FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 06 mar 2021, 21:37

Isključivi krivac trener. Treneru imaš pravo na 5 izmjena ti ostao na 4 ljudi dobiju crveni ti ne smiješ sve baciti u napad i povedi Velkoskog kući

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 mar 2021, 21:38

ado-hz je napisao/la:
06 mar 2021, 21:26
Zip je napisao/la:
06 mar 2021, 21:10
Ali nama su otisli Tatar i Rahmanovic.... kuknjava
Ajmo klub ugasiti, jer bez njih izgleda ne mozemo ni Famos dobiti.
Vidis koliko si ti glup decko i ne vidis dalje od nosa. Ozbiljna ekipa kao sto je Dinamo ili Zvezda isto tako prodaju 1-2 svoja najbolja igraca ali dovedu adekvatne zamjene za njih. Mi mozemo bez Tatara i Rahmanovica ali evo kako mozemo vidjelo se veceras, a patnja ce se nastaviti kroz citavu sezonu...zivi bili pa vidjeli. Samo se nadam da Zrinjski nece uvezati 7-8 pobjeda i napraviti dar mar na tabeli. A ovu ekipu koja misli i zeli ponovo postati prvak i fol nesto pokusati u Evropi moze se samo prosuti ko riza trenutno...a to zahvali Emiru Hadzicu. Ako i osvojimo titulu ove godine to ce biti na puku srecu i zivu patnju jer ovoj ekipi treba potpuni remont. To sto si ti sentimentalno vezan za svakog igraca i ne vidis da Pidru treba ponovo vratiti u Visocku Bosnu da se dohaviza, Pejovica ma klupu jer je decko los odavno, Krstu u penziju poslati to su ti 3 igraca od kojih trenutno nemas koristi. Kad tome dodas Milanovica, Hodzica, Hebibovica, Handzica, Mustedanagica, Cruza, Jukic i jos sigurno 3-4 igraca koje placamo a nemamo od njih nikakve koristi. Kad dodas da si doveo nekog Smiljanica i nekog golmana koji nikad nece braniti moras da shvatis da je to sve jako lose. Tebi ne igra Ahmetovic, Tatar, Rahmanovic, Fanimo to je 30% ekipe a igraju te rezerve. Dusan dobi crveni karton hladan ko špricer, kurcubolja na vrhuncu.
Ozbiljna ekipa nikad nece sebi dozvoliti da ovoliko oslabi kao sto smo mi odlaskom 2 bitna igraca.
Ti meni napises da sam glup(mislim ja sad da tebi pisem slicno i da se spustam na tvoj nivo, ne zelim) a onds u istoj recenici opet uporedis Dinamo i Zvezdu sa nama, pa mi nemamo sta pricati dalje. Nemam ja potrebe da tebe vrijedjam, to ti sam uradis.

Navijac koji kaze da ako uzmemo titulu kojim slucajem ce biti puka sreca i ziva patnja i onda takva osoba ovde hoce nesta da pametuje.

Ma yebajite redom svima od do, i zivite u nekom svom fazonu da cemo biti bez poraza, sa svim pobjedama i konkurent u grupnoj fazi...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 06 mar 2021, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 06 mar 2021, 21:38

Zanimljivo kako je Pejović odigrao najbolju utakmicu kad je tek došao u Bijeljini, a nakon toga sve gori i gori.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

PAULUS1234
Kontakt:

