GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Seaman
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Seaman » 15 mar 2021, 19:39

Zakon o sportu: Dinamo mora Mamiću uručiti otkaz u roku od osam dana

Potvrdom presude od strane Vrhovnog suda o financisjkim malverzacijama u Dinamu, čini se kako su dani Zorana Mamića kao trenera i SD Dinama odbrojani jer mu klub treba uručiti otkaz u roku od osam dana...

Nakon što je pravomoćnom postala presuda o malverzacijama i izvlačenju novca iz Dinama kojom je Zoran Mamić između ostalih osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, Dinamo bi prema Zakonu o sportu trebao svom treneru uručiti otkaz u roku od osam dana.

Naime, po članku 13. Zakona o sportu, pravna osoba, u ovom slučaju GNK Dinamo, dužna je raskinuti ugovor o radu, to jest razriješiti je dužnosti i funkcija u roku od osam dana od saznanja za pravomoćnu presudu, prenosi Telesport.

Iako Mamić neće odmah u zatvor, čini se da su mu dani na klupi i funkciji sportskog direktora Modrih odbrojani. Navedeni članak Zakona se odnosi na kazne duže od šest mjeseci pa bi Mamić u Dinamu trebao ostati još najviše tjedan dana. To mu, teoretski, ostavlja mogućnost da ipak s klupe vodi susrete protiv Tottenhama u četvrtak i Gorice u nedjelju.

ovaj lopov će preko noći nestati iz RH i pridružiti se braci :kafa: nesumnjam da će ga hdz prevest preko granice kao i poštenog bracu :kafa: pokrali klub kao malog majmuna

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 15 mar 2021, 20:42

Evo prilike Dariu Noina arka Simicu da preuzme klub i pretvori nas u jos jedan Hajduk. Pravit cemo mi Mamice od blata i plakati za ovim vremenima kad se igra osminafinala EL.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 mar 2021, 21:12

Jer sta je stotine milijuna kuna ukradenih klubu za osminu finala EL. Zamisli taj nivo ljudskog dna😂
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 mar 2021, 21:26

Pitagora je napisao/la:
15 mar 2021, 20:42
Evo prilike Dariu Noina arka Simicu da preuzme klub i pretvori nas u jos jedan Hajduk. Pravit cemo mi Mamice od blata i plakati za ovim vremenima kad se igra osminafinala EL.
Krepaj, šljamu ljudski!
Hayley <3

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 15 mar 2021, 22:30

badblueboylivno je napisao/la:
15 mar 2021, 21:26
Pitagora je napisao/la:
Krepaj, šljamu ljudski!
Hajde barem nisam jedini koji je u tom liku prepoznao forumsku kantu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 15 mar 2021, 22:32

Mamić stariji je obećao show program. Jedva čekam :rol:

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 16 mar 2021, 02:13

Lillard je napisao/la:
15 mar 2021, 21:12
Jer sta je stotine milijuna kuna ukradenih klubu za osminu finala EL. Zamisli taj nivo ljudskog dna😂
Pa taman negdje toliko koliko su huligani izbili iz klupske blagajne za sve kazne koje je klub platio za njihovo divljanje sirom Europe.

Ljudi navodno pokrali sve u klubu, a Dinamo nikad jaci, igra se osminafinala EL, u prvom poluvremenu protiv Tottenhama u gostima sasvim ravnopravni na terenu, cak vodili igru prvih 30 minuta, a posteni huligani vode Hajduk i ispadaju od Gzire (kako vec) i bore se za poziciju vise na sredini tablice HNL-a.

U Hrvatskoj je vazno unistiti sve sto nesto vrijedi. Bojim se i zamisliti koliko su ti ljudi sposobni ako su sve zivo pokrali a klub nikad jaci. Hrvatska srebrna na SVJETSKOM PRVENSTVU, 90% igraci koji su prosli kroz Dinamo. Modric postane Zlatna lopta. Hajducko srce iz tog vremena igra u Zagori iz Unesica. Dajte sad klub u ruke Simicu, Maricu i ekipi, trebat ce im pet godina da uniste sve i od kluba naprave novi Hajduk.

