
+9 je itekako komforno, pa zamisli da si -9 samo kako bi gledao na situaciju i koliko sansi bi nam davao da cemo biti prvaci?

Spomenuo si kako si nezadovoljan prelaznim rokom, a pored Cmiljanica, Rahmanovic i Tatar su dio istog sto se nas tice i zato sam pomislio da se odnosi i na njih i spomenuo ih.

Ja ti sad opet govorim, Cmiljanica konkretno pljujes neosnovano jer nije odigrao nijednu utakmicu za nas, ja cu takodje isto tako ako bude los kao Haris Handzic, cak i MALO bolji ako bude pljuvat cu ga jer nije dovoljno biti MALO bolji od kriminalnog Handzica iz prve polusezone. A daleko je Evropa, svakako da su trebali traziti rjesenje vec sada za istu, ali nije smak svijeta i ako ga nisu nasli jer su evropska takmicenja tek na ljeto i ima vremena do tada. Nikako ne mogu da shvatim da neko ne moze da razumije da je kriza svugdje i svima i da taj neko ocekuje neka top pojacanja, jaca nego su do sada bila. Covjece, ovdje su pojedinci toliko realni da su ocekivali Ibisevica, Matavza, Hajrovica i sl. i upravo takvi su toliki pritisak napravili pa si evo konkretno ti sada nezadovoljan prelaznim rokom koji nas (po meni) uopste nije oslabio. Da se razumijemo ne kazem da je bio dobar, ali i sa ovim kurcevim prelaznim rokom sam siguran u titulu, meni dovoljno do ljeta. Samo yebeno uzivajte u svemu lijepom sto nam je Sarajevo donijelo i donosi i mirna Bosna.
Evo zamislio da smo na -9, evo Cmilja ulazi u lift, pogadja dugme idemo gore
Jbg probudio sam se.

Znaci po tebi je Handzic los i kriminalan i ti ces kao ako Cmiljanic bude gori pljuvat i govorit lose o njemu.
Handzic je u tih pola sezone postigao sto Cmiljanic u cijeloj karijeri.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 17 feb 2021, 01:10

Kako je moguće da Istra dovodi omladinca Man. Uniteda Dylana Levitta? Fakat mi ne ide u glavu da jedna Istra nešto takvo može, a nama Cmiljanić (kojem želim najveći mogući uspjeh) predstavlja dobro pojačanje?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 feb 2021, 01:12

17 feb 2021, 01:03
Ne vidis dobro!
bas sad bacio pis halali
Najlakse se napravit glup kad nemas objasnjenja za konkretna pitanja ybg

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 17 feb 2021, 01:14

https://www.kjlix.ba/sport/nogomet/vlas ... /191030048

Zanimljiv intervju sa Namom od kad nas je preuzeo !!!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 feb 2021, 01:15

ShofaII je napisao/la:
17 feb 2021, 01:04
Miljacka je napisao/la:
17 feb 2021, 00:23
ShofaII je napisao/la:
17 feb 2021, 00:06

Ne znam odakle ti to da ja ocekujem uzas?

Ja sam izuzetno zadovoljan sto imamo prednost od +9, ali sam nezadovoljan sto to smatramo komotno situacijom i previse pricamo o tih +9 kao o nekoj sigurnosti.

Slijedece, mislim da niko nije postavio pitanje da li Tino moze zamjeniti Rahmanovica. Mislim da vecina misli da moze biti i bolji. Ali ja uopste nisam pomenuo ni Tatara ni Rahmanovica i kakvi bi bili da su ostali.

Za Cmiljanica nisam rekao da znam da nece biti bolji od solidnog Handzica(za mene nije uzasan), ali sam rekao da je stranac u kojeg sumnjam da nam moze donijeti prevagu u Evropi.
Ali evo kad je pitanje cekanja, zar ne mislis da je dovoljno 6 losih sezona, u vise klubova da se izrazi upitnost Cmiljanica. Zar nije dovoljno da u svim tim klubovima niko nije prepoznao nesto i cekao, a smatram da vecina ima bolje strucnjake od nas.
+9 je itekako komforno, pa zamisli da si -9 samo kako bi gledao na situaciju i koliko sansi bi nam davao da cemo biti prvaci?

