FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvi put citam ovdje da se prica o plati nekog igraca, a da nije komentar "je li ga ti placas ". Treba komentarisati, ali i to da neko kosta za 4 god. 1 milKM , to se slabo spominje. Sad Milanovic valja, a treba nam krila. Nemojte reci za klupe ko Boga Vas molim. Imamo mi za klupe podosta.
Dva krila nam trebaju, min. kvaliteta Fanimo, a za klupe ima Jukic i 1/3 ovdje spomenuta i aBd neki Akademac. Milanovic,Heba out.
Mozda se varam, ali TSS je dosao Andreju kao Jajalo Cimirotu. Ne, ne mogu dokazati,ali se Andrej opustio po dolasku TSS. Kad je rijec o TSS onda se zanemaruje marketinski ucinak,toliko spominjan za Beciraja i sl. Iskoristiti njegovu "plemenitu" igru do kraja godine, a ako bude zdrav molit cete Boga da ostane.
Dva krila nam trebaju, min. kvaliteta Fanimo, a za klupe ima Jukic i 1/3 ovdje spomenuta i aBd neki Akademac. Milanovic,Heba out.
Mozda se varam, ali TSS je dosao Andreju kao Jajalo Cimirotu. Ne, ne mogu dokazati,ali se Andrej opustio po dolasku TSS. Kad je rijec o TSS onda se zanemaruje marketinski ucinak,toliko spominjan za Beciraja i sl. Iskoristiti njegovu "plemenitu" igru do kraja godine, a ako bude zdrav molit cete Boga da ostane.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Samo sto je Jajalo svemirski brod za TinuSamozdravlje je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:43Prvi put citam ovdje da se prica o plati nekog igraca, a da nije komentar "je li ga ti placas ". Treba komentarisati, ali i to da neko kosta za 4 god. 1 milKM , to se slabo spominje. Sad Milanovic valja, a treba nam krila. Nemojte reci za klupe ko Boga Vas molim. Imamo mi za klupe podosta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
100%Samozdravlje je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:43Prvi put citam ovdje da se prica o plati nekog igraca, a da nije komentar "je li ga ti placas ". Treba komentarisati, ali i to da neko kosta za 4 god. 1 milKM , to se slabo spominje. Sad Milanovic valja, a treba nam krila. Nemojte reci za klupe ko Boga Vas molim. Imamo mi za klupe podosta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑22 mar 2021, 16:02Tino je najgore "veliko" ime koje je došlo u ligu u zadnjih 10 godina, možda uz Ibaneza iz Zrinjskog. Štilić, Vranješ, Husejinović, Benko, Jajalo, Miličević, Lazić, Šerbečić... Pa od povratnika u ligu koji su bili negdje, tipa Zeba, Krpić, Bilbija... Svi su pokazali klasu jako brzo. Ova ubleha se traži godinu dana. Kaže, nema s kim igrat. S kim li su igrali gore navedeni?
Uh, sto pretjera skoro, pa nije Safet

Ja ne razumijem zasto se Vinko tjera.Stoji da igra previse defanzivno al otisla su mu 2 najbitnija igraca i nema adekvatne zamjene na tim pozicijama i ne moze da izmislja toplu vodu.Najveci krivac je Hadzija koji nije doveo ta pojacanja na tim mjestim.
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
-
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:00
Mogao bih jos svasta napisati i o igri bekova koji se pljuju a niko ne vidi da im je rampa na sredini terena iz taktickih razloga, da hebib ostavlja beka na cjedilu jer mu je mrsko, Fanimo zaboravi da se vrati ali je ipet 10x odgvoorniji od "kapitena" i slicno ali to nekada drugi put. Mislim da smo najstaticnija ekipa ovo proljece.
Post odlican, ali ovo ja NIKAD nisan vidio.
-
- Kontakt:
I meni je to cudno. Jeste dali smo malo golova, ali smo u 5 utakmica primili 2 gola, a igrali smo 4 tzv. derbija. Dakle odbrana i zadnji vezni ostali i taj segment je ok. Ogromana praznina odlazak Rahmana i D.Dresa, a do juce se hvalili sirinom rostera. Nastavimo li placati nekvalitet, onda se zabrini E.Hadzicu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Naš najveci problem jeste, da nismo doveli jedno agilno i brzo krilo, da probija po strani. Možemo mi tamo staviti Mesanovica sigurno ce bolje odigrati nego Hebib i Krste ali ni on nije klasično krilo. Zato sam govorio, da se nikako nisu trebala dovoditi Cmiljanic i Mesanovic vec samo jedan od njih. Ja se bojim, da cemo mi muku muciti do kraja sezone u napadu.