Post Postao/la PAULUS1234 » 06 mar 2021, 21:38

Cora1946 je napisao/la:
06 mar 2021, 21:24
PAULUS1234 je napisao/la:
06 mar 2021, 21:15
Ja ne znam ovi sto seru nes kaki ste navijaci , alo dvije tekme ne znaju gdje udaraju , ne mogu sutirat na go sansu napravit,izgledaju ko da su juce se sreli,titula gdje imas 9 bodova prednosti je sad u pitanju , jer ja ne vidim kako ova ekipa ne moze nista , Vinko ako ne izmisli nes mi Krupi necemo gola dat i to treba rec
Pred pocetak sezone na ljeto se nakon nekoliko uvodnih losih utakmica pisalo kako treba da se pozdravimo sa titulom, kako je Vinko nikakav strucnjak i cak sam citao komentare da smo sa takvom igro za sredinu tabele a na kraju mi odradismo jednu od najuspjesnijih polusezona. Sada gotovo ista situacija, odmah se dovodi u pitanje titula na osnovu dvije utakmice iako svi znamo da sa ovakvim pristupom Vinka treba vremena da se postigne zeljena forma. Hvala Zrinjskom za ovaj poraz, itekako nam je trebao i itekako ce nam znaciti za nastavak. Samo strpljenja opet ponavljam, ostali konkurenti su nam kiksali, mi i dalje imamo +8 a stvara se atmosfera da cemo izgubiti titulu od ekipa koje ce doslovno da se kolju za izlazak na Euro scenu
Alo sefe ovo nije eto igrali smo izgubili smo , mi dvije utakmice ne znamo gdje udaramo, nismo sanse stvorili , shvacas , sanse,izgledamo komicno, pjevusi ti tu pjesmu , al brate ovo sto sam gledo ako se nes drasticno ne promjeni necemo olimpik dobit, uzas uzas, pa ne mogu dvije tekme Mesanovica u sansu izbacit , nismo tupavo u 16 usli, nije ovo mes ono bunimo se sto nismo uizeli bodove , brate izgledamo uzasno.

MNON1987
Kontakt:

Post Postao/la MNON1987 » 06 mar 2021, 21:39

Stroj1946 je napisao/la:
06 mar 2021, 21:30
Ma samo debil može reči da se neće osjetiti odlazak Rahma i Tatara, koji su kreirali 70% naših golova ili bili učesnici istih.
Ako uprava smatra da ćemo završiti titulu sa ovom ekipom i sa onih +9 prednosti, onda je to neozbiljnost i naivnost
Poraz ko poraz, to je fudbal, al igra i pristup trenera je katastrofalan u zadnje dvije tekme.
Vinko je postavio ekipu vjerovatno da ne izgube derbi i Zrinjski, sad kad je kiksao vidjet cemo kako ce se postaviti. Ima i Zrinjski i Siroki **** utakmice do kraja. +8 je lijep bodovni plus ali ne treba se opustati, 12 kola je jos ostalo treba svaku ekipu shvatiti kao konkurenta. Vjerujem u ove momke, Krste me je razocarao veceras pristupom a nosis druze kapitensku. Djokanovic sa ovim pristupom ce da ode u mnogo jak klub i da postane reprezentativac. Dupovac standardno borben bez prigovora, Oremus borben ali ne moze on tu nista kad je postava i taktika bila ocajna. Susic je se trudio kao i Mesanovic ali ne mogu oni sami protiv svih. Hodzic je jedna ogromna debilcina, druze treniras fudbal cijeli zivot nisi u stanju jedan centarsut ozbiljan uputiti. Milanovic je agilan i treba mu se veca prilika pruziti jer vjerujem da momak ima potencijala. Kad nam je vec i Handzic tu treba ga koristiti vise jer ako nista moze se zagraditi i otvoriti prostor tu je najbolji. Mesanovic nije za hrvanje sa defanzivcima fizickim jacim od sebe.. Milicevic nam se vraca sto je + veliki jer unosi toliku sigurnost u odbranu a zna i pas uputiti prema naprijed . Vjerujem da ce Vinko imati razgovor sa igracima i da cemo vec u srijedu vidjeti da li smo se popravili.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 mar 2021, 21:39

Protiv Zrinjskog opet igramo u utorak.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 06 mar 2021, 21:39

Tatamata1946 je napisao/la:
06 mar 2021, 21:33
A sta je s Fanimom pa ne igra, kad se povrijedi?
Vjerovatno ono proklizavanje na derbiju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 mar 2021, 21:40

Tatamata1946 je napisao/la:
06 mar 2021, 21:33
A sta je s Fanimom pa ne igra, kad se povrijedi?
laksa povreda nista ozbiljno
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 mar 2021, 21:41

Ja se samo nadam da će biti isti scenario kad smo duplu osvojili. Tad smo isto od zrinjskog izgubili 1:0 na kosevu za koji mjesec duplu slavismo. A jesam se tad olesio u jednom sarajevskom klubu poslije poraza. Ne dao Bog nikad vise tamo uci. :lolno:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MNON1987
Kontakt:

Post Postao/la MNON1987 » 06 mar 2021, 21:42

Da li se onaj crveni Maglica prenosi i na kup? Bio je direktan crveni.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 mar 2021, 21:42

Zagor je napisao/la:
06 mar 2021, 21:41
Ja se samo nadam da će biti isti scenario kad smo duplu osvojili. Tad smo isto od zrinjskog izgubili 1:0 na kosevu za koji mjesec duplu slavismo. A jesam se tad olesio u jednom sarajevskom klubu poslije poraza. Ne dao Bog nikad vise tamo uci. :lolno:
Pa idi se opet olesi u isti restoran, neka tradicija se nastavi :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 mar 2021, 21:44

Ali ljudi moji zar je moguće da si onoliko glup kao Dušan Hodžić, za izučavanja je lik.

