GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Gledaj sljama sto pravda kriminal 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Koja lova? Mislis li da je Noina arka sposoban prodati Gvardiola u Leipzig za 20 milijuna ili je realnije da ode u Rubin iz Kazana za 3 milijuna kao sto su igraci isli prije 20 godina?!spursman je napisao/la: ↑16 mar 2021, 08:24Jedno je sigurno bili protivnik ili podržavatelj Mamića je da klub čeka neizvjesna budućnost. Ja se više bojim štete koji će klubu nanijeti raznorazni **** nakon Mamića nego sami Mamići. A mi navijači i simpatizeri Dinama možemo samo sanjati kakvi bi rezultati bili da je lova ostala u klubu i da klub vodi netko pošten
Nikad Mamiću nisam osporavao menadžerske sposobnosti i sposobnost da uspostavi sistem u klubu, krađu da. Neznam kako možeš pravdati krađu iz kluba kojeg navodno voliš. Kad kažeš koja lova, jel se praviš glup ili si lud. Jedan primjer krađe, Bišćan dolazi u klub kao slobodan igrač a Mamićeva menadžerska agencija naplaćuje proviziju od 2 milijuna eurića jer je posredovala u "transferu". Uostalom nemam ti šta objašnjavat ja nego čitaj presudu.Pitagora je napisao/la: ↑16 mar 2021, 09:02Koja lova? Mislis li da je Noina arka sposoban prodati Gvardiola u Leipzig za 20 milijuna ili je realnije da ode u Rubin iz Kazana za 3 milijuna kao sto su igraci isli prije 20 godina?!spursman je napisao/la: ↑16 mar 2021, 08:24Jedno je sigurno bili protivnik ili podržavatelj Mamića je da klub čeka neizvjesna budućnost. Ja se više bojim štete koji će klubu nanijeti raznorazni **** nakon Mamića nego sami Mamići. A mi navijači i simpatizeri Dinama možemo samo sanjati kakvi bi rezultati bili da je lova ostala u klubu i da klub vodi netko pošten
audere est facere!
- badblueboylivno
- Kontakt:
To je kanta desetljeća. Sto profila je dosad imao, ali retorika u kojoj se fanatično brani lik i djelo dva brata kriminalca je konstanta.OldFashioned je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:30Hajde barem nisam jedini koji je u tom liku prepoznao forumsku kantu.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ajme meni, katastrofa. Cijeli svijet će se urušiti ako GNK ne bude prvak.
Hayley <3
Podignuta je i druga optužnica protiv Mamića,ovaj puta osim braće i Vrbanovića,podignuta je i protiv sina Marija Mamića,poduzetnika Krote i Stipančića,te menadžera Nikkya Artura Vuksana...
Al pazi ovo,optužnica Zdravka Mamića tereti da je, od prosinca 2004. do prosinca 2015. godine, ostale okrivljenike organizirao u zločinačko udruženje te da su sklapanjem fiktivnih ugovora između Dinama i više stranih tvrtki te ispostavljanjem računa o plaćanju nepostojećih usluga za transfere igrača klub oštetili za više od 200 milijuna kuna.
200 milijuna kuna umjesto da budu vraćeni u Dinamovu blagajnu,biti će uplaćeni u državni proračun jer su se skupštinari izjasnili da Dinamo nije oštećen
Zbog ovakvih situacija i slučajeva dođe mi drago što nisam navijač Dinama..
Al pazi ovo,optužnica Zdravka Mamića tereti da je, od prosinca 2004. do prosinca 2015. godine, ostale okrivljenike organizirao u zločinačko udruženje te da su sklapanjem fiktivnih ugovora između Dinama i više stranih tvrtki te ispostavljanjem računa o plaćanju nepostojećih usluga za transfere igrača klub oštetili za više od 200 milijuna kuna.
200 milijuna kuna umjesto da budu vraćeni u Dinamovu blagajnu,biti će uplaćeni u državni proračun jer su se skupštinari izjasnili da Dinamo nije oštećen
Zbog ovakvih situacija i slučajeva dođe mi drago što nisam navijač Dinama..
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
Kako to da je opljackani Dinamo 10 klasa iznad postenog Hajduka kojeg vode posteni navijaci, cvijece ovog drustva? Hoce li i Dinamo voditi huligani, narkomani i ulicni kriminalcici i hoce li i Dinamo za par godina ispadati od malteskih i andorskih klubova? Strah me i zamisliti taj scenarij koji je sad itekako moguc!spursman je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:01Nikad Mamiću nisam osporavao menadžerske sposobnosti i sposobnost da uspostavi sistem u klubu, krađu da. Neznam kako možeš pravdati krađu iz kluba kojeg navodno voliš. Kad kažeš koja lova, jel se praviš glup ili si lud. Jedan primjer krađe, Bišćan dolazi u klub kao slobodan igrač a Mamićeva menadžerska agencija naplaćuje proviziju od 2 milijuna eurića jer je posredovala u "transferu". Uostalom nemam ti šta objašnjavat ja nego čitaj presudu.Pitagora je napisao/la: ↑16 mar 2021, 09:02Koja lova? Mislis li da je Noina arka sposoban prodati Gvardiola u Leipzig za 20 milijuna ili je realnije da ode u Rubin iz Kazana za 3 milijuna kao sto su igraci isli prije 20 godina?!spursman je napisao/la: ↑16 mar 2021, 08:24Jedno je sigurno bili protivnik ili podržavatelj Mamića je da klub čeka neizvjesna budućnost. Ja se više bojim štete koji će klubu nanijeti raznorazni **** nakon Mamića nego sami Mamići. A mi navijači i simpatizeri Dinama možemo samo sanjati kakvi bi rezultati bili da je lova ostala u klubu i da klub vodi netko pošten
Odgovori mi na pitanje: Kako Hajduk koji vode posteni navijaci nije ispred Dinama? Kako su, kad se zbroji zadnjih 15 sezona, kaskaju za Dinamom 500 bodova?
