Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)

-
- Kontakt:
A ova tuka govori ko pobijedi da ima 50% vise sansi da osvoji svjetsko.
Sreca pa ljudi ne znaju sta pricaju.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudi nam mogu uvaliti 3 gola za 20 minuta da hoće a on mrtav hladan kaže pa eto možda su favoriti.. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo bukvalno sam i ja propao na fotelji od sramote kad sam ovo cuo. Nevjerovatno. I ako nisam sam ovu glupost izjavio, ipak me sramota. Fuj fuj fuj.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 31 mar 2021, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
A ova 4231 je bas uigrana sto se vidi po rezultatima, pa je steta sad to mijenjatzeljovac21 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 17:37Ovdje se ljudi igraju s nekakvim formacijama, a da bi funkcionisale te formacije treba dosta uigranosti za to. Nije jednostavno samo promijeniti formaciju i idemo igrati. To se trenira i uigrava dugo vremena da bi to izgledalo kako treba, zato se 4231 nece mijenjati u skorije vrijeme. Zato prestanite pisati i izmisljati formacije jer od toga nema nista.
Sve ispod 3-0 je super, poznavajuci nase fudbalske bezmudne mentalne patuljke, predvodjeni Snezanom "sa" klupe.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- JohnCleese
- Kontakt:
Najvjerovatnije da cemo imati 1 bod iz prve tri utakmice i otvorene sanse za baraž.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
3:1 !
Dzeko 2 iz kornera
Pjanic 1 iz slobodnjaka
i autogol Hadzikurcubica.
Idemo na Mundijal!
Dzeko 2 iz kornera
Pjanic 1 iz slobodnjaka
i autogol Hadzikurcubica.
Idemo na Mundijal!
Taj utisak da zeli da zadrzi istu formaciju mi sigurno govori da je los izbor. Pokusalo se vec sa istom formacijom i nije islo prema necemu boljem. Sve mi govori da ti ljudi koji su ga izabrali su definitivno promasili. Sto bi on ista uradio bolje od Prosineckog? Nisu izabrali covjeka sa vizijom, da kaze oprobati cemo to i to, treba nam vremena, ciljamo plasman na naredno Euro, a koriristi cemo ove utakmice da napravimo zdrav temelj. Ne, on radi skroz suprotno, hoce da maks izgura iz ovoga, da se ne obruka, ima finu stavku na CV i ide on dalje. Vjerujem da bi prosjecni trener iz Danske Superlige bio bolje rijesenje od ovoga. Iskreno to vjerujem, prosjecni trener iz Danske je bolje rijesenje od ovoga Balkanca.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 30 mar 2021, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Gledaj kod Francuza trening, neki ozbiljan drill, kod nas baloni, mahalska pimplanja

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- kontrasviju
- Kontakt:
Gdje ima da se pogleda pressica i snimci sa treninga?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 mar 2021, 18:04![]()
![]()
![]()
Gledaj kod Francuza trening, neki ozbiljan drill, kod nas baloni, mahalska pimplanja![]()
1921
0:4 će biti
Sve je ovo samo jedan veliki cirkus, od onog grmalja novinara do prevodioca, saveza, Vice, selektora...kakva bruka i sramota.
Kako ce sutra neko poslati djete da igra za ovaj cirkus, pa ako si imalo normalan odustat ces poslije pregleda ovog klipa.
Ovaj novinar je zaslužio da ga se istjera iz sale zbog provokacija i neumjesnih šala koje je izrekao...ne sramoti samo sebe vec on kao novinar predstavlja, uslovno rečeno, sve nas.
Gledam evo Srbiju, Mitrović dade za 1:0.. kako naši nemaju ni približno ovakvu igru. Znači kod nas nema ovog trka,proboja. Sve nešto stani i spetljaj se, nabij loptu u 16 pa kako bilo...
Srbija kako igra sada podsjeća me na igre pod Safetom. Nemamo taktike i dalje, nema nicega. Nije to samo do igrača koji su pozvani, nego niko ih ne postavlja da igraju kako treba. Ne govore im radi to i to... ne znam stvarno, mora se mućnuti glavom...
Srbija kako igra sada podsjeća me na igre pod Safetom. Nemamo taktike i dalje, nema nicega. Nije to samo do igrača koji su pozvani, nego niko ih ne postavlja da igraju kako treba. Ne govore im radi to i to... ne znam stvarno, mora se mućnuti glavom...
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Barbareza ne mogu procjeniti kakav je trener jer ne trenira nikog.alacious je napisao/la: ↑30 mar 2021, 08:23Ne, samo sto je Barbarez pokeras, a Petev fudbalski trener, odmah je jasno ko je veca tuta(u trenerskom poslu, u pokeru je to obrnuto)
Ps: znam sta si pitao, ali cisto da sklonimo Barbareza iz svih ozbiljnjih prica, jer covjek nije trener
Ali za ovog mi je dovoljno vidjeti da gura 4-2-3-1 i ako za to nema igraca. Sve ostalo mi nije ni potrebno da znam o istom. A to vazi i za svakog sljedeceg koji pocne sa ovim igracima igrati tu formaciju.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ali tu nije kraj, pratite naslova koji je objavio na svom portalu povodom ovog pitanja što je postavio

https://sportskevijesti.com/2021/03/30/ ... najkvalit/
Frajer je poznat po tome da mu većina vijesti na portalu ima kilometarske naslove po 10 redova, a o njegovim pitanjima da ne govorim. Upratio sam ga ljetos kad je uzimao izjave od Osima nakon nekih prijateljskih utakmica Želje i tada mu je svako pitanje bilo da propadneš kroz kauč od stida.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 30 mar 2021, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda zato jer Srbija ima kvalitetniju repku, previse vi ocekujete od nase repke...OnakoBa je napisao/la: ↑30 mar 2021, 18:20Gledam evo Srbiju, Mitrović dade za 1:0.. kako naši nemaju ni približno ovakvu igru. Znači kod nas nema ovog trka,proboja. Sve nešto stani i spetljaj se, nabij loptu u 16 pa kako bilo...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jadna li nam majka sta nam se sprema sutra, kada Mbape uzme zalet, zamolio bi vas da zatvorite i zene i djecu u sobe da ne gledaju to silovanje nase nejaci
...prije pocetka utkamice moraju postaviti +18....kao upozorenje.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 9 gostiju.