FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo i u boljim vremenima kupili igrače na buvljaku.
Husejnović, Jajalo, Ahmetović, Rahmanović, Tatar...sve su to igrači koji su tu došli za dž.
Normalno da je na tom buvljaku najviše onih za koje se kaže ''ndB nikom''.
Husejnović, Jajalo, Ahmetović, Rahmanović, Tatar...sve su to igrači koji su tu došli za dž.
Normalno da je na tom buvljaku najviše onih za koje se kaže ''ndB nikom''.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nedavno je bilo slikanje.Zukanovic je napisao/la: ↑02 mar 2021, 10:26Kada smo to dobili nove slike?
https://fksarajevo.ba/prvi-tim/igraci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neki imaju bas slabo pamcenje.
Paticemo se jos koju utakmicu, to je neminovno. Da je Messi dosao ovaj prelazni rok, prvih par utakmica bilo bi patnja.
Ne kontam kako je moguce da ljudi nakon 90 odigranih minuta vec ocjenjuju prelazni rok i poteze kluba.
Paticemo se jos koju utakmicu, to je neminovno. Da je Messi dosao ovaj prelazni rok, prvih par utakmica bilo bi patnja.
Ne kontam kako je moguce da ljudi nakon 90 odigranih minuta vec ocjenjuju prelazni rok i poteze kluba.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Shategabri
- Kontakt:
Ja vidim 13 7 0.
+9
Mi se pitamo, svaka utakmica sa konkurentima počinje rezultatom koji nama odgovara.
Oni moraju zapeti da nas dobiju. Mi ne moramo, imamo taj luksuz i da nam je neriješeno dobar rezultat.
Biće ovo bolje, duga pauza, otišli su ti bitni igrači, došli neki drugi, dok se malo uigraju.
Ne treba odmah galamiti kako je sve crno i naopako.
Derbi je odrađen uspješno.
+9
Mi se pitamo, svaka utakmica sa konkurentima počinje rezultatom koji nama odgovara.
Oni moraju zapeti da nas dobiju. Mi ne moramo, imamo taj luksuz i da nam je neriješeno dobar rezultat.
Biće ovo bolje, duga pauza, otišli su ti bitni igrači, došli neki drugi, dok se malo uigraju.
Ne treba odmah galamiti kako je sve crno i naopako.
Derbi je odrađen uspješno.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ma kakav ofsajd čist gol im poništen ali neka je
To im ubija i zadnju nadu da nešto mogu u ovoj ligi s nama.

To im ubija i zadnju nadu da nešto mogu u ovoj ligi s nama.
Koševo Zapad
naravno jer je covjek tek dosao i hoce taj neki svoj plan da nauci ekipu, dakle kao indikator igre kakvu zeli , da li ce mu to poci za rukom ostaje da se vidi naravnoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 08:14A pripremne su mjerilo? Naglasio sam fino takmičarske utakmice.Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2021, 08:03Gledam zrinjski redovno na pripremama, znam o cemu pricam, puno laganije i brze igraju jer im nisu Zlomislic i Arezina u prvih 11...nadam se da ih stavi u kupu pa da tu ih uzmemo...Govedarica je isto koristen u sredini zbog cega su ranjivi skroz...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 07:58
Jedino mjerilo da vidiš kakav je neko jeste da odgledaš nekoliko takmičarskih utakmica te ekipe. Tako da nemaš uporišta to da tvrdiš jer su odigrali jednu utakmicu. Jedino što je tačno je to da je vrlo vrlo upitno možemo li ih dobiti ako budemo onakvi kao juče iako smo imali sve konce 70 minuta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja jucer povlacio liniju bas kao ti ovako.. i uvijek bude Kosoric u malom ofsajdu.. ali opet je ne tacno i ovo sto mi crtamo. Jer jako je tesko napraviti liniju. Tako da mozemo vjerovati sudiji dok se ne ukaze neki snimak iza pomocnika

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ako u trecem krugu sa konama budemo igrali na Koševu, imat cemo dvije sedmice da se pripremimo za njih zbog reprezentativne pauze, a kolo ranije cemo protiv zadnjeg na tabeli moci eventualno odmoriti glavne igrače i one koji budu u opasnosti žutog kartona.
Molim te objasni kako to nije lose odradjen prelazni rok?Otisla dva ubjedljivo najbolja igraca,otiso serbecic jako kvalitetan stoper prava konkurencija miliju i dupetu.Dalje alternativa djokanovicu i pejovicu nemas a da ne pricamo o lijevom beku i krilu.Dalje s klupe nemas koga ubaciti da nesto puno moze promjeniti.Zato vinko i nece puno mijenjati u sljedecim utakmicama.Prvih 11 je uredu sem mozda tog lijevog krila.Alternative nikakve.Ko kaze da je dobar prelazni rok tak sebe laze.