Yebo te hajduk maloumnog
Imas li zrno samopostovanja. Djon obraz.
Imas li zrno samopostovanja. Djon obraz.
Nek je krao al je i nama dao
Gori u paklu sotono.
Gori u paklu sotono.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Osuđeni kriminalac i psihopat vodi nekakvu presicu čujem.Prezentira dokaze jer ih je zaboravio prezentirat na sudu 

Dinamo je zaradio preko 30mil eura u 3 godine prije nego sto je Mamic preuzeo sve funkcije.
Jel se to velika poštenjačina vratila u Zagreb ili to opet radi cirkus iz hotela čijeg je sina dovukao iz treće poljske lige kako bi oprao lovu i sebi osigurao boravak u hotelu od starog mu,i to mu je klub platio,pa šta je onda radio na velikim ciframa
glavonje iz kluba i skupštine šta su mu držali lojtre,a danas kmeče kako im grad i država bi trebala napraviti stadion,pa kolko je glavonja ukrao mogao im je napraviti bar 3-4 stadiona po 50 milja,lik je ukrao minimalno preko miljarde kuna ili nešto više od 150 milijuna eura,a ovi matuzalemi šta su odrekli nadoknade štete, treba ih nabiti na goli otok skupa s braćom i udbaškom mumijom iz genexa,ali nakon lokalnih izbora lete i svi iz skupštine i vjerojatno ide jedan član jedan glas
kolko je glavonja sposoban najbolje govori činjenica da je dao onom lopovu iz policije milijun dinamovih kuna da bi ovaj na kompu napravio i isprintao kvazi dokaze o nekoj uroti s milanovićem,cvitanom i krušlinom kako će ga osuditi,pa to je bilo na razini djece iz osnovne škole kad krenu s osnovama informatike ,a turudića i većinu sudaca na zagrebačkome županijskome sudu potplatio unaprijed ili kroz razne funkcije u arbitražama u hns-u da će osloboditi na suđenju koje je prema njemu trebalo biti u zagrebu,ali na kraju prc milojko,da je pravde i štakor i lovren bi završili u zatvoru za lažno svjedočenje i kriminal s transferima
glavonje iz kluba i skupštine šta su mu držali lojtre,a danas kmeče kako im grad i država bi trebala napraviti stadion,pa kolko je glavonja ukrao mogao im je napraviti bar 3-4 stadiona po 50 milja,lik je ukrao minimalno preko miljarde kuna ili nešto više od 150 milijuna eura,a ovi matuzalemi šta su odrekli nadoknade štete, treba ih nabiti na goli otok skupa s braćom i udbaškom mumijom iz genexa,ali nakon lokalnih izbora lete i svi iz skupštine i vjerojatno ide jedan član jedan glas
kolko je glavonja sposoban najbolje govori činjenica da je dao onom lopovu iz policije milijun dinamovih kuna da bi ovaj na kompu napravio i isprintao kvazi dokaze o nekoj uroti s milanovićem,cvitanom i krušlinom kako će ga osuditi,pa to je bilo na razini djece iz osnovne škole kad krenu s osnovama informatike ,a turudića i većinu sudaca na zagrebačkome županijskome sudu potplatio unaprijed ili kroz razne funkcije u arbitražama u hns-u da će osloboditi na suđenju koje je prema njemu trebalo biti u zagrebu,ali na kraju prc milojko,da je pravde i štakor i lovren bi završili u zatvoru za lažno svjedočenje i kriminal s transferima
- bavariapivo
- Kontakt:
Jesi ti onaj gutac sperme, kako te svojevremeno @SiamoNoi nazvao?
Vjera u Boga nikakva, ali zato vjera u Zdravka stopostotna 
Evo se usporedio sa Stwpincem i sudjenju njemu i Isusu
Evo se usporedio sa Stwpincem i sudjenju njemu i Isusu
- Felixians4
- Kontakt:
lijepo kad je dozvoljeno ovakvo izražavanje pojedincima ovdje.
- bavariapivo
- Kontakt:
Bench se ukazao na FHR-u
Čekamo još bazera ovdje
Let's party like it's 2013
Čekamo još bazera ovdje
Let's party like it's 2013
- bavariapivo
- Kontakt:
Pitao sam samo, jel to on, nisam rekao da je...Felixians4 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:14lijepo kad je dozvoljeno ovakvo izražavanje pojedincima ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.