FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Mahalac1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li u udruzenju dovoljno ovih novih vezica za kljuceve ili kajseva sa metalnom tokom, da sebi muke prekratimo?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Klub se neće ugasiti dok je ljudi poput Badžaka,Vukotića,Gredića i ostalih

A ovo je samo još jedan dokaz od dokaza da neće da rade sa Amarom kad su im uslovi osigurani - ostavke Lulića,Badžaka i Čengića.
Upravu si šteta što se nije desio rez na polusezoni a ne ovako još jedna sezona propade bezveze a ništa se nije uradilo
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
Treba onog iz Decica ili Durmitora, konobara sa 16 nikova, bhsport i slice pustiti da nam objasne o danu pobjede Zeljeznicara. Nemate se vi sta brinuti, Zeljo je spasen.
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Normalno zašto bi se njegovo ime spominjalo kasnije u nekim tužbama,optužnicama aBd (protiv nekih) itd.Robust je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:37jasmine kapa do poda i na ogromnim mudima da brkatu ublehu ovako izvedes na cistac
hvala ti veliki zeljovce na svemu sto si učinio za klub i nadam se da ces na poslovnom planu jos vise napredovati
a za brkatu ublehu odlazi spodobo i nikad se vise ne vratio propalitetu ublehaski
Ovako čiste duše ide i aBd kad Amar ode i dođu novi ljudi Badžak je ponovo tu
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Hvala imForumas1921 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:41Treba onog iz Decica ili Durmitora, konobara sa 16 nikova, bhsport i slice pustiti da nam objasne o danu pobjede Zeljeznicara. Nemate se vi sta brinuti, Zeljo je spasen.
-
- Kontakt:
Da li bi je ti podnio a osmica kapa svaki mjesec na račun.
Ekipa se vozi posebno a on svojim autom posebno na utakmice pa gdje to ima?
Sad i ako ode, bit će mu klub dužan koju stotinu hiljada, kladioničar mrtvi, a vi mene napadali kad sam govorio.
Neće on sam otići nikada, mora to armija pokrenuti.
Okružio se svojim igračima, svojim ljudima, baš zato što navijači pljuju svakog onog ko drugačije misli.
Zavadi pa vladaj iz udžbenika za treći razred.
Rekao bih svašta nešto, ali neću zbog prezimena, bruka se samo džaba.
Žao mi onakve ljudine Badžaka a ovo ostalo i ne vrijedi ništa više.
Opet niko od miševa i poslušnika u klubu ne smije da kaze ko je zapavo šef i od koga sve stvari polaze.
Zbog takvih klub i jeste u ovakvoj poziciji !
Zbog takvih klub i jeste u ovakvoj poziciji !
Mjau !
-
- Kontakt:
Gdje ces to rec, Amar da je imo pare od prosle uprave kme kme kme.Forumas1921 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:41Treba onog iz Decica ili Durmitora, konobara sa 16 nikova, bhsport i slice pustiti da nam objasne o danu pobjede Zeljeznicara. Nemate se vi sta brinuti, Zeljo je spasen.
Jasminu kapa dole, gurao kad niko nije, znamo svi da je tu kad opet bude trebalo.
Grbavica786 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:36Blues 11 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:34Plaćenici jednom plaćenici uvijek. Volio bih da griješim. Gubile se titule zadnjih godina pa niko ne očita lekciju igračima. Jedino tastatura huligani da se organizuju i odu pred stadion.Grbavica786 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:19Manijaci ako se ne pojavi na stadionu da “docekaju” igrace i strucni stab i ocitaju im lekciju, bolje bi bilo da se ugase kao grupa.
Bit' će Željo opet šampion!!!
Vala i to što kažeš brate. Duša me zaboli kada vidim neke druge navijačke skupine da reaguju čim kola krenu nizbrdo... a naši šute evo 5 godina.
Prije par sezona, u jeku borbe za titulu i poraza na Grbavici batinama su mi prijetili jer sam psovao igračima. Nakon toga je bio poraz na Koševu, a Zrinjski uzeo titulu u Bijeljini. Navijači uprave, a ne kluba.
Vozdra masvi ljoze pionsam!
