FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dinamo ima strucne ljude na bitnim pozicijama,ko se kod nas pita za igracki kadar dobro i stojimo,glavna veza Musija-Madjarska,pa preko Srbije do Husare.
-
- Kontakt:
Pa nije mamic vise u klubu, nema on sa ovim uspjehom nista 

Ako ce Mamic preuzeti da vodi Sarajevo, umjesto ovih skrtih Azijata, javljam se dobroviljno da odlezim zatvorsku kaznu umjesto njega 

Ma mi nemamo ni nekog ko ce procjeniti sopstvene igrace, kuds dalje. Npr onaj momak sto je otisao u slovacku,, ekstra igrac za nasu ligu pa i malo vise.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pa oni da su Mamica uhapsili prije 10 godina nit bi bili drugi na Svijetu, nit bi Modric bio ovo sto jeste, nit bi Dinamo prodavao igrace za 20-30 miliona nit ista, tako da ta recenica da cemo imati uspjesan sport kad pohapsimo kriminalce nije na mjestu. Jednog ovakvog kriminalca bi ja sutra stavio na celo kluba i saveza, nek uzima i sakom i kapom al nek budemo ovo sto je Dinamo sad. Nemas nista ni od Dine Selimovica, ni od Hadzije ni petog ni desetog.bordobijeli je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:33Mamic je majstor svog zanata al to mu ne daje za pravo da moze da radi sta hoce. Kad mi budemo hapsili ljude poput Sanadera, Mamica zbog kriminala onda cemo postati drzava i imati uspjesan i sport.Kaunas je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:53Kad neko kaze nesto protiv Mamica tacno mi dodje da ga pljunem.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:25Kako je lijepo biti navijač Dinamo Zagreba. Šta će oni postati nakon odlaska Mamića, upitno je. Totenham se brani na Maksimiru.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jelešković je najbolji kondicioni u državi.
Tempiranje forme smo mi navijači izmislili. Oni su samo to iskoristili da se pokriju za prvih par kola onda. Ko je slušao u bordo sedmici Jeleškovića sve mu je jasno a bio je više puta.
I njima je ona situacija sa koromom i pauza bila novitet i bilo je priče oko toga kao i oko "jednog treninga viška" koji je po Jeli 'možda' donio onu dominaciju.
Tempiranje forme je izmišljena glupost navijača. Svrstavam nas sve tu. Ni logički to nije sa zdravim razumom. Tempiraš formu za KASNIJE a na startu imaš historijski euro nastup. Tempiraš formu za KASNIJE a na početku ti pretežak raspored gdje možeš sve riješiti.
Smatram da nam je SŠ najkvalitetniji u državi i imaju moju apsolutnu podršku, zbog ljigavaca ovo pišem koji će odmah okrenuti priču da je ovo napisano tjeranje trenutnih i prizivanje bivših.
Tempiranje forme smo mi navijači izmislili. Oni su samo to iskoristili da se pokriju za prvih par kola onda. Ko je slušao u bordo sedmici Jeleškovića sve mu je jasno a bio je više puta.
I njima je ona situacija sa koromom i pauza bila novitet i bilo je priče oko toga kao i oko "jednog treninga viška" koji je po Jeli 'možda' donio onu dominaciju.
Tempiranje forme je izmišljena glupost navijača. Svrstavam nas sve tu. Ni logički to nije sa zdravim razumom. Tempiraš formu za KASNIJE a na startu imaš historijski euro nastup. Tempiraš formu za KASNIJE a na početku ti pretežak raspored gdje možeš sve riješiti.
Smatram da nam je SŠ najkvalitetniji u državi i imaju moju apsolutnu podršku, zbog ljigavaca ovo pišem koji će odmah okrenuti priču da je ovo napisano tjeranje trenutnih i prizivanje bivših.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Dinamo je profesionalan u svakom smislu , kod nih najbolji igraju , nema legendi emocija i td , sad da neki igrac igra na staru slavu , kod nas se to stalno desava , Bandovic branio ajde nase dijete pa neka brani i upropasti nas , evo Velkoski , Pidro , Hebib , Dzafic golman , mi to drzimo bezpotrebno , ako vidimo da nije to to da mi je babo noga mu ide ...
Da,Grad Sarajevo hoce skrsiti godisnje 40-50 miliona KM u FKS,kao Zagreb u Dinamo,lako bi mi nasli Mamica i 'Mamica' .Kaunas je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:41Pa oni da su Mamica uhapsili prije 10 godina nit bi bili drugi na Svijetu, nit bi Modric bio ovo sto jeste, nit bi Dinamo prodavao igrace za 20-30 miliona nit ista, tako da ta recenica da cemo imati uspjesan sport kad pohapsimo kriminalce nije na mjestu. Jednog ovakvog kriminalca bi ja sutra stavio na celo kluba i saveza, nek uzima i sakom i kapom al nek budemo ovo sto je Dinamo sad. Nemas nista ni od Dine Selimovica, ni od Hadzije ni petog ni desetog.bordobijeli je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:33Mamic je majstor svog zanata al to mu ne daje za pravo da moze da radi sta hoce. Kad mi budemo hapsili ljude poput Sanadera, Mamica zbog kriminala onda cemo postati drzava i imati uspjesan i sport.
Dinamo ima decenijama rijeseno finansiranje a to je ono sto cini svaki klub a ne pojedinci !!
Dinamo ima sistem vec 15+ godina. Strucne ljude koji rade u klubu po 30, 40 godina, plus su doveli mladje. Spojili stari sistem sa novim. Znaju kako klub dise. To neki klubovi u Evropi nemaju, a kamoli u regionu. Bezveze vucete neke paralele u bilo kojem smislu.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 18 mar 2021, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Antikloc je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:46Da,Grad Sarajevo hoce skrsiti godisnje 40-50 miliona KM u FKS,kao Zagreb u Dinamo,lako bi mi nasli Mamica i 'Mamica' .Kaunas je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:41Pa oni da su Mamica uhapsili prije 10 godina nit bi bili drugi na Svijetu, nit bi Modric bio ovo sto jeste, nit bi Dinamo prodavao igrace za 20-30 miliona nit ista, tako da ta recenica da cemo imati uspjesan sport kad pohapsimo kriminalce nije na mjestu. Jednog ovakvog kriminalca bi ja sutra stavio na celo kluba i saveza, nek uzima i sakom i kapom al nek budemo ovo sto je Dinamo sad. Nemas nista ni od Dine Selimovica, ni od Hadzije ni petog ni desetog.bordobijeli je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:33
Mamic je majstor svog zanata al to mu ne daje za pravo da moze da radi sta hoce. Kad mi budemo hapsili ljude poput Sanadera, Mamica zbog kriminala onda cemo postati drzava i imati uspjesan i sport.
Dinamo ima decenijama rijeseno finansiranje a to je ono sto cini svaki klub a ne pojedinci !!

