Cuj toElCartel11 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:11Gdje im je onaj sto je posle naše pobjede nad Mladosti u drugoj tekmi sezone skont'o, da smo se mi sa njima dogovorili, da nam daju 6 bodova, a prvu smo remizirali sa njima![]()
Pa đesi Zagore štovatelju najuređenijeg kluba...
zagor1987 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 16:01Tek kad sve ovo cita covjek vidi koliko je Sarajevo odmaklo godinama kostur ekipe na okupu a ne odigras 1 sezonu i prodajmiky_hz je napisao/la: ↑17 dec 2020, 15:09Sada je izvjesno da će Banjalučani tokom zime ostati bez pojedinih igrača, pošto se očekuju ponude za Almedina Ziljkića i Jovu Lukića, dok ugovor Gorana Zakarića ističe u februaru
Zbog toga Uprava Borca već traga za pojačanjima za tim Vlade Jagodića, a srpskainfo.com piše kako je iz kluba potvrđeno da su na listi želja Amer Hiroš i Vladimir Bradonjić.
Je l' moguće ovo.FK Borac pripreme završio bez postignutog gola
Pa vidi ko je to napisao, forumski klaun koji živi u svom svijetu. Mislim da je bukvalno sve dosad slagao.Pantelija je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:45Da vidite kako izgledaju dva lažova.
Dakle, menager sinana se javi emiru i pita da li nam treba ramovic. Mi kazemo da imamo nekoliko opcija i da za sad se ne zna nista.
On se (valjda ) dogovorio s njima i ovdje ova dva lazova pišu da je on odbio![]()
Znaci men2 stid billo citati. Prvo sinan bi za 10 000 platu igrao u ilijašu, drugo, dinan nikad nece dobiti toliku platu u nasoj ligi.
A tu platu koju spominjete pd 10 000 je ono sto je Hiros strazio, samo ste malo izmixali.
FK Borac pripreme završio bez postignutog gola
Pa gdje vam je ta titula?dejavu je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:05
gubis se internet fajteru
- Zeljeznicar je 1946. osvojio takmicenje koje se igralo u BiH.
Isto ono takmicenje za koje su Hajduk i Zvezda osvojili titule u svojim drzavama. Ponovljeno 100x, i treba jos toliko kad neko kao ti se ovoliko provaljuje.
- Zeljo osvojio takmicenje drzave (evo neka bude samo takmicenje), vi niste ni poceli igrati fudbal, a pod ovim imenom niste ni postojali.
- Zeljo vas 1946 dobio 9:1, klub koji je osnovan te godine da spasi obraz grada, jel ono?
Stigla ih svaka mostarska suzaBazinga12345 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:15Je l' moguće ovo.FK Borac pripreme završio bez postignutog gola![]()
Jaki protivnici, vise se tukli rusi nego ista
ImaDenchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:18Pa gdje vam je ta titula?dejavu je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:05
gubis se internet fajteru
- Zeljeznicar je 1946. osvojio takmicenje koje se igralo u BiH.
Isto ono takmicenje za koje su Hajduk i Zvezda osvojili titule u svojim drzavama. Ponovljeno 100x, i treba jos toliko kad neko kao ti se ovoliko provaljuje.
- Zeljo osvojio takmicenje drzave (evo neka bude samo takmicenje), vi niste ni poceli igrati fudbal, a pod ovim imenom niste ni postojali.
- Zeljo vas 1946 dobio 9:1, klub koji je osnovan te godine da spasi obraz grada, jel ono?
Ko je priznao?
Slika trofeja?
Slavlja?
Spomen u novinama? Jer to bi bila povijesna prva za grad Sarajevo i BiH?
Da li ima neko da je vidio vas sa tom titulom? Ko je urucio? Koji savez? Zvanicnik?
Mi-to-ma-ni-ja!!!
Zeljo je 46-te dobio Torpedo 9-1
Torpedo i Zeljeznicar nisu igrali nikad derbije niti imali rivalitet, odigrali su svega par tekmi...
Ali ste imali post od 50 takmicarskih sezona prije bilo kakvog uspjeha
Kantice![]()
Sta ti je smijesno da zadrzimo najduze igrace i tim na okupu? Ja za Hirosa kazem opet kao i tad smece i propalitet nadam se da nece doci ni 100 km blizu Koseva. Nismo mi uredjen klub djes to rec vi ste simbol organizacije
E da nije bilo interneta ali imamo slike hitlera iz drugog svjetskog u bojisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:23
Ima
Igrali prvo prvenstvo Yugoslavije 47'
Iz Narodne Republike BiH
Pobjedili Velez i Borac BL 46'
I neki Torpedo 9:1
Pa nismo igrali sa vanzemaljcima
Bas tad se zavrsio 2 svjetski rat
Nije bilo interneta tad![]()
E jest nam problem u pm,više ce zaraditi Mešanovic od čitave vaše šlagirane ekipe,u maju cemo vidjet čija su pojačanja boljasvrakino1921 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 08:52Sta cesAnex je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:05E jako pojačanje za Zrinjski odigrao sat vremena ukupno a sreca pa ga Rijeka placa da ste morali dati 100km otisao bi u MDK da održava kondiciju i na ljeto ode u tursku 2.ligu,ja smijeha i kluba u pmsvrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:10
![]()
Znaci doveliste pojacanja
Jedno je sigurno
Jasmin Celikovic najvece pojacanje ovog prelaznog roka
![]()
Al je sad kod nas
I najvece je pojacanje
Sad sto je vama to problem
Sta cemo sad
![]()
Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:32E da nije bilo interneta ali imamo slike hitlera iz drugog svjetskog u bojisvrakino1921 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:23
Ima
Igrali prvo prvenstvo Yugoslavije 47'
Iz Narodne Republike BiH
Pobjedili Velez i Borac BL 46'
I neki Torpedo 9:1
Pa nismo igrali sa vanzemaljcima
Bas tad se zavrsio 2 svjetski rat
Nije bilo interneta tad![]()
Znam da ima clanak novinski o toj pobjedi 9-1 nad nekim torpedom novosnovanim klubom, sacuvalo se , dragocjeno jel...
Medjutim po vama prva titula za grad Sarajevo i republiku BiH taj clanak niko nije htio sacuvat valjda, niko nije slikao slavlje, niko nije ljubio trofej, nisu igraci dobili znacke nikakve , nista puf! Nejma! Nestalo!
Hahahahahhah Mi-to-ma-ni-ja!!!![]()
![]()
Pa gdje si ti prijatelju mojAnex je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:33E jest nam problem u pm,više ce zaraditi Mešanovic od čitave vaše šlagirane ekipe,u maju cemo vidjet čija su pojačanja boljasvrakino1921 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 08:52Sta ces
Al je sad kod nas
I najvece je pojacanje
Sad sto je vama to problem
Sta cemo sad
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.