FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bera22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bera22 » 05 mar 2021, 14:31

ima li cmiljanic pravo nastupa protiv zrinje? Hvala unaprijed na odgovoru.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 mar 2021, 14:34

Zašto niko nije poslao pitanje o boliqurcu Vinku, kojem je mrsko da priča? Čovjek u izjavama ništa ne kaže, ni da spomene koliku platu ima Mešanović, kad će šalteruša biti raspoložena da udari pečat na dozvolu za Cmiljanića i kojeg datuma će se početi radovi na novom terenu.
Toliku platu ima i ne može sastaviti pišljivih 76 rečenica, kakva buranija od trenera i kluba.

@bera22
Nema.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2021, 14:42

AlfredNobel je napisao/la:
05 mar 2021, 09:22
Velkoski je odigrao fino u drugom dijelu. Što kaže Denchi, spuštao se i povezivao redove. Niko nije bio za neku posebnu pohvalu, osim standardno odličnog Đokanovića, tako da ništa Krste nije bio lošiji od ostatka.

Tacno je da nam je igra bila bolja kad je usao u sredinu, ali je Pidro ostao na vjetrometini. Bojim se da to necemo moci protiv Zrinjskog.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 05 mar 2021, 14:44

Nesto kontam da se ne dogovore Husic i Osim. Da Tuzla zaganja kup a da daju ligaske bodove. Obojica su nagodni kad treba sta dogovarati, godine su nas naucile. Mislim daj Boze da grijesim

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 05 mar 2021, 14:46

Gomis99 je napisao/la:
05 mar 2021, 14:44
Nesto kontam da se ne dogovore Husic i Osim. Da Tuzla zaganja kup a da daju ligaske bodove. Obojica su nagodni kad treba sta dogovarati, godine su nas naucile. Mislim daj Boze da grijesim
Nece nasa legenda to dopustiti. Ipak ono Sarajevo voli vise od para.

Ili??
PSPHM

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 05 mar 2021, 14:47

bera22 je napisao/la:
05 mar 2021, 14:31
ima li cmiljanic pravo nastupa protiv zrinje? Hvala unaprijed na odgovoru.
To bi @Zukanovic trebao da zna..

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 mar 2021, 14:50

Gomis99 je napisao/la:
Sto da ne. Svakako su Husic i Musemic u prelosim odnosima sa ovom nasom upravom. Ovaj drugi bi dao odma samo da im vrati. Ne bi iznenadilo da se tako nesto desi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 mar 2021, 14:53

Nit je Zelji preko lige ista sigurno ( nisu oni daleko do tog da ne odu ligom u evropu ) Nit je TC sigurno da ce kup osvojit, dok pobjedom i oni se ubacuju u borbu za evropu. Hus mozda trenutno ne moze trenutnu upravu kluba, al kad mu Azmir ponudi premije pobijedit ce taj svakoga..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 05 mar 2021, 14:53

JohnKeynes97 je napisao/la:
05 mar 2021, 14:46
Gomis99 je napisao/la:
Nece nasa legenda to dopustiti. Ipak ono Sarajevo voli vise od para.

Ili??
Ahaaa
Ma brate kad se sjetim kako nas je sa Slobodom derao :roll:

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 05 mar 2021, 14:55

feniksptica je napisao/la:
05 mar 2021, 14:53
Nit je Zelji preko lige ista sigurno ( nisu oni daleko do tog da ne odu ligom u evropu ) Nit je TC sigurno da ce kup osvojit, dok pobjedom i oni se ubacuju u borbu za evropu. Hus mozda trenutno ne moze trenutnu upravu kluba, al kad mu Azmir ponudi premije pobijedit ce taj svakoga..
Ma sreca je sto igramo poslije njih da ne mogu da znaju ishod nase utakmice,.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2021, 14:58

Pitar6785 je napisao/la:
05 mar 2021, 10:06
Sta to Krste treba da pravi probleme, pa on probleme da pravi u mladosti iz kaknja bi dobio otkaz..

Ja samo kazem da mu ne treba produzavat ugovor ni njemu ni ahmetu ni harisu

J[color=#800000]er za pare koje dajemo toj troici mozemo dovest igraca nivo Mesanovica i jednog mladjeg tipa suareza.. znaci igraca koi ce odma nakon 3 treninga bit u prvih 11 i mladjeg dobrog spica koji ce dobijat minute i koi ce stasat uz Mesanovica.. i kojeg u buducnosti mozes profitirat i kroz njegove igre a i njegovu prodaju[/[/size][/color]b]

Mi Nemamo prostora za to da igracu dajemo ugovor radi toga sto je miran sto nepravi probleme treneru i sto je nekad dobar bio

Mi moramo jednostavno bit ucinkoviti do zadnjeg feninga da pokusamo napravit apsulutnu dominaciju sledecih 10 godina da budemo prvaci i da se nadamo da cemo 1-2 uslocit u grupu..