Barem 10 puta sam na desnoj strani, niti jednom nije centrirao i pogodio nekoga, sve baloni. Nekoliko puta prodao loptu lošim prijemom, i na kraju kao šlag na tortu zaradio 2 žuta za 25 minuta igre. Tačno da ga nema trebalo bi ga izmislit. :bow:

Ostavio sam jedno kvalitetno vino koje ću popit na dan kad njemu istekne ugovor s našim klubom, lijepi naš ofarbanko.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 mar 2021, 21:44

Zagor je napisao/la:
06 mar 2021, 21:41
Sutra od 7 ujutro pocni, ne kvari proceduru
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 mar 2021, 21:45

vedinjo98 je napisao/la:
Pricajte vi sta hocete, ali bar budite realni. Uvijek govorim da je teren mjerilo. Vi koji branite vise nemate osnova za to.

Svi osim Djokanovica i Dupovca su podbacili kao i protiv Zelje, KATASTROFA.

Kovacevic kofol neki dobar golman, a nesiguran. Razlog najmanje primljenih golova je bila odbrana ispred golmana, a ne on. Haj majstore primi u Slobodi najmanje golova. Tipicni linijski golman, boji se izaci s gola, ili krene pa stane. Apsolutni krivac za prvi gol. Svaki moguci centarsut lopta prodefiluje kroz peterac.

Adukor se vidi nije prosao pripreme. Oremus i Pidro katastrofa. Salcin pokazao da od njega nikad nece biti igraca, fizicki slab za defanzive, nema suta i centarsuta. Jedino ima jedan te isti dribling koji stalno ponavlja.

Hodzic je stoput komentarisan i jos jednom je pokazao kakav je levat. Pejovic katastrofa usporen, nesiguran, neodlucan, neinteligentan.

Tino previse netacnih pasova i previse pegla loptu. Jukic i MRTVI VELKOSKI katastrofa. Krste ko da je Vinku sin rodjeni koliko ga forsira.

Mesanovic ima kvaliteta sigurno i treba mu vremena da dodje do izrazaja, a u ovakvoh igri ce to bit jako tesko. Handzic nije ni imao prilika da nesto uradi.

I na kraju Vinko. Rezultate mu niko ne osporava, ali je opet pasivan s izmjenama. I one koje je izvrsio bile su nelogicne. Salcin umjesto Pidre? Valjda umjesto Velkoskog. Salcin na beku nema sta trazit. Kad se Jukic povrijedio valjda je logicno bilo da udje Milanovic ili Zinedin pa da predjemo u romb? Takodjer slabo trcimo.

U dosta utakmica su nas vile pronosale i jednostavno nekad ti je sreca morala okrenuti ledja. Kada je vec prijelazni rok odradjen ovako, pokusajte sada dovesti nekog slobodnog igraca, jer s ovom igrom mi nijednu ozbiljnu ekipu necemo moci dobiti i s ovim slabijim cemo se muciti.
Tino je u ove dvije utakmice **** od igrača a i Mešanović ništa nije pokazao a vi ga kao sa nekim kreditima pucate pa šta je uradio u ove dvije utakmice i on se utopio u sivilo totalno.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 mar 2021, 21:47

MNON1987 je napisao/la:
06 mar 2021, 21:42
Da li se onaj crveni Maglica prenosi i na kup? Bio je direktan crveni.
DA
Sarajevo ljubavi moja!

