Nottingham ForrestAnakonda1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:03Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nottingham ForrestAnakonda1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:03Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka![]()
![]()
I ja bas razmisljam jedino oni mogu bit, al ovaj da mi kaze da je trava zelena ne bi mu vjerovao.TMovac je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:06Nottingham ForrestAnakonda1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:03Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja nista ne vjerujem dok ne vidim na zvanicnoj. necu nikoga pljuvati, ali dok ne vidim opecaceno, ne vjerujem u ove price.Plavamamba je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:09I ja bas razmisljam jedino oni mogu bit, al ovaj da mi kaze da je trava zelena ne bi mu vjerovao.TMovac je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:06Nottingham ForrestAnakonda1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:03Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam pisao negdje do pocetka polusezone da cu dati prvi sud ne samo za Cerica nego cijeli UO. Za sada nista konkretno i mislim da ako ne bude u ovih sedmicu, dvije da nece ni biti. Za sada nisu ispunili zadatak da stvore bolju atmosferu pred pocetak. Ne odnosi si se to samo na onu medju igracima, uposlenicima nego i navijacima. Nije se obezbijedilo neko pojacanje, neki korak koji ce uliti povjerenje, pokazati znakove "zivota" UO. U kakvoj smo atmosferi zavrsili prvi dio u takvoj nakon 2-3 mjeseca docekujemo nastavak. Mislim da u najgoroj atmosferi docekujemo pocetak od svih klubova iz vrha. Da budem iskren bojim se da ce ovo biti jedna neuspjesna polusezona. To govorim prema trenutnom stanju po pitanju svega.