Ja sam, Denchi, ne sekiraj seDenchi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:50Pa cuj kad je neko spic i da u 50-60 tekmi 5 golova onda znas odmah da je pojacanjeJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:40Cudi me da kritikujes Mesanovica jer je i on hedonistamora da je hedonista jer napadac nije...
![]()
Al hajde da ga vidimo na travi mozda se preporodi...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
-
- Kontakt:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Meni vazda isto bilo ja ovaj Jasmin ja Amer Bekic!
Ljubana vratit i Graovca dovest dok ih kone nisu otele
Razbjezase se svi iz Astre treba nekog zaganjat!
Ljubana vratit i Graovca dovest dok ih kone nisu otele

Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 19 feb 2021, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ukucaj malo Jasmin Mesanovic na yt, edukuj sefks74 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:46Ne pratim, ja pratim kriket. Čekali navijači da se dovede bilo ko, pa da počne slavlje. Ne vidim, kako će on unaprijediti našu igru, osim što će povećati konkurenciju.f0rest1946 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:39Ti ne pratis fudbal ocigledno ,od Handzica je bolji za klasu![]()

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Mi smo Husarini puleni mali..
Ne znam imamol sansi, al mislim da bi nam valjo jedan stoper ko Graovac za rotaciju
Ne znam imamol sansi, al mislim da bi nam valjo jedan stoper ko Graovac za rotaciju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kako se situacija na ovom forumu okrene, od sivila do sjaja. 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nekada se pitam da li neki ljudi prate ovu nasu ligu. Nije liga ba zadnja sezona samo. A pljuvali su se Tatar i Amar, pa kad odose rezanje vena.
- FKS -
Ja bi se vise Krpicu obradovao nego ovom Dzasminu eto...kad se vec osipa astra zbog vlasnikaAhmoveliki je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:56Meni vazda isto bilo ja ovaj Jasmin ja Amer Bekic!
Ljubana vratit i Graovca dovest dok ih kone nisu otele![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Tebi, ahmivelikom, historicaru u slicnima je sad najteze ja mislim.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:58Mi smo Husarini puleni mali..
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Od pljuvanja Husare do pljuvanja vlastitih rijeci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:51Pa nije jos potpisao. Sutra se ide na finalizaciju dogovora iako je sve dogovoreno haman. Jedino da se Husara ili Hadzija ne prave pametni ma dan potpisa ugovora jer sa Mariborom je gotovo sve.
Nema logike ako vec dervisagic nije poslat na posudbu
NEMA NAZAD
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Sta za rotaciju, pojeo bi frajer ove livadefeniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:58Mi smo Husarini puleni mali..

Ma nemamo, nemoj da se lazemo... ja bih volio vidjet Ljubana pravooo u vezi sa Tinom,Andrejom,Acikom pa nek se rotiraju taman Tinu osloboditi te defanzive neka se onda forsira na tom ofanzivnom veznom!
Ukucao odmah i izbaci mi snimke stare 2 i više godina. Znači zadnje 2 godine, haman nije ni igrao ili je rijetko igrao. Volio bi da me demantuje, teren je najbolje mjerilo ali smatram da neće unaprijediti našu igru. Odmah ga dižete, kao da je neznam ko.forgempp je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:57Ukucaj malo Jasmin Mesanovic na yt, edukuj sefks74 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:46Ne pratim, ja pratim kriket. Čekali navijači da se dovede bilo ko, pa da počne slavlje. Ne vidim, kako će on unaprijediti našu igru, osim što će povećati konkurenciju.f0rest1946 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:39
Ti ne pratis fudbal ocigledno ,od Handzica je bolji za klasu![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Ocigledo namjero preskocio 2 moja posta najmanje gdje sam reko da je Jasmin top pojacanje. Nemoj bit dvolican i izvlacit samo ono sto ti pase, ne valja ti poso decko. Na kraju krajeva, sacekajmo da bude zvanicno.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:00Tebi, ahmivelikom, historicaru u slicnima je sad najteze ja mislim.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:58Mi smo Husarini puleni mali..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nemoj slucajno vise da me stavljas u te neke tvoje zamisljene kontekste i ko je kojom bojom ofarban... ozbiljno ti govorim nemas pojma koliko glup ispadas!JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:00Tebi, ahmivelikom, historicaru u slicnima je sad najteze ja mislim.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:58Mi smo Husarini puleni mali..
- JohnKeynes97
- Kontakt:
A sta ces to ti ako te ja opet stavim u kontekst?Ahmoveliki je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:03Nemoj slucajno vise da me stavljas u te neke tvoje zamisljene kontekste i ko je kojom bojom ofarban... ozbiljno ti govorim nemas pojma koliko glup ispadas!JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:00Tebi, ahmivelikom, historicaru u slicnima je sad najteze ja mislim.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:58Mi smo Husarini puleni mali..
A hocu
PSPHM
-
- Kontakt:
Što bi mi bilo teško, ne razumijem, šta lupaš ??JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:00Tebi, ahmivelikom, historicaru u slicnima je sad najteze ja mislim.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:58Mi smo Husarini puleni mali..
Imam i ja, al nije za foruma. A imam 100%. Ako imas koga u poreznoj nek ti provjeri.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:25Imam. Nije za foruma.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, miguelramos, NeSamSafetee, SamoDaKazeem, Tatamata1946 i 52 gosta.