Nas ti je uvijek u ustima izgleda, stadion.

Ne kvarite temu, ovo je jedna od boljih.
Travnjak na Grbavici nije ni blizu onoga prosle godine. Nazalost od dolaska nove uprave sve je situacija gora i gora. Ja ne znam da li neko uopste radi na travnjaku. Onaj dio kod golmana haos. A i po strani se vidi da je u losem stanju, sto je tako zalosno imajuci u vidu koliko se ulozilo prije par godina, pa i hibrid itd. Ali eto neki navijaci Zelje kazu pa zima je. Zato je los, cekaj proljece/ljeto.. Hajd sacekacemo...
Meni se cini da vi bas niste bili na svjetskim stadionima
Samo je pitanje koliko dugo vremenski ce to biti. Ne mozete biti objektivni jer vam Velez nije drag klub. Pecara ima cat3, nas stadion jos nije ni blizu, i naravno da je Pecara uslovnija i bolja. To je cinjenica.
Apsolutno sam realan i objektivan, zaboli me ona stvar koji je ciji stadion.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:30Samo je pitanje koliko dugo vremenski ce to biti. Ne mozete biti objektivni jer vam Velez nije drag klub. Pecara ima cat3, nas stadion jos nije ni blizu, i naravno da je Pecara uslovnija i bolja. To je cinjenica.
Pravo pitanje je dokad ce to tako biti, jer mi trenutno jedini radimo, a raspolazemo s puno vecim prostorom nego li Sirokobrijezani. Pecara je na 90% svojih mogucnosti, a nas stadion na 30% otprilike. Nezahvalno se trenutno i mjeriti s Pecarom, ali sto da ne kroz koju godinu, ako se obistine svi projekti koji su najavljivani i koji se razmatraju.
Bit ce tesko to sve svariti pojedincima, ali onda cemo se posteno i raspravljat, dotad ovakve konstatacije kao tvoje su suvisne za iznositi.
Mislim da ste dužni Albi finu cifru pa zato, možda Avenija više zna?ReX je napisao/la: ↑03 mar 2021, 19:20Travnjak na Grbavici nije ni blizu onoga prosle godine. Nazalost od dolaska nove uprave sve je situacija gora i gora. Ja ne znam da li neko uopste radi na travnjaku. Onaj dio kod golmana haos. A i po strani se vidi da je u losem stanju, sto je tako zalosno imajuci u vidu koliko se ulozilo prije par godina, pa i hibrid itd. Ali eto neki navijaci Zelje kazu pa zima je. Zato je los, cekaj proljece/ljeto.. Hajd sacekacemo...
Inace je to jedna varka kod mnogi nasi stadiona. Izbaci se slika kad je lijepo vrijeme i pokosena trava a ono iz daljine mislis to je wow. Onda pogledas utakmicu i vidis kako lopta odskace. To zna biti pogotovo situacija u Doboj Kaknju kojeg spominjes.
Ma yebo stubove, nek je teren dobar, pa nismo engleska da punimo stadione konstantno.
Trebao si ti onda doći, pa postavi stubove od reflektora gdje god hoćeš. Kako neko ne shvata da ih nemaš gdje pomjeriti. Ovaj stub između zdenka da su ga izvadili i pomjerili još, nebi ljudi imali prostora da prolaze. Imali bi ali sve skućeno. Isto tako i između dedare i zapadne tribine. A s druge strane je privatno vlasništvo.
Ti si jedan..teski ters..dosadan si sam sebi pajdo.Do podne mrzis sebe od podne cio svijet.Asimetric je napisao/la: ↑05 mar 2021, 12:59Za sve što je loše urađeno na stadionu, odnosno kriminalno loše kao što su stubovi i reflektori, nađu se pojedinci pa pišu neke besmislene razloge zbog čega je to tako, nije bilo prostora za reflektore, nije bilo prostora da se stubovi pomaknu na kraj tribine, betonski stubovi zato što vjetar brzo puše, itd.
Ja uvijek kažem svako može pogriješiti u svemu što radi, ali ukolilo postoji mogućnost da se ta greška ispravi kao što sad postoji mogućnost da se ukinu betonski stubovi i stave metalni, onda zasto je ne ispraviti i napraviti kako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.