Spomenuo si kako si nezadovoljan prelaznim rokom, a pored Cmiljanica, Rahmanovic i Tatar su dio istog sto se nas tice i zato sam pomislio da se odnosi i na njih i spomenuo ih.

Ja ti sad opet govorim, Cmiljanica konkretno pljujes neosnovano jer nije odigrao nijednu utakmicu za nas, ja cu takodje isto tako ako bude los kao Haris Handzic, cak i MALO bolji ako bude pljuvat cu ga jer nije dovoljno biti MALO bolji od kriminalnog Handzica iz prve polusezone. A daleko je Evropa, svakako da su trebali traziti rjesenje vec sada za istu, ali nije smak svijeta i ako ga nisu nasli jer su evropska takmicenja tek na ljeto i ima vremena do tada. Nikako ne mogu da shvatim da neko ne moze da razumije da je kriza svugdje i svima i da taj neko ocekuje neka top pojacanja, jaca nego su do sada bila. Covjece, ovdje su pojedinci toliko realni da su ocekivali Ibisevica, Matavza, Hajrovica i sl. i upravo takvi su toliki pritisak napravili pa si evo konkretno ti sada nezadovoljan prelaznim rokom koji nas (po meni) uopste nije oslabio. Da se razumijemo ne kazem da je bio dobar, ali i sa ovim kurcevim prelaznim rokom sam siguran u titulu, meni dovoljno do ljeta. Samo yebeno uzivajte u svemu lijepom sto nam je Sarajevo donijelo i donosi i mirna Bosna.
Evo zamislio da smo na -9, evo Cmilja ulazi u lift, pogadja dugme idemo gore
Jbg probudio sam se.

Znaci po tebi je Handzic los i kriminalan i ti ces kao ako Cmiljanic bude gori pljuvat i govorit lose o njemu.
Handzic je u tih pola sezone postigao sto Cmiljanic u cijeloj karijeri.
Najlakse je valjati gluposti kad nestane argumenata.

U pravu si, ali je Handzic igrao u ekipi koja je apsolutni vladar svoje zemlje (i zabio 5 golova od ukupno 40), Cmiljanic nije. Zato kazem, necemo ga kovati u zvijezde, ali nemojmo ni srati po momku dok ne pokaze koliko (ne) zna.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 17 feb 2021, 01:16

17 feb 2021, 01:12

Ne vidis dobro!
bas sad bacio pis halali
Pogledaj u te 3/4 godine ko ti je dolazio ko odlazio i sta imas sad od ekipe trenutno... i pricas mi o okosnici tima ccc

hadzo neznalice... dvije debele godine nemamo lijevog beka(zamjenu)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 feb 2021, 01:21

17 feb 2021, 01:16

Ne vidis dobro!
bas sad bacio pis halali
Pogledaj u te 3/4 godine ko ti je dolazio ko odlazio i sta imas sad od ekipe trenutno... i pricas mi o okosnici tima ccc

hadzo neznalice
Pogledaj u 3/4 godine koje trofeje imas i covjek se popiša po tebi i po svim "strucnjacina" na forumu lagano ybg
Ti si jedan od onih koji se prvi kurchio sa objavama po FB-u, instagramu, storijima itd. Vjerovatno si prvi kačio slike sa trofejima po drustvenim mrezama. A sad ovdje prvi nesto seres i mijenjao bi.
Takvi papci su uvijek najgori.