Svaki igrac bi tuzio klub da mu klub duguje bilo kakve pare preko 5 k km,

I svi smo vidjeli da od akademaca nade djece nasih ostarjeli igraca stranaca cim prva ponuda iz vana odma pakovanje kofera..

Vladen je davao interviu kako je bio psihicki pao kad ga SARAJEVO nije pustili u portugal

Suarez sa 17 godina plako majka mu dolazila svadjala se da ga pustimo

Komazec otiso dzaba sto smo ga volil

Pelak u zelju

Skoro nestao u vidu magle do francuske

Said dinamo

Tatar chepa dres tucese

Rahmanovic malo korektan

Dulja ves masina

Cimiorot fina lova

Gdje ljubav ovde[/color]

Sve objasnio. Mi u ovako stabilnoj situaciji prizeljkujemo "x" na Grbavici, protiv kluba koji je u bedaku. Zadovoljni smo sa"x" i protiv Laznih. Odlican bi bio "x" i u Listici. Sta je sa evropskim Sarajevom. Mi sa +9, prvenstveno zahvaljujuci Rahmanu,Deracu Dresa,Milicevicu,Dupovcu i Akademcima jos uvijek strahujemo za Titulu i pravimo kombinacije, gdje ce konkurenti izgubiti bodove.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2021, 15:09

Gomis99 je napisao/la:

E to je to, nas bi trebala boliti neka stvar kako ce neko igrati i dogovarati. Kad su tu bili Rahmanovic i Derac Dresa opusteno smo pratili FKS, sad Bogami nije taj slucaj. Sa ovakvim finansijama od 30.06."21 bi trebali imati TOP tim, konkurentan u Evropi,a ne da se u BiH BORI za Titulu.
Hocu reci Titula FKS se podrazumjeva u ovakvom odnosu finasijske moci.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 05 mar 2021, 15:16

FCE Innovation Hub - Day #1
Danas je održano prvo predavanje na webinaru za trenere Omladinskog pogona na temu “Budućnost fudbala”, a današnji predavač bio je Gabriele Boccolini (kondiconi trener, Atalanta BC).
Predavanju su prisustvovali članovi stručnog štaba prve ekipe, članice SFK 2000 Sarajevo, treneri iz Akademije i Omladinskog pogona, ŠF Valter, FA Academica, kao i članovi sa Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja. #BordoPorodica 🔴⚪️

Sarajevo ljubavi moja.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2021, 15:26

Historicar je napisao/la:
05 mar 2021, 14:00
feniksptica je napisao/la:
05 mar 2021, 13:55
Denchi je napisao/la:
05 mar 2021, 13:45

I zato su uzeli koliko scudetta tad?

Da ti pomognem?

0
Sto nije Krste igro dok je Tatar bio tu. Ako ga vec Vinko toliko cijeni i on toliko zna ??
Ovaj Denchi je nedavno provalio ovdje, kako Vinko treba gurati Velkoskog u prvih 11, jer mu trebaju minute da bi ga selektor poveo na Euro i time nama donio 200.000 eura.Dakle njemu je od interesa Sarajeva, važnije da Velkoski ode na Euro. Mene iskreno boli **** hoce li Velkoski putovati na Euro i hocemo li uzeti 200.000 eura, uspjeh kluba mi je na prvom mjestu u svakom slučaju.
Ja sam samo iznio svoje misljenje, kao i vi svoje s tim da ja ne pricam gluposti o tezini, kolacima, opijanju, tucama itd.

Znaci stvari koje su logicne, prvi izbor na lijevom krilu, ako ode na euro donosi nam lovu kao neki od transfera...

Ako vam je uspjeh kluba na prvom mjestu zaista onda se zavalis i gledas Vinka kako kara mame po ligi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2021, 15:42

Denchi je napisao/la:
05 mar 2021, 15:26
Historicar je napisao/la:
05 mar 2021, 14:00

Ovaj Denchi je nedavno provalio ovdje, kako Vinko treba gurati Velkoskog u prvih 11, jer mu trebaju minute da bi ga selektor poveo na Euro i time nama donio 200.000 eura.Dakle njemu je od interesa Sarajeva, važnije da Velkoski ode na Euro. Mene iskreno boli **** hoce li Velkoski putovati na Euro i hocemo li uzeti 200.000 eura, uspjeh kluba mi je na prvom mjestu u svakom slučaju.
Ja sam samo iznio svoje misljenje, kao i vi svoje s tim da ja ne pricam gluposti o tezini, kolacima, opijanju, tucama itd.