Mi ako hocemo titulu moramo uzimati najjace ekipe tj. Zrinjskog, Skretnicare, Sirokog, TC. Nema tu kalkulacija. Na svaku ici hrabro i na 3 boda. Sinoc je Vinko umrtvio igru i to razumijem. Oni su nam "najveci" konkurent +9. Nama je tu X bila kao i 3 boda. Njima x - oprostaj fakticki od titule. Oni ne mogu dobiti TC, siguran sam da ce Husref barem X izvuci. + imaju neke igrace kojima prijeti 3 zuta tako da ce i oni oslabiti ubrzo. Moze se ovo pametnom igrom protiv Zrinjskog i Sirokog razvuci na +12 minimalno. Siguran sam da i oni znaju sta znaci titula ove godine + izlazak u kvalifikacije LP. Vidjelo se i sinoc da su momci maksimalno koncentrisani bili da ne izgube i da donesu kuci barem 1 bod. Za vikend samo jako hrabro i pametno!! Rezultat nece izostati. Nadam se da ce i Cmiljanic dobiti pravo nastupa, barem za klupe da imamo nekog ubaciti kad se utakmica lomi, da otvori Mesanovicu vise slobode i prostora.
Redovno kritikujem Kovu, za jucerasnju utakmicu ga moram pohvaliti. Sigurnost na nivou, svaki ubacaj je pokupio lagano, odlicna odbrana u prvom poluvremenu sa nekih 6-7 metara, igra nogom bez greske. Da Bog da mu svaka ovakva bila..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PAULUS1234
- Kontakt:
Sve motam sliku u glavi , protiv ovakog selje Handzic i Jukic su morali dobit makar 20 min. Vidljivo su bili umorni , spori a Mesanovic nije dominatan u zraku , ljepo ulazi u prostor sl sa ovom sredinom ko da se sreli nisu i Velkovskim na krilu ( mislim ko amf)mogao je nes i pruzit) ovako je samo pravio guzvu u sredini i Jukic zna 1 na 1 napravit visak . Handzic bi neku loptu zadrzao i povukao ili spustio krilima glavom. Susic ne moze igrat Amf , zato smo valjda i ganjali Hirosa. ja ne znam kad je prelazni zavrsen al ocit je ogroman gubitak Rahmana i ne znam mozemo li nac ista u ovoj ligi il negdje da makar pokusamo taj gubitak nadomjestiti. Vinko blago receno odavno sere sa izmjenama ,ne znam koji je razlog. Sudjenje peljte i uopste sudjenje u nasoj lizi je parodija , ljudi padaju bez dodira sa igracem dobiju faul , covjek ih zagradi rukom , znaci blizi lopti i gradi je rukom faul i zuti, mislim nek pregleda utakmicu i nek se stidi.
- belosevic23
- Kontakt:
Nisi je prijatelju ni ti dobro razvuko, ne mozes na ovakvoj slici paralelno razvuc linije, kako ide blize kameri širi se razmak između linija, po ovoj logici da izmjeris od korner zastavice do linija na jednom i drugom kraju terena, ovaj kraj blize nama bi bio dosta blize korner zastavici..
Ovdje svi pisu "dosli po bod, odigrali koliko su htjeli" a vinko 2 puta na presici govori da su dosli po pobjedu. Jos jedna u nizu katastrofalno pripremljenih utakmkca. Sva sreca pa imamo individualni kvalitet iznad ovog nivoaPAULUS1234 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:30Sve motam sliku u glavi , protiv ovakog selje Handzic i Jukic su morali dobit makar 20 min. Vidljivo su bili umorni , spori a Mesanovic nije dominatan u zraku , ljepo ulazi u prostor sl sa ovom sredinom ko da se sreli nisu i Velkovskim na krilu ( mislim ko amf)mogao je nes i pruzit) ovako je samo pravio guzvu u sredini i Jukic zna 1 na 1 napravit visak . Handzic bi neku loptu zadrzao i povukao ili spustio krilima glavom. Susic ne moze igrat Amf , zato smo valjda i ganjali Hirosa. ja ne znam kad je prelazni zavrsen al ocit je ogroman gubitak Rahmana i ne znam mozemo li nac ista u ovoj ligi il negdje da makar pokusamo taj gubitak nadomjestiti. Vinko blago receno odavno sere sa izmjenama ,ne znam koji je razlog. Sudjenje peljte i uopste sudjenje u nasoj lizi je parodija , ljudi padaju bez dodira sa igracem dobiju faul , covjek ih zagradi rukom , znaci blizi lopti i gradi je rukom faul i zuti, mislim nek pregleda utakmicu i nek se stidi.
NEMA NAZAD
Covjek u offside i Bog, sad ispade da mi imamo bolji ugao od samog sudije, bilo i proslo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Fino bi bilo da zeljeznicar zavrsi 3 na tabeli gostovali bi na grbavici a kuci Zrinjski i Široki. Takodje dobro bi bilo da Olimpic preskoci Krupu pošto s 12 igramo kuci a 11 gostujemo. Kad bi se ovo slozilo od 11 kola u trecem krugu 8 bi igrali u Sarajevu.
- Shategabri
- Kontakt:
I joa gostovanje Mladosti... Ali ja msm da se to nece desiti. Siroki ce vjv dobit Krupu i Zeljo Olimpik. A onda i da izgubi Siroki od nas i Zeljo od Kesoljuba opet je Zeljo ispred njih. Jbg jedino da Zelju opali i Slavko.bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:45Fino bi bilo da zeljeznicar zavrsi 3 na tabeli gostovali bi na grbavici a kuci Zrinjski i Široki. Takodje dobro bi bilo da Olimpic preskoci Krupu pošto s 12 igramo kuci a 11 gostujemo. Kad bi se ovo slozilo od 11 kola u trecem krugu 8 bi igrali u Sarajevu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, fks74, Hamagara, James1987, kogmagie46, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, riki46 i 110 gostiju.