Najjace mi je bilo kad su pozvali po jednog iz Zrinjskog, Sirokog, Borca, da bi se opravdala dva igraca Sarajeva.Testo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 01:23Ma nije samo on problem, ovo je cirkus od ekipe.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 mar 2021, 01:19Jel samo meni smjesno sto se zove Piric u reprezentaciju, a kao golman ima ravnih 0' na golu od 7 mjeseca prosle godine.MortemHz je napisao/la: ↑08 mar 2021, 23:21To su: Šehić, Pirić, Vasilj, Todorović, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Cipetić, Ćivić, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Duljević, Stevanović, Gojak, Rahmanović, Lončar, Višća, Džeko, Prevljak, Demirović i Menalo.
Naknadno ce spisak biti dopunjen igračima iz m:tel Premijer lige BiH, a glavni kadnidati su Ziljkić, Zakarić iz Borca, a pod lupom je i Miličević iz Sarajeva koji je nastupao za mladu reprezentaciju Hrvatske.
Nikakva razlika u odnosu na Bajevića.
Ovo za Pirica mi bas smeta, evo prvo pored Kovacevica koji zaista brani vrhunski za nasu ligu, perspektiva i sigurno da je golman za buducnost repke. Ali, eto ne mora sad ni Kovacevic, ali zovi nekog ko ima minute, sta da se povrijede Sehic (ni on nije branio zbog povrede), Vasilj bude pozitiav (lupam, cak sta vise zelio bih da vidim momka koliko je napredovao kad je otisao iz PL) i onda ostajes na Piricu koji nema minute na golu zadnji pola godine. Eto, zovi bilo koga samo zovi nekog ko brani.
Eto taj Hadziahmetovic, to kao nemamo boljeg veznjaka pa se on zove

Repka uzas, cista slika saveza.