Znaci stvari koje su logicne, prvi izbor na lijevom krilu, ako ode na euro donosi nam lovu kao neki od transfera...

Ako vam je uspjeh kluba na prvom mjestu zaista onda se zavalis i gledas Vinka kako kara mame po ligi....

E tu si se malo preracunao. Recimo da jeste to, recimo i da ce biti pozvan i onda moras mu produziti ugovor na godinu-dvije i te pare (AKO SE I DOBIJU ?) mu vratis kroz ugovor i platu. Ne mogu se te pare porediti za transfere Hadzica,Sadikua,Mustafica,Catakovica. pitanje je moze li vratiti formu iz 2015 god. Mislim da ne.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2021, 15:52

Samozdravlje je napisao/la:
05 mar 2021, 15:42
[

E tu si se malo preracunao. Recimo da jeste to, recimo i da ce biti pozvan i onda moras mu produziti ugovor na godinu-dvije i te pare (AKO SE I DOBIJU ?) mu vratis kroz ugovor i platu. Ne mogu se te pare porediti za transfere Hadzica,Sadikua,Mustafica,Catakovica. pitanje je moze li vratiti formu iz 2015 god. Mislim da ne.
Naravno, medjutim tu vise onda nije briga za uspjeh ili igru nego brines za novcanik milionera gdina Nama, a on placa ljude strucne da to rade...

Ako Vinko procjeni da mu treba, da je bitan za ekipu onda ce traziti da mu produze ugovor, i kad produze moze i on traziti manju placu kao Ahmetovic, i to je mogucnost ali kazem sad je to vec spekulacija...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 mar 2021, 15:56

AlfredNobel je napisao/la:
05 mar 2021, 13:24
Musa pusa
slika
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2021, 16:02

Denchi je napisao/la:
05 mar 2021, 15:52
Samozdravlje je napisao/la:
05 mar 2021, 15:42
[

Naravno, medjutim tu vise onda nije briga za uspjeh ili igru nego brines za novcanik milionera gdina Nama, a on placa ljude strucne da to rade...

Ako Vinko procjeni da mu treba, da je bitan za ekipu onda ce traziti da mu produze ugovor, i kad produze moze i on traziti manju placu kao Ahmetovic, i to je mogucnost ali kazem sad je to vec spekulacija...

Ako to bude slucaj onda prestaje svaka diskusija. Povjerenje Vinku je zasad neupitno. Razgovaramo o tome kakvo Sarajevo vidimo poslije 30.06."21 g.
Nek mi oproste ostali koji misle drugacije, ja ga vidim bez Krste,Ahmeta,Hebiba,Milanovica,D.Hodzica.. dali su FKS, ali i dobili od FKS.
Imam merhameta,ali za izbjeglice i one koji su u potrebi.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 mar 2021, 16:05

Zrinjskog moramo za vikend nabiti na Kosevu i rukama i nogama. Da igramo u gostima bio bi i remijem zadovoljan prije tekme. Ovako zelim, da igramo jako i na pobjedu. Onako pobjednicki :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 mar 2021, 16:12

Definitivno je možda jedino izvjesno da Sarajevo ima prednost na drugim ekipama u borbi za titulu i mislim da bi bilo veliko iznenađenje da to ne uspiju, iako ima još da se odigra 13 kola. Smatram da je prednost od 9 bodova ispred Željezničara i Zrinjskog ozbiljna, i 11 ispred nas i Zrinjskog, tako da mislim da bi bilo veliko iznenađenje da to ne iskoriste", poručio je Maksimović.

Trener Borca je potom prokomentarisao i derbi Željezničara i Sarajeva.

"Pa vidite, to je baš derbi utakmica gdje apsolutno oba tima su bila mnogo oprezna. Ozbiljan je ulog i prvo kolo, to je nezgodno. Ni jedni ni drugi nisu bili spremni rizikovati nešto više da dođu do tri boda. U ovom momentu taj rezultat paše ekipi Sarajeva, imaju Zrinjskog i Širokog u naredne dvije utakmice, njima je najvažnije da izađu neporaženi, ne samo njima nego i svakoj ekipi. Maloprije sam rekao 'ako ne možete pobijediti najbolje je ne izgubiti', rekao je Maksimović
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee i 49 gostiju.