Prednost mu je statistika od svih nasih krila mimo tatara i fanima, prednost mu je sto moze i 10tku igrat, dobar na lopti i dribler i mlad.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prednost mu je statistika od svih nasih krila mimo tatara i fanima, prednost mu je sto moze i 10tku igrat, dobar na lopti i dribler i mlad.
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 20 feb 2021, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma jok, nije tolika promaha da provocira ako potpiše za nas. Nije Balotelli jbt.OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:36Moze ti problem biti u sjeveru vrlo lahko ako bude budalesao kao do sada.

Kad postane igrač našeg tima, nek navija za koga hoće u tišini, ne u javnosti. Kao što i Bilbija i Puzigaća nisu srbovali u našem dresu, kao ni Lazić itd. Slikanje u majici najvećeg rivala bi bilo narušavanje discipline i bio bi kažnjen sigurno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Ja koliko znam unazad godinu momak je došao pameti.
Prije toga je bio onako.
U zasnjih godinu dana gledajuci neki individualni kvalitet medju 3 igraca u ligi 1 na 1 aa sjajnim zavrsnim pasom.
Otprilike realno treba imati bar 6-7 asistencija vise da su saigraci pogadjali mrtve zicere.
Igra najviše po lijevoj atrani, bar 80% vremena i jako dobro ulazi na duple pasove a tim da ga u mladosti niau tu pratili ostali. Mialim da bi kod nas jos vise napredovao. Psihicki a i fizicki.
Sto se tice lopte kao lopte, sve joj zna, bukvalno. Samo je stvar sto je u nargili, cugi i glupoatima izgubio 2-3 bitne godine
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nemamo, Olimpija ima 6.750 a mi 6.250
Ma to i nije bitno. Valjda znaju procjenit ko koliko vrijedi. Mialim da on moze se prodati kasnije za solidnu cifru
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Gledao sam ga ja dovoljno ove sezone da formiram misljenje. Kvaliteta ima sigurno. I za Fanima smo govorili sta ce ovaj iz Mladosti, pa smo vidjeli kakav je. Milanovic je za polusezonu pokazao fula vjerovatno, ali Hiros ne bi trebao da bude. Hiros ima jedino upitan sportski zivot i to sto mu neki zamjeraju sto je Manijak, pa i drugi su igrali za nas takvi pa sta.
Vec sam govorio, da nam igracki vjerovatno i nije potreban, ali zdrave konkurencije nikada ne moze biti viska. Plus trebamo biti svjesni da bi ovime itekako poslali poruku konkurenciji da gube bitku za transfere svih ozbiljnijih igraca iz nase lige. Zeljo vjerovatno i nema para za njeg, Zrinjski se okrenuo igracima iz 2. i 3. HNL, Borac, Velez, TC, ocito nisu zainteresovani. Siroki bi ga doveo mozda da se zove Marko.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
On dok je igrao lijevo krilo nije ga nigdje bilo. Kone su ga gurale na tu poziciju ali nije to to.Historicar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:44Dobro si, i mene to zanima.Volio bih isto znati koliko je on to odigrao utakmica na lijevom krilu u kojima je fascinirao pojedince.
Desetka je ono što njemu leži sa malo više slobode u igri, često forsira lijevu stranu (vjerovatno navika iz omladinskih kategorija) , mada pokriva taj centralni ofanzivni dio. Fenomenalan pregled igre i extra dubinske lopte prema napadačima.
Mana mu je bila defanziva, mada je i to malo popravio.
Također se izgleda riješio nekih poroka, tako da je sada prespreman igrač.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Hiroš ima dosta kvaliteta, a dosad sam ga uvijek gledao na lijevom krilu. Mislim da je bolji od svh opcija koje imamo na lijevoj strani. Jedino na sta ce Vinko sa njim MORATI poraditi, a to je boljka Hirosa, da previse solira, previse ide u duele pa zna izgubiti loptu koje su opasne po kontre. Ali s obzirom da je mlad, da se to sve ukrotiti. Ja sam za da se dovede. Da dodam još Hiroš je zvono.
Posto je vec zvanicno, dobro nam dosao Mesanovicu.
I bem ti menadzera u prkno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ElCartel11
- Kontakt:
Otkud Olimpiji toliko koeficient?FoSte95 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:47Nemamo, Olimpija ima 6.750 a mi 6.250

Nista bolje rezultate od nas nemaju u Evropi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I ja se to pitam vec duže vrijeme, nikako mi nije jasno.Nikad nisu igrali play - off, trece pretkolo im je bilo plafon.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:06Otkud Olimpiji toliko koeficient?![]()
Sta ova nasa zvanicna ceka sto ne potvrde Mesanovica? Svi portali objavise oni ni habera. Sad ce i njeg ko Kanurica. 
FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Iskreno, nisam siguran da je Hiroš bolje lijevo krilo od Jukića, ali eto vidjecemo.emir79 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 21:53Hiroš ima dosta kvaliteta, a dosad sam ga uvijek gledao na lijevom krilu. Mislim da je bolji od svh opcija koje imamo na lijevoj strani. Jedino na sta ce Vinko sa njim MORATI poraditi, a to je boljka Hirosa, da previse solira, previse ide u duele pa zna izgubiti loptu koje su opasne po kontre. Ali s obzirom da je mlad, da se to sve ukrotiti. Ja sam za da se dovede. Da dodam još Hiroš je zvono.
Ljudi osvajali titule **** ga
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
zato sto vi zaboravljate nase sezone 15/16 i 16/17 gdje ukupno imamo 0.250 bodEva za te dvije sezone, tako da kad gledamo nas trenutni koeficijent 6.250 mi smo u 3 sezone 'zaradili' 6 koeficijent, eh sad zamislite jos dvije takve sezone da imamo u zadnjih 5 godina, to bi bilo negdje oko 10 koeficijentHistoricar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:08I ja se to pitam vec duže vrijeme, nikako mi nije jasno.Nikad nisu igrali play - off, trece pretkolo im je bilo plafon.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:06Otkud Olimpiji toliko koeficient?![]()
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 feb 2021, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mi vucemo jos uvijek onu godinu kad nismo izasli uopste u Evropu, mislim da je ovo zadnja godina?
Ispravite me @Foste i @Forza ako grijesim
Ispravite me @Foste i @Forza ako grijesim
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- ElCartel11
- Kontakt:
U zadnjih 5 godina 2x prvaci i 1x play off. Hajmo reci slično kao mi.
Ali nas jos udaraju sezone 15/16 i 16/17 gdje smo uradili sto smo uradili.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amcho1, Amidzaa, bhfanatic14, Kockoglavi, Pablo11, rimljanin90, Rule_hz i 68 gostiju.