Plus, vidio si da drugi nesto seru i kritikuju pa i ti sa njima da bi bio u trendingu.
Zadnja izmjena: ajdohordas, dana/u 17 feb 2021, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 feb 2021, 01:22

Ne vidis dobro!
bas sad bacio pis halali

hadzo neznalice... dvije debele godine nemamo lijevog beka(zamjenu)
Al' zato obje te debele godine imamo titulu i kup :bih:

Dobri u dobru
Zli u zlu

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 17 feb 2021, 01:22

17 feb 2021, 01:21

hadzo neznalice
Pogledaj u 3/4 godine koje trofeje imas i covjek se popiša po tebi i po svim "strucnjacina" na forumu lagano ybg
Ti si jedan od onih koji se prvi kurchio sa objavama po FB-u, instagramu, storijima itd. Vjerovatno si prvi kačio slike sa trofejima po drustvenim mrezama. A sad ovdje prvi nesto seres i mijenjao bi.
Nema ti mene po fb i tim sranjima...
Stay anonymous :D
Dok nam klub ne otkupim :bih:
Panto ce mi biti desna ruka...

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 17 feb 2021, 01:30

17 feb 2021, 01:22
17 feb 2021, 01:21

hadzo neznalice
Nema ti mene po fb i tim sranjima...
Stay anonymous :D
Dok nam klub ne otkupim :bih:
Panto ce mi biti desna ruka...
Ajdo moralista kad krene pricat ja bih za njega seb' mater ubio :urnebes:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 17 feb 2021, 01:38

Objasnjavati logicke stvari ahmivrelikom, historicaru, feniks pticici i slicnima je kao da okrenete pilu naopako, krenete pilati i cudite se sto nece
PSPHM

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 feb 2021, 01:46

Jedni brane Hadziju ko oca rodjenog, a drugi ga kude kao da im je oteo kucu i istjerao vani.
A istina je uvijek negdje izmedju :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 17 feb 2021, 02:41

Hare na derbiju naplacuje sve promasaje
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 17 feb 2021, 03:25

Smijšno kako neko može nalaziti mane, a mi poraza nemamo.
Kako možeš nalaziti mane, a mi uzeli sve što se uzeti moglo.
Nalaziš mane Hadžiji, a lik ti napravio sve što sada imaš.
Nalaziš mane, a član kluba nisi.
Nalaziš mane, a ide derbi, umjesto da nafuravaš raju ti nalaziš mane.
Nalaziš mane Hadžiji, a lik još nije kikso.
Nalaziš mane, a do juče ti Šuman o glavi radio.
Nalaziš mane, a stadion dobijaš.
Nalaziš mane, a bježiš 9 boba drugoplasiranom.
Nalaziš mane, a idu ti tri bitne tekme za titulu.
Nalaziš mane, a juče nisi za viršli imao.
Bošno bošnjo, ti do pameti, ja do para nikad.
ORIGINAL 1987

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 feb 2021, 05:08

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 feb 2021, 23:21
skoroalen je napisao/la:
16 feb 2021, 23:18
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 feb 2021, 23:10

Eno sad je Adukor problem, covjek koji je prekucao igricu kod nas :tokralju:
Takodjer i Kanuric, bacanje para, a momak nije jos ni zaigrao, ma nema sta, svaka ti cast :tokralju:
A Hodžića doveo Ihtijarević. :rol:
Ybga, to ti je kad se od nekih normalnih kritika dodje do stadija da se pljujes sta stigne, e zamisli Kanuric promasaj, a momak tek dosao, a jos i ovo sto je malo odigrao se super pokazao
Npr, Panto ima neke argumente, i ok, razumijem. Ne slazem se sa svime sta kaze, ali je lijepo napisano i nemam mu sta zamjeriti..
I Adukor ne valja, pa ce im opet dokazati da je igracina ;)
I to ne znam kako je tako lako doslo do toga da Adukor ne valja, a do prije godinu, Adukor se spominjao u smislu " Ovakav jedan stranac mora biti "
Mislim na finansije,decko je spomenuo to,Adukor -Kurdic, Kanuric-Dizdarevic, Sabanovic-hodzic kojem je hadzija produzio ugovor,pa ti vidi sad sta je tu jeftinije, a kvalitetom sigurno bar isto,plus sto ove bi mozda mogao prodati poslije,a Adukra i hodzica neces moci,al jok bitno je braniti i sto valja i sto nevalja :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli, OzmoodPinglewood i 24 gosta.