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Moze grad skrsit na Sarajevo i 150 mil. eur., i ne radi se o novcu nego o sistemu i strucnosti ljudi. Mi u ovoj ligi imamo najveci budjet i opet se mucimo da se odvojimo od konkurencije. Djaba kad nema sistema.
Kakav budzet imas da ne mozes zadrzat Tatara npr u ekipi ili Rahmanovica.
Mi imamo budzet koji je dovoljan da mozes dati iznadprosjecne plate sto se tice BiH trzista i da su te plate redovne i da sve sto se treba platit mozes platit, a za nesto vise nemamo.
Samom cinjenicom da imamo finansijsku stabilnost kakvu takvu, odvaja nas od 10ak ekipa u ligi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Nemamo vise ni stabilnost , cim imamo neke dugove i repove , nesto nije uredu, a da nam pare nisu bile potrebne , ne bi se Rahman prodavao , jer prodajom Amara rizikujemo titulu ...forgempp je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:52Kakav budzet imas da ne mozes zadrzat Tatara npr u ekipi ili Rahmanovica.
Mi imamo budzet koji je dovoljan da mozes dati iznadprosjecne plate sto se tice BiH trzista i da su te plate redovne i da sve sto se treba platit mozes platit, a za nesto vise nemamo.
Samom cinjenicom da imamo finansijsku stabilnost kakvu takvu, odvaja nas od 10ak ekipa u ligi.
Nije stvar u tome. Stvar je u tome da bi Mamic npr Andreja prodao za 10 puta vecu cifru nego sto ce to bilo koji SD u nasoj ligi. Pa covjek je dao hebenog Alena Halilovica za Olma+pare, o cemu dalje da pricamo.
15.10.2013.
Meni je nas adzija 100 put bolji od mamica
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na koji način misliš zadržati igrača koji ode u ekipu u kojoj igra za 30.000€ mjesečno?HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:54Nemamo vise ni stabilnost , cim imamo neke dugove i repove , nesto nije uredu, a da nam pare nisu bile potrebne , ne bi se Rahman prodavao , jer prodajom Amara rizikujemo titulu ...forgempp je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:52Kakav budzet imas da ne mozes zadrzat Tatara npr u ekipi ili Rahmanovica.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
To sto si ti za hapsenje napisao nikakve veze s vezom nema za uspjeh sa sportom. Hrvatska od kako je samostalna drzava uvijek je imala uspjeh u sportu ne samo u fudbalu nego u raznim sportovima a posebno rukomet i fudbal. Pa vec su 1998 kad nisu bili ni priblizno uredjeni kao danas zavrsili treci na svjetskom prvenstvu.bordobijeli je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:33Mamic je majstor svog zanata al to mu ne daje za pravo da moze da radi sta hoce. Kad mi budemo hapsili ljude poput Sanadera, Mamica zbog kriminala onda cemo postati drzava i imati uspjesan i sport.Kaunas je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:53Kad neko kaze nesto protiv Mamica tacno mi dodje da ga pljunem.OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:25Kako je lijepo biti navijač Dinamo Zagreba. Šta će oni postati nakon odlaska Mamića, upitno je. Totenham se brani na Maksimiru.
Neki dan Mamic na presici prica kako je 500 hiljada eura ostavio kao mito sudijama, mislis da su oni nesto puno ispred nas ko drzava, jasta su, pitaj obicne gradjane kako zive, u nekim stvarima su i gori od nas. Ali Mamic je mozak, covjek kaze ja sam vec u 2024, razmislja sve unaprijed stvorio je masineriju od Dinama, stvorio je reprezentaciju koja je druga na svijetu, dao je Hrvatskoj vise nego sto je navodno zakinuo i tu sva prica zavrsava i naravno da ga to ne opravdava, ali nikakve veze nema hapsenje sa uspjehom u sportu.
90!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kolko kila ima ovaj Oršić? Jel bi morao malo teretane i mišića nabacit pa da igra u našoj ligi?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ne zadrzava ni Dinamo toliko igrace,ako ih trazi neki evropski velikan,jednostavno ne moze,al zato Dinamo nadje zamjenu na vrijeme,ili afirmise nekog iz svoje Akademije ili dovede nekog talenta od 18 god direktno za prvi tim,pa opet napravi igraca od 10-20 miliona itd,dok mi placamo obestecenja za neke Zidane koji se vucaraju po posudbama.