Evo i Varesanovic se povrijedi, a juce mi je momak obecavao, da jedini moze trznuti ekipu u fazi napada. Vidi se ta želja, borba, žar koji digne i ostale igrace. Za nadati se, da nije teža povreda.
Ne znam sta je Fanimu. Taj je lik najbrži u ligi a nikako ne koristi to. Nekad ko muha bez glave ide. Da je barem on na nivou lakse bi bilo igrati u napadu.
Evo i Varesanovic se povrijedi, a juce mi je momak obecavao, da jedini moze trznuti ekipu u fazi napada. Vidi se ta želja, borba, žar koji digne i ostale igrace. Za nadati se, da nije teža povreda.
Ne znam sta je Fanimu. Taj je lik najbrži u ligi a nikako ne koristi to. Nekad ko muha bez glave ide. Da je barem on na nivou lakse bi bilo igrati u napadu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:03Naš najveci problem jeste, da nismo doveli jedno agilno i brzo krilo, da probija po strani. Možemo mi tamo staviti Mesanovica sigurno ce bolje odigrati nego Hebib i Krste ali ni on nije klasično krilo. Zato sam govorio, da se nikako nisu trebala dovoditi Cmiljanic i Mesanovic vec samo jedan od njih. Ja se bojim, da cemo mi muku muciti do kraja sezone u napadu.
Trebaju nam i 2 dobra krila, ali bi te pitao sta sa Milanovicem,Hebom,Krletom,Jukicem i mozda nekim Akademcem ?
O Mesanovicu necu,po meni TOP pojacanje(ne hvaleci mu menadzera), a i Fanimo je ok .
Je l' se TSS odljutio ? Zna li se sta...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Pejovicu zabraniti da izvodi prekide, po mogucnosti zabraniti mu da gleda u loptu ikako kad imamo prekid. Nek se okrene i gleda u Kovu kao nervozni saigrac kad se izvodi bitan penal!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odljutit će se kad mu povećaju platu za 30%. Ha ya, ne smije jedan Sušić bit ljut u Sarajevu, to nam ruši imidž kluba... Znaš li ti ko je njemu amidža??? Jes da amidža pojma nema da je ikad igrao u Sarajevu, potisnule su to iz memorije one utakmice za Red Star, al nema veze. Pravda za TSS-a!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ka'e adzo "Jel igro Tino za koga ovaj vikend"skoroalen je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:27Odljutit će se kad mu povećaju platu za 30%. Ha ya, ne smije jedan Sušić bit ljut u Sarajevu, to nam ruši imidž kluba... Znaš li ti ko je njemu amidža??? Jes da amidža pojma nema da je ikad igrao u Sarajevu, potisnule su to iz memorije one utakmice za Red Star, al nema veze. Pravda za TSS-a!

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ma i on je ublehaš. Nije da ne zna, al definitivno se vidi što nije nigdje uspio. Il nek se dohaviza i počne igrati ili marš iz kluba i ti. Dolazila su veća imena i bolji igrači pa su se ponijeli profesionalno pa ostišli sa obrazom. Šatro on se naljutio ko dječačić kakav. Haj mrš debilu jedan.
Mjerna jedinica za ledžendarizam je jedan Pp (1 Pape), a definiše se kao proizvod bola u qrcu za bivšim klubom i vremena provedenog u tom istom klubu, odnosno 1 Pape je jedna doza boli puta jedna sekunda ( [Pp] = [bq]*[s] ).Zoran28 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:30Ka'e adzo "Jel igro Tino za koga ovaj vikend"skoroalen je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:27Odljutit će se kad mu povećaju platu za 30%. Ha ya, ne smije jedan Sušić bit ljut u Sarajevu, to nam ruši imidž kluba... Znaš li ti ko je njemu amidža??? Jes da amidža pojma nema da je ikad igrao u Sarajevu, potisnule su to iz memorije one utakmice za Red Star, al nema veze. Pravda za TSS-a!nije mog'o upratit' od leDZendarizma...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma pustite laznog insidera GiS-a. Ismijavali ste ga ovdje svi kad je postavljao “insiderske”, pa se sad na rezervni profil lrebacio. Dok zvanicno ne izadje, pustite ublehe.
PSPHM
Najgore od scega sto se nije naljutio, nego obnovio povredu. To kaze trener, to kaze medicinski tim, ali Sema SaimSe kaze drugacije, tako da sve ovo gore pada u vodu...
- ThrillerHz
- Kontakt:
S klasom kakva je Tino dolaze uputstva za upotrebu na 6 jezika. Jbg, ko nam je kriv što nam trener ne zna nijedan jezik osim srpskog.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:38Ma pustite laznog insidera GiS-a. Ismijavali ste ga ovdje svi kad je postavljao “insiderske”, pa se sad na rezervni profil lrebacio. Dok zvanicno ne izadje, pustite ublehe.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka