Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 19 feb 2021, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bh. napadač Jasmin Mešanović postat će novi nogometaš aktuelnog prvaka BiH FK Sarajevo, potvrđeno je za portal Klix.ba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne treba vise u Sloveniju ic, mi smo pojava tamo za njih. Ic u Tursku fino, tamo tabloidi ne pisu šuplje
Isli smo u Hrvatsku
Ma 10km gore dole hahah
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nezvanicno: Novi igrac Sarajeva trazio da mu na dresu pise mEsco
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
A prije samo 2 dana smo citali da nemamo spica za derbi,a od tad Handzic se oporavio,Mesanovic novi igrac jos papiri za Cmiljanica i to je to
Kakav zaokret
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A prije samo 2 dana smo citali da nemamo spica za derbi,a od tad Handzic se oporavio,Mesanovic novi igrac jos papiri za Cmiljanica i to je to
Kakav zaokret
Dovoljno govori o pojedinim osobaama kakav imaju svoj stav, tj imaju ga kao vremenska prognoza, jedan dan loše drugi dan osvajači Lp. Zato sljedeći puta ih ignorisati maksimalno.