Trebao je biti, ali pomjeranjem ovog derbija za danas, to jest vec jucer, pomjeren je i Kup za 7 dana.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Odbrana je i sa njima bila odron. Oremus je jedini bek kojeg imamo.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:57Znaci bez Milicevica i Oremuša protiv Zrinjskog u ligi zbog kartona. Odbrana ce biti bas odron.
Zrinjski se pojacao a mi prodali 2 najbolja igraca a doveli kanurica i cmiljanica. Umjesto da se nadogradjujemo, mi smo za 30% slabiji nego u prosloj sezoni.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Ovaj idiot nam je osakatio ekipu kartonima jel i Oremus nece igrat zbog kartona? Treba se pozdravit sa ovim forumom definitivno cuj da kazem dao Bog da zijanimo i derbi i titulu fujjj
- ElCartel11
- Kontakt:
**** prenio izjavu Vinka gdje kaže, da je i Oremus zaradio 3 zuti. Nisam pameten viseMadafaka je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:08Oremuš može igrati ovo mu je bio drugi kartonElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:57Znaci bez Milicevica i Oremuša protiv Zrinjskog u ligi zbog kartona. Odbrana ce biti bas odron.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Oremusu je ono 2 zuti karton, a protiv Zrinjskog svakako nece igrat zbog povrede
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nema logikeAlfredNobel je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:27Ima logike, kao što je imala i ljetos. Možda ne kontaš, ali konta SŠ, u saradnji s Jeleškovićem. Titule se uzimaju na malim tekmama, u svakom derbiju kod nas s ovakvom igrom možemo uzeti bod.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:17Nema ta priča baš logike brate. Nama baš treba forma za ovaj početak jer u prvih 3-4 utakmice možemo dobit/riješiti sve odnosno možemo izgubit skoro pa sve. Dobro smo krenuli, hvala Bogu. Vjerujem da će dosta bolje biti protiv Zrinjskog. Bit će dosta smjelija igra sa naše strane. Danas smo kao i naš protivnik bili u gardu cijelih 90 minuta, a vjeruj da protiv Zrinjskog će biti meč "spuštenih" ruku i igra na pobjedu odnosno na sve ili ništa, i kod nas a i kod njih pa ko koga nokautira.Evander je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:11Ma znalo se da cemo mi lagano uci u ovu polusezonu. Nije slucajno mali broj prijateljakih utakmici na pripremamam odigran. Nije se forma ganjala za pocetak. Trebat ce 3, 4 kola da se igra poboljsa. Tako je i na pocetku prvenstva bilo. Ocekujem patnju i protiv Zrinjskog, ali da cemo biti u najboljoj formi kad bude najvise trebalo. Vinko je dosao po bod i dosta lako dosao do toga. Sa te strane, ovo je sve ok. Naredne dvije utakmice nama je i 3 boda ok. Tek nakon toga, mozemo ocekivati pravu igru.
Ljetos si imao 25 utakmica, a sad jos 13
Logicnije je bilo da idemo jako prvih 7/8 kola... napravimo drasticnu razliku, a onda pravi igrace od Dala, malog Faruka!
Al eto moje misljenje... jednostavno mi nema logike da odrade isto zbog te razlike od 10 utakmica!
Slusali smo svi Jeleskovica i on se neckao kako pristupiti ovim pripremama...mozda ce ovo biti podloga za europu

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mislim da bi Hodžić u mnogo ekipa u ligi imao mjesto u prvih 11. Okej, nije ni to mjerilo, ali je jednostavno realnost da mi nismo u mogućnosti imati na svakoj poziciji 2 top igrača. Nijedna ekipa na svijetu to nema. Ako smo se već opredijelili za akademiju i pravljenje igrača, onda ti na mnogim pozicijama zamjena moraju biti akademci koji će ponekad igrati i kad nije sila prilika. Jedino Pidro zabrinjava što se tiče odbrane i jedinu tu imamo izmišljenu zamjenu u vidu Salčina. A koliko smo slabiji ili nismo, pokazat će vrijeme. Po meni nismo ništa bolje izgledali na početku sezone u odnosu na sad iako su tu bili i Rahman i Tatar.hababb je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:12Odbrana je i sa njima bila odron. Oremus je jedini bek kojeg imamo.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:57Znaci bez Milicevica i Oremuša protiv Zrinjskog u ligi zbog kartona. Odbrana ce biti bas odron.
Zrinjski se pojacao a mi prodali 2 najbolja igraca a doveli kanurica i cmiljanica. Umjesto da se nadogradjujemo, mi smo za 30% slabiji nego u prosloj sezoni.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tom duplo jačem protivniku Željo je uzeo 6 bodova.
-
- Kontakt:
Jel ko pratio detaljnije ovaj Zrinjski tokom priprema, vidim neki pišu da ih je Jakirović prilično zategao u odnosu na kraj jeseni, kad su se raspadali sa onom neznalicom Žižovićem. Jakirović inace nije loš trener, fine stvari je radio sa Goricom, malo je digao i Maribor, ali mu je presudilo nesretno ispadanje u Evropi od Iraca. Vjerujem da ce Mešanović neke Jakirovićeve cake prenijeti Vinku 