Optuznica da su navodno uzimali dio love od transfera. :crazy: Vec vidim kako preposteni Simic, Maric, Sokota i ekipa dijele lovu od transfera Antonia Marina u drugu kinesku ligu za 400k eura. To ce biti rekordan transfer za njih. Tko je napravio te transfere? Tko je slio u klub desetke milijuna eura svjezeg kapitala? Tko je klub dignuo na nivo da glavni igraci iz omladinskog pogona Barce i Arsenala dodju u klub sa 16 godina? Dok iz Hajduka kojeg vode navijaci igraci bjeze glavom bez obzira? Mamici su postali preuspjesni i ocito zasmetali mnogima. Dinamo treba unistiti i to ce se ubrzo i napraviti.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 mar 2021, 02:45

Mamici "krali" na "prepostenom" balkanu...ovim prepostenim to zasmetalo, pa su krenuli u boj da se sa njima obracunaju...

Dinamo me puno ne zanima...ovi, i ako su krali, barem su nesto i stvorili...a ovi drugi sto ne "kradu", oni samo pustos oko sebe ostave...a preposten balkan je prepun tih "postenih" sto nikad ne bi toliko krali... :kafa:

Dok Dinamo prodaje igrace za milione, neko za 100 hiljada ili ti tisuca...razlika je samo u nekoliko nula...gotovo se i ne primjeti.. :crazy:
Dok Dinamo uredno isplacuje igracima plate, nekome se i struja iskljucuje..a umjesto plata, janje ispece...razlike i nema,i jedni i drugi dobiju nesto..

Radosna vijest, klubovi na balkanu ne kradu, samo u Dinamu se krade...k'o kad su lopovi sa dna kace.. :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 16 mar 2021, 02:56

Juventinisimo je napisao/la:
16 mar 2021, 02:45
Tako ti to ide prijatelju. Ispada na Balkanu svi posteni, samo Mamici opljackali sve u Dinamu i unistili ga. To sto je u isto vrijeme Dinamo najsjajnija tocka na tom istom Balkanu, barem sto se sporta tice, to je slucajnost! :urnebes:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 mar 2021, 04:17

Za 2 godine Dinamo ce biti kao Hajduk...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 16 mar 2021, 08:24

Jedno je sigurno bili protivnik ili podržavatelj Mamića je da klub čeka neizvjesna budućnost. Ja se više bojim štete koji će klubu nanijeti raznorazni **** nakon Mamića nego sami Mamići. A mi navijači i simpatizeri Dinama možemo samo sanjati kakvi bi rezultati bili da je lova ostala u klubu i da klub vodi netko pošten
audere est facere!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 mar 2021, 08:51

Gledaj sljama sto pravda kriminal 😂

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 16 mar 2021, 09:02

spursman je napisao/la:
16 mar 2021, 08:24
Jedno je sigurno bili protivnik ili podržavatelj Mamića je da klub čeka neizvjesna budućnost. Ja se više bojim štete koji će klubu nanijeti raznorazni **** nakon Mamića nego sami Mamići. A mi navijači i simpatizeri Dinama možemo samo sanjati kakvi bi rezultati bili da je lova ostala u klubu i da klub vodi netko pošten
Koja lova? Mislis li da je Noina arka sposoban prodati Gvardiola u Leipzig za 20 milijuna ili je realnije da ode u Rubin iz Kazana za 3 milijuna kao sto su igraci isli prije 20 godina?!

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 16 mar 2021, 10:01

Pitagora je napisao/la:
16 mar 2021, 09:02
spursman je napisao/la:
Koja lova? Mislis li da je Noina arka sposoban prodati Gvardiola u Leipzig za 20 milijuna ili je realnije da ode u Rubin iz Kazana za 3 milijuna kao sto su igraci isli prije 20 godina?!
Nikad Mamiću nisam osporavao menadžerske sposobnosti i sposobnost da uspostavi sistem u klubu, krađu da. Neznam kako možeš pravdati krađu iz kluba kojeg navodno voliš. Kad kažeš koja lova, jel se praviš glup ili si lud. Jedan primjer krađe, Bišćan dolazi u klub kao slobodan igrač a Mamićeva menadžerska agencija naplaćuje proviziju od 2 milijuna eurića jer je posredovala u "transferu". Uostalom nemam ti šta objašnjavat ja nego čitaj presudu.
audere est facere!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 mar 2021, 10:34

