FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

VeteranSA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la VeteranSA » 03 apr 2021, 17:39

bojamora je napisao/la:
03 apr 2021, 17:27
VeteranSA je napisao/la:
03 apr 2021, 17:10
bojamora je napisao/la:
03 apr 2021, 17:06
Amar mora iči al vi što šutite na ovo što nam rade sudije i savez gori ste od njega.
Ma brate ne šuti niko, svjesni smo svoje nemoći, i karanja od strane saveza, sudija i pojedinih klubova. Za sada smo tu nemoćni. A zna se da je i Amar jedan od razloga što nas karaju.
Trebamo mi prvo samo sebi pogledati u oči, i zapitati se gdje smo, imaju li ljudi imalo obraza da se povuku, i puste Želju da se pokuša izboriti i izvući iz krize i belaja u koji su nas doveli. Nakon toga se okrenuti poziciji kluba u ligi i savezu. Trenutno smo realno 6-7 ekipa u ligi, a takve uvijek karaju. NIsmo mi odavno bili tu pa neznamo kako je to, ali tako je. Na žalost.
Nismo nemočni jednostavno treba zabraniti igračima da izađu na teren protiv Mladosti onako nam ništa ne znače ti bodovi ali su nama najgori izgleda od svega navijači koji jedva čekaju da pljuju po klubu a šute na očitu urotu u savezu protiv nas . Ovo samo budale ne vide da se kao i u državi guraju 3 kluba po nacionalnom principu. Jadni ovi što šute. Nekad nam ovo nisu smjeli raditi jer se znalo da imamo najbolje i najodanije igrače u državi. U drugoj ligi nas je dolazilo puna Grbavica i nikom nismo dali na sebe a ovaj ti forum najbolje pokazuje kakvi su nam sad navijači. Kažem jasno Amar mora iči al se ne smije izač na teren protiv Mladosti
Takvim ponašanjem bi samo sebi dodatno rupu iskopali. Primjeri kada su ekipe takve stvari radile su se drakonski loše završile po njih. Po meni to je najgori mogu prijedlog i scenario.
Da imamo upravu, odmah po povratku sastanak sa igračima i stručnim štabom. Minimalac ili čisti papiri. Obavezati se za dugove, ili neka tuže. Mislim da ovu ekipu ni promjena trenera ne može resetovati. Ovdje čak treba otjerati i mlade igrače koji su sa ovim klošarima vrijeme provodili, već su zaraženi kurcoboljom i mahalašenjem. Svi u i oko prve ekipe moraju otići.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 apr 2021, 17:39

Sviuodbranu je napisao/la:
03 apr 2021, 17:32
bojamora je napisao/la:
03 apr 2021, 16:47
Jedini uslov koji bi mu ja postavio da ne izađu na teren a napraviti snimak svih otetetih bodova i stalno ga puštati. Ne može se šutiti na sve ovo
Na koji nacin su vam oteti bodovi, kako oteti
Provocirajte vi jadovi. Pun vas je forum. Ostvariče vam se želja da Amar ode. Čuj na koji su nam način oteti. Da se pošteno sudilo sad bi se sa ovim istim igračima i istom igrom i istim trenerom borili za titulu. Imju snimci svih otetetih bodova.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 03 apr 2021, 17:40

Ja u ovim godinama ne mogu biti pokretač niti učesnik bilo kakvih aktivnosti koje za cilj imaju da se izvrši pritisak na Amara da podnese ostavku. Ova situacija u kojoj navijači ne dolaze na stadion jako ide na ruku dotičnom.

Ja jedino šta mogu da od sada pa do daljeg ne potrošim ni jednu marku na Želju, jer te pare i ne idu za Želju nego zna se kome. Produženje članske, fan šop, neke akcije, a vala i 100-godišnja članska, morat će sačekati neka bolja vremena. A priče da je Željo veći i od Amara i od svih nas i da uvijek treba pomoći pa ko god da je u klubu, ja ću ipak aBd sačekati neke druge.

A šta će od našeg Želje ostati poslije ovog Amara vidjet ćemo (aBd). Navijačima Želje i svim dobrim ljudima svako dobro.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 03 apr 2021, 17:41

bojamora je napisao/la:
03 apr 2021, 17:39
bojamora je napisao/la:
Jedini uslov koji bi mu ja postavio da ne izađu na teren a napraviti snimak svih otetetih bodova i stalno ga puštati. Ne može se šutiti na sve ovo
Provocirajte vi jadovi. Pun vas je forum. Ostvariče vam se želja da Amar ode. Čuj na koji su nam način oteti. Da se pošteno sudilo sad bi se sa ovim istim igračima i istom igrom i istim trenerom borili za titulu. Imju snimci svih otetetih bodova.
Druze odmori malo, konstantno branis nesto sto se ne moze odbraniti... Ne mogu da vjerujem da navijaci ovo odobravaju.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 03 apr 2021, 17:42

Kad sve ovo prodje, kad Zeljo se ako Bog da izvuce iz ovog jada, nadam se da vise nikad nikog ne idoliziramo i ne izdignemo iznad kluba, pa makar to bio i Ivica Osim, a ne Amar ili bilo ko drugi.
Navijajmo za Zelju konacno!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 03 apr 2021, 17:42

bojamora je napisao/la:
bojamora je napisao/la:
Haj ba ne provaljuj se. Jesi li gledao utakmicu danas. Od onoga oči bole ba. Levat je pet izmjena prema naprijed napravio, i mi nismo pasa, akcije, šuta, pritiska napravili. NIšta. I ti to opravdavaš. Ne vrijeđaj nam inteligenciju Boga ti.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2021, 17:42

Šta kaže filozof Osim protvnik nam je zabio iz jedne šanse kao to je opravdanje za poraz. :tokralju: Neka reaguje predsjednik iz Londona i otjera ovu ublehu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 03 apr 2021, 17:43

bojamora je napisao/la:
bojamora je napisao/la:
Ako se ikome ikada navlacilo i gledalo kroz prste to ste vi. A ako je iko ikada ostecen u ovoj ligi to je Sloboda protiv Zelje (generalno).
Kada je u vasu korist ne smeta vam nista....