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 06 mar 2021, 21:49

Moraju se i igraci i ss presabrati. Vinko ocito mora neke rokade napraviti, jer je ovo u orva dva kola bilo lose. Prrdnost na lijevom beku treba imati pidro. Pejovic je zasluzio klupu, na njegovo mjesto se treba povuci TSS, a na amf definitivno Zinedin. Odigrao je korektno pripremne i licili smo na nesto kad je bio tu. Fanimo je prva opcija za krilo, za drugo mjesto neka se bore Jukic i Milanovic.
PSPHM

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 mar 2021, 21:49

Zao mi Mesanovica lik se trudi al nista, lik lopte nije dobio da je sutne u gol ;/
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2021, 21:50

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
06 mar 2021, 21:35
Ja sam dosta više očekivao od TSS, neću reći da je loš, ali jako je spor i driblinzi ne prolaze, treba brzine i za ovu ligu, ma kakva god bila.

Ja mu zamjeram sto ne uzima vise rizika,veceras sam se iznervirao 2 odlicna faula imamo iz vrhunskih situacija ,i mislim sad ce on to uzeti kao neko ko je najskuplji igrac ,neko ko treba kao da preuzme odgovornost da kaze moja je ba svaka ja sam najbolji(barem bi trebao biti),njemu Krste i Salcin uzimaju loptu da pucaju slobodnjake i mi nikakve koristi od istih nismo imali.

Sa pozicije 10 aposlutno sam siguran da bi imali vise koristi od Zinedina,ako nista opalit ce neku nako van 16,probati,biti malo blize golu.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 mar 2021, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 mar 2021, 21:50

Što Dupovac nije kapiten.. mislim puno više pokazuje od Krste. Velkoskog premjestit na klupu, Dupovca postavit za vodju. Ubaci Dala, Zinedina..sta fali.. ne mozes nista izgubit, mozes samo dobit... Sta ce nam na klupi koji kuraac kad ne dobiju ni zadnji 10 min
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 06 mar 2021, 21:51

sekac je napisao/la:
06 mar 2021, 21:45
vedinjo98 je napisao/la:
Pricajte vi sta hocete, ali bar budite realni. Uvijek govorim da je teren mjerilo. Vi koji branite vise nemate osnova za to.

Svi osim Djokanovica i Dupovca su podbacili kao i protiv Zelje, KATASTROFA.

Kovacevic kofol neki dobar golman, a nesiguran. Razlog najmanje primljenih golova je bila odbrana ispred golmana, a ne on. Haj majstore primi u Slobodi najmanje golova. Tipicni linijski golman, boji se izaci s gola, ili krene pa stane. Apsolutni krivac za prvi gol. Svaki moguci centarsut lopta prodefiluje kroz peterac.

Adukor se vidi nije prosao pripreme. Oremus i Pidro katastrofa. Salcin pokazao da od njega nikad nece biti igraca, fizicki slab za defanzive, nema suta i centarsuta. Jedino ima jedan te isti dribling koji stalno ponavlja.

Hodzic je stoput komentarisan i jos jednom je pokazao kakav je levat. Pejovic katastrofa usporen, nesiguran, neodlucan, neinteligentan.

Tino previse netacnih pasova i previse pegla loptu. Jukic i MRTVI VELKOSKI katastrofa. Krste ko da je Vinku sin rodjeni koliko ga forsira.

Mesanovic ima kvaliteta sigurno i treba mu vremena da dodje do izrazaja, a u ovakvoh igri ce to bit jako tesko. Handzic nije ni imao prilika da nesto uradi.

I na kraju Vinko. Rezultate mu niko ne osporava, ali je opet pasivan s izmjenama. I one koje je izvrsio bile su nelogicne. Salcin umjesto Pidre? Valjda umjesto Velkoskog. Salcin na beku nema sta trazit. Kad se Jukic povrijedio valjda je logicno bilo da udje Milanovic ili Zinedin pa da predjemo u romb? Takodjer slabo trcimo.

U dosta utakmica su nas vile pronosale i jednostavno nekad ti je sreca morala okrenuti ledja. Kada je vec prijelazni rok odradjen ovako, pokusajte sada dovesti nekog slobodnog igraca, jer s ovom igrom mi nijednu ozbiljnu ekipu necemo moci dobiti i s ovim slabijim cemo se muciti.
Tino je u ove dvije utakmice **** od igrača a i Mešanović ništa nije pokazao a vi ga kao sa nekim kreditima pucate pa šta je uradio u ove dvije utakmice i on se utopio u sivilo totalno.
A sta ces sudit Mesanovicu, tek je dosao? Ni Lewandovski ne bi nista napravio u ekipi koja ne napravi nijednu polupriliku za dvije utakmice. Ovi ostali igraci su svoje mane pokazali na jos mnogo utamica prije veceras.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”