Pa što nije onda Badžak nešto napravio ako se moglo bez para, najlakše je pobječ ko kukavica,tatastrumf je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:28Amar je doveo "doveo bolju i uspjesniju upravu" s njima je pio sampanjac sto mu nisu obezbjedili pare, vec ga Selimovic pusti niz vodu ko zadnjeg levata, a jedina osoba do koje je stalo u klubu je Badzak.bojamora je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:17Očito je da se raduješ, kompleksi su čudo. Daje Amar imo pola para koje je Misimović imao još bi dvije titule imali i to ti je prava istina. Klub je pred financijskim krahom jer prošla uprava raskrmčila sve pare i pobjegla i jedini je Amar ostao da se bori za Želju a vi se kompleksaši radujte tome.tatastrumf je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:11
Druze meni je 46 godina i pratim Zelju prije rata i poslije rata i budi siguran da nikad gori nismo bilo. A tvoj idol je upravo pitarima poklonio trecu titulu za redom. Da radujem se porazu jer se NADAM ce veliki sef napustiti klupu, al u sebi tugujem zbog katastrofalne igre kojoj je upravo kumovao veliki sef
Imao je evo 2 godine da nadje sposobnu upravu sa parama sto to nije uradio, hoce on za sve da se pita e pa nece onda niko normalan s tobom, ko te j.ebe Amare sam si se posro sad sam i pocisti. Od najdraze osobe do najomrazenije za samo 2 godine, nije do nas navijaca vec je do NJEGA LICNO
haj reci sto ga branis al sto zar ti nije zao kluba i sta mu radi brkata sominabojamora je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:47Pa što nije onda Badžak nešto napravio ako se moglo bez para, najlakše je pobječ ko kukavica,tatastrumf je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:28Amar je doveo "doveo bolju i uspjesniju upravu" s njima je pio sampanjac sto mu nisu obezbjedili pare, vec ga Selimovic pusti niz vodu ko zadnjeg levata, a jedina osoba do koje je stalo u klubu je Badzak.bojamora je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:17
Očito je da se raduješ, kompleksi su čudo. Daje Amar imo pola para koje je Misimović imao još bi dvije titule imali i to ti je prava istina. Klub je pred financijskim krahom jer prošla uprava raskrmčila sve pare i pobjegla i jedini je Amar ostao da se bori za Želju a vi se kompleksaši radujte tome.
Imao je evo 2 godine da nadje sposobnu upravu sa parama sto to nije uradio, hoce on za sve da se pita e pa nece onda niko normalan s tobom, ko te j.ebe Amare sam si se posro sad sam i pocisti. Od najdraze osobe do najomrazenije za samo 2 godine, nije do nas navijaca vec je do NJEGA LICNO
-
- Kontakt:
Ipak je Amar nama donio vise od Jaska i ostalih, ali eto
Njbolje bi bilo onda da neko od ovih pljuvača uđe u upravu pa da nešto napravi i para donese.
Gledaj i na Jaska udaraju ba ,tuzno je ovo...Robust je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:50haj reci sto ga branis al sto zar ti nije zao kluba i sta mu radi brkata sominabojamora je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:47Pa što nije onda Badžak nešto napravio ako se moglo bez para, najlakše je pobječ ko kukavica,tatastrumf je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:28
Amar je doveo "doveo bolju i uspjesniju upravu" s njima je pio sampanjac sto mu nisu obezbjedili pare, vec ga Selimovic pusti niz vodu ko zadnjeg levata, a jedina osoba do koje je stalo u klubu je Badzak.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Cuj donio je Amar vise od Jaska, sta molim lijepo, evo jos malo pa tri godine kako su tu ?
Jasko para i zivaca istreso, a Amaru kapa svaki mjesec prosjecna bosanska plata puta deset.
Jasko para i zivaca istreso, a Amaru kapa svaki mjesec prosjecna bosanska plata puta deset.
Nije mišljenje nego su to činjenice. Volio bi da me dematuju.
Vozdra masvi ljoze pionsam!
U posljednjih 9 kola smo osvojili samo 9 bodova.
Ama za ove pusikurce nista nije sveto,ni Amarove ni Megamixove,vidis da su u stanju pljuvati po takvoj ljudini kao Jasko....uzas je ovo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!