Ma Kmeljo je realno bolji od njih. Ipak, to ne znaci da ih trebamo podcijeniti. Osim Bilbije i nemaju nekog ko igra na visokom nivou.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:59Tom duplo jačem protivniku Željo je uzeo 6 bodova.
Medjutim, tu ima jos igraca koji mogu odigrati dobru utakmicu: Enin, Filipovic, Todorovic, pa nekad i mali Masic. Njih bi izdvojio.
Ali eto, ne znam razlog sto su ovako lose igrali citavu polusezonu. Ko god je gledao utakmice, protiv Zelje nisu nista specijalno ni napravili. Posebno u Mostaru, nakon sto su poveli nisu nista uradili.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ae malac paljbaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:59Tom duplo jačem protivniku Željo je uzeo 6 bodova.
NEMA NAZAD
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Evo malo kad sam odspavao poslije burne noći.
Teška tekma, olovne noge, moglo se puno izgubiti zato je i oprez bio ovoliki. Moglo se i puno dobiti, ali to može i druga tekma. Pametno odigrano. Malo me Peja razočarao, valjda će se popraviti. Prva tekma svi znamo, ali eto. Najgori derbi u zadnje vrijeme, bod ko kuća.
Teška tekma, olovne noge, moglo se puno izgubiti zato je i oprez bio ovoliki. Moglo se i puno dobiti, ali to može i druga tekma. Pametno odigrano. Malo me Peja razočarao, valjda će se popraviti. Prva tekma svi znamo, ali eto. Najgori derbi u zadnje vrijeme, bod ko kuća.
ORIGINAL 1987
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑02 mar 2021, 01:20Ae malac paljbaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:59Tom duplo jačem protivniku Željo je uzeo 6 bodova.

-
- Kontakt:
Ma iskreno, samo je bilo bitno ne izgubiti.Sada, nakon 2/3 odigrane utakmice protiv največeg konkurenta i sačuvanih + 9, prokockati titulu bilo bi ravno samoubistvu.PeakyBlinders je napisao/la: ↑02 mar 2021, 01:30Evo malo kad sam odspavao poslije burne noći.
Kesoljubov "stil" je da fasuje 5 ili 3 komada, tako da o tom nema govora....druga stvar koja je ocigledna jeste da je opet smjer priprema i kondicije isao na postepeno dizanje forme kako sezona bude odmicala bas kao na pocetku sezone....joker90 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:38Pidro i Pejović odigrali ko da su htjeli poraz. Ja ne znam šta je ono. Vinko u stilu Husrefa, grozna tekma s njegove strane. Pejović hladno mogao crveni fasovati, Vinko gleda kao protiv Budućnosti. Pozitivna stvar ostali na +9, Mešanović bi mogao biti top igrač.
Pejovic slozit cu se je apsolutno bio los i nikako za prve postave, mislim da bi to bolje izgledalo da je Handze bio u vrhu napada ,Mesanovic po lijevom krilu a Krste iza spica....mada je pitanje da li bi Handze mogao cjelu tekmu odraditi....
Bilo kako bilo, ovo je Vinko, neces me dobiti a ako sta zabijemo cuvat cemo, ne topi se prednost, ovo ubija protivnike ma sta raja kontala da smo mogli uraditi na derbiju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bebe generalno nisu mirneAlfredNobel je napisao/la: ↑01 mar 2021, 22:53Sve je ovo planski odrađeno, tako da sam miran k'o beba.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja prije tekme sam zelio da napadnemo, da idemo na pobjedu...
Medjutim, jedno su zelje drugo realnost. Hvala Bogu pa na klupi imamo trenera koji ne gleda emociju, nego striktno ono sto je zamislio.
Dosli smo po bod, uz nadu da dobijemo. Nama bod nista lose nije donio, cak sta vise.
Otvorio si grcevitu borbu za Evropu, a ostali smo na tri utakmice rszlike.
Ljudi ce gledati izmedju sebe kako stici do evrope, a mi bi mogli tu da profitiramo, jer im svakako necemp biti bitni toliko.
Titula je cilj, pa makar svih 13 utakmica nerjeseno odigralu. Bar meni.
Opet, s druge strane imas ljude da dobijas po 5:0 ono bi reklo, "e jes vidio lopova sto uze pare na seatima"
Medjutim, jedno su zelje drugo realnost. Hvala Bogu pa na klupi imamo trenera koji ne gleda emociju, nego striktno ono sto je zamislio.
Dosli smo po bod, uz nadu da dobijemo. Nama bod nista lose nije donio, cak sta vise.
Otvorio si grcevitu borbu za Evropu, a ostali smo na tri utakmice rszlike.
Ljudi ce gledati izmedju sebe kako stici do evrope, a mi bi mogli tu da profitiramo, jer im svakako necemp biti bitni toliko.
Titula je cilj, pa makar svih 13 utakmica nerjeseno odigralu. Bar meni.
Opet, s druge strane imas ljude da dobijas po 5:0 ono bi reklo, "e jes vidio lopova sto uze pare na seatima"

Jeste zizovicuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:59Tom duplo jačem protivniku Željo je uzeo 6 bodova.
Dramaticno su bolja ekipa sad
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, budzak, laznokrilo, napoleon72, SHZ82, skoJaa, Tatamata1946 i 64 gosta.