Nottingham ForrestAnakonda1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:03Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nottingham ForrestAnakonda1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:03Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka![]()
![]()
I ja bas razmisljam jedino oni mogu bit, al ovaj da mi kaze da je trava zelena ne bi mu vjerovao.TMovac je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:06Nottingham ForrestAnakonda1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:03Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja nista ne vjerujem dok ne vidim na zvanicnoj. necu nikoga pljuvati, ali dok ne vidim opecaceno, ne vjerujem u ove price.Plavamamba je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:09I ja bas razmisljam jedino oni mogu bit, al ovaj da mi kaze da je trava zelena ne bi mu vjerovao.TMovac je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:06Nottingham ForrestAnakonda1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:03Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam pisao negdje do pocetka polusezone da cu dati prvi sud ne samo za Cerica nego cijeli UO. Za sada nista konkretno i mislim da ako ne bude u ovih sedmicu, dvije da nece ni biti. Za sada nisu ispunili zadatak da stvore bolju atmosferu pred pocetak. Ne odnosi si se to samo na onu medju igracima, uposlenicima nego i navijacima. Nije se obezbijedilo neko pojacanje, neki korak koji ce uliti povjerenje, pokazati znakove "zivota" UO. U kakvoj smo atmosferi zavrsili prvi dio u takvoj nakon 2-3 mjeseca docekujemo nastavak. Mislim da u najgoroj atmosferi docekujemo pocetak od svih klubova iz vrha. Da budem iskren bojim se da ce ovo biti jedna neuspjesna polusezona. To govorim prema trenutnom stanju po pitanju svega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.