Postao/la killafrommanilla » 03 mar 2021, 19:47
Hm, sve dosad sto su uradili, krivo je? Stubovi su gaf, takvi su kakvi su i ****, nadam se da ce se to u buducnosti promijeniti kad se dodje do vece love jer su sad zayebali. A od ostalih radova na stadionu, sta je uradjeno krivo? Wcovi? Ograde? Ne kontam.
Mora se isto uzeti u obzir da se dobila hrpa gov.ana od stadiona, koji nije ni na sta licio, znaju to svi koji su bar jednom dosli na njega, kao gostujuci ili domaci navijaci. Sve se pravilo od pocetka neplanski, prale se pare kao i u cijeloj drzavi, uradila se tribina s yebenom kucom, centralna tribina betonara ziva, na RA tribini trava rasla gledas hoce li te zmija ujesti, zapocet pomocni bez da se pomjerio od tribine jer niko od bivsih nije ni kontao zavrsavat stadion nego daj uradi kako bilo za ovoliko para a ostalo u vlastite vikendice. I pomocni pocet, dosla trava, stali radovi i nastavljeni tek kad je dosla ova uprava.
I kad dobijes takvu nakaradnost od stadiona, a realno para fali i fali ih svima sada, bio si primoran na neka rugobnija rjesenja. Ovim ne opravdavam stubove koji su i mogli biti metalni, ali recimo ja bih srusio onu kucu iza gola i napravio bolju tribinu. Ali kako, od kojih para, to su visemilionski projekti. Pribjeglo se tu realnijem rjesenju, u skladu s mogucnostima, i tako si dobio onu tribinu.
Mi smo posebno osjetljivi jer znamo kakva je to deponija bila, k'o Tusanj samo gori dvaput, i sad cijenimo(bar vecina) i minijaturne radove i promjene. I sada kad dodjes na stadion, to izgleda kao kompleks profesionalnog kluba.
Moze i mogle su neke stvari bolje, al da je sve krivo uradjeno i da to na kraju nece biti dobar kompleks, to jednostavno nije moguce i to ce nadam se i vrijeme pokazati
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!