OldFashioned je napisao/la:
15 mar 2021, 22:30
badblueboylivno je napisao/la:
15 mar 2021, 21:26
Pitagora je napisao/la:
Krepaj, šljamu ljudski!
Hajde barem nisam jedini koji je u tom liku prepoznao forumsku kantu.
To je kanta desetljeća. Sto profila je dosad imao, ali retorika u kojoj se fanatično brani lik i djelo dva brata kriminalca je konstanta. :puke:
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 mar 2021, 10:36

rishovski je napisao/la:
16 mar 2021, 04:17
Za 2 godine Dinamo ce biti kao Hajduk...
Ajme meni, katastrofa. Cijeli svijet će se urušiti ako GNK ne bude prvak. :tokralju: Ili ako bude, a na čelu kluba nisu dva kriminalca koja su tom klubu izbila par stadiona svojim krađama. :tokralju:
Hayley <3

LeeJunFan
Kontakt:

Post Postao/la LeeJunFan » 16 mar 2021, 11:47

Podignuta je i druga optužnica protiv Mamića,ovaj puta osim braće i Vrbanovića,podignuta je i protiv sina Marija Mamića,poduzetnika Krote i Stipančića,te menadžera Nikkya Artura Vuksana...

Al pazi ovo,optužnica Zdravka Mamića tereti da je, od prosinca 2004. do prosinca 2015. godine, ostale okrivljenike organizirao u zločinačko udruženje te da su sklapanjem fiktivnih ugovora između Dinama i više stranih tvrtki te ispostavljanjem računa o plaćanju nepostojećih usluga za transfere igrača klub oštetili za više od 200 milijuna kuna.

200 milijuna kuna umjesto da budu vraćeni u Dinamovu blagajnu,biti će uplaćeni u državni proračun jer su se skupštinari izjasnili da Dinamo nije oštećen :crazy: :tokralju: :rol:

Zbog ovakvih situacija i slučajeva dođe mi drago što nisam navijač Dinama..
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 16 mar 2021, 11:57

spursman je napisao/la:
16 mar 2021, 10:01
Pitagora je napisao/la:
16 mar 2021, 09:02
spursman je napisao/la:
Nikad Mamiću nisam osporavao menadžerske sposobnosti i sposobnost da uspostavi sistem u klubu, krađu da. Neznam kako možeš pravdati krađu iz kluba kojeg navodno voliš. Kad kažeš koja lova, jel se praviš glup ili si lud. Jedan primjer krađe, Bišćan dolazi u klub kao slobodan igrač a Mamićeva menadžerska agencija naplaćuje proviziju od 2 milijuna eurića jer je posredovala u "transferu". Uostalom nemam ti šta objašnjavat ja nego čitaj presudu.
Kako to da je opljackani Dinamo 10 klasa iznad postenog Hajduka kojeg vode posteni navijaci, cvijece ovog drustva? Hoce li i Dinamo voditi huligani, narkomani i ulicni kriminalcici i hoce li i Dinamo za par godina ispadati od malteskih i andorskih klubova? Strah me i zamisliti taj scenarij koji je sad itekako moguc!

Odgovori mi na pitanje: Kako Hajduk koji vode posteni navijaci nije ispred Dinama? Kako su, kad se zbroji zadnjih 15 sezona, kaskaju za Dinamom 500 bodova?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 mar 2021, 12:19

Yebo te hajduk maloumnog

Imas li zrno samopostovanja. Djon obraz.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2021, 13:05

Molim moderatore i admine da sankcioniraju podržavatelje kriminala na ovoj temi i nakon konačne presude kako je obecano prije par godina.It's over.

slika
slika
slika
admin je napisao/la:
15 maj 2015, 14:11
Dosta su oni koji se zalažu za pravu stvar trpili terora svih ovih godina.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.