Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
-
zeljovac21
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tutankamon1905
- Kontakt:
A ova 4231 je bas uigrana sto se vidi po rezultatima, pa je steta sad to mijenjatzeljovac21 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 17:37Ovdje se ljudi igraju s nekakvim formacijama, a da bi funkcionisale te formacije treba dosta uigranosti za to. Nije jednostavno samo promijeniti formaciju i idemo igrati. To se trenira i uigrava dugo vremena da bi to izgledalo kako treba, zato se 4231 nece mijenjati u skorije vrijeme. Zato prestanite pisati i izmisljati formacije jer od toga nema nista.
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
Dzeko 2 iz kornera
Pjanic 1 iz slobodnjaka
i autogol Hadzikurcubica.
Idemo na Mundijal!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gledaj kod Francuza trening, neki ozbiljan drill, kod nas baloni, mahalska pimplanja
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- kontrasviju
- Kontakt:
Gdje ima da se pogleda pressica i snimci sa treninga?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 mar 2021, 18:04![]()
![]()
![]()
Gledaj kod Francuza trening, neki ozbiljan drill, kod nas baloni, mahalska pimplanja![]()
Sve je ovo samo jedan veliki cirkus, od onog grmalja novinara do prevodioca, saveza, Vice, selektora...kakva bruka i sramota.
Kako ce sutra neko poslati djete da igra za ovaj cirkus, pa ako si imalo normalan odustat ces poslije pregleda ovog klipa.
Srbija kako igra sada podsjeća me na igre pod Safetom. Nemamo taktike i dalje, nema nicega. Nije to samo do igrača koji su pozvani, nego niko ih ne postavlja da igraju kako treba. Ne govore im radi to i to... ne znam stvarno, mora se mućnuti glavom...
- Dejan Malinović
Barbareza ne mogu procjeniti kakav je trener jer ne trenira nikog.alacious je napisao/la: ↑30 mar 2021, 08:23Ne, samo sto je Barbarez pokeras, a Petev fudbalski trener, odmah je jasno ko je veca tuta(u trenerskom poslu, u pokeru je to obrnuto)
Ps: znam sta si pitao, ali cisto da sklonimo Barbareza iz svih ozbiljnjih prica, jer covjek nije trener
Ali za ovog mi je dovoljno vidjeti da gura 4-2-3-1 i ako za to nema igraca. Sve ostalo mi nije ni potrebno da znam o istom. A to vazi i za svakog sljedeceg koji pocne sa ovim igracima igrati tu formaciju.
Tuta Petrov
Ali tu nije kraj, pratite naslova koji je objavio na svom portalu povodom ovog pitanja što je postavio
https://sportskevijesti.com/2021/03/30/ ... najkvalit/
Frajer je poznat po tome da mu većina vijesti na portalu ima kilometarske naslove po 10 redova, a o njegovim pitanjima da ne govorim. Upratio sam ga ljetos kad je uzimao izjave od Osima nakon nekih prijateljskih utakmica Želje i tada mu je svako pitanje bilo da propadneš kroz kauč od stida.
Mozda zato jer Srbija ima kvalitetniju repku, previse vi ocekujete od nase repke...OnakoBa je napisao/la: ↑30 mar 2021, 18:20Gledam evo Srbiju, Mitrović dade za 1:0.. kako naši nemaju ni približno ovakvu igru. Znači kod nas nema ovog trka,proboja. Sve nešto stani i spetljaj se, nabij loptu u 16 pa kako bilo...
Srbija kako igra sada podsjeća me na igre pod Safetom. Nemamo taktike i dalje, nema nicega. Nije to samo do igrača koji su pozvani, nego niko ih ne postavlja da igraju kako treba. Ne govore im radi to i to... ne znam stvarno, mora se mućnuti glavom...
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, adrenaline323, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, AndreWilliams, Atlanta, Balorda, Beduin, BelajBoy, Blackwargreymon, Bordeaux433, bvsic, CAGarfia, Celtic, CrvenoCrnaArmija, dedo26, DeeWa, DjaniTarik, EdinjoBos, feniksptica, FerdinandF, Futbol, General505, Hamagara, LeCoq, lol89, Matterhorn22, mercurial, Micron, NeckoPD, Rahma, s4mke, Shevko, signalidunapark, Slobodanpad1945, soccerfan, Sveti, voltron30, Wilshere10, Yahoo [Bot], ZgemboNr1 i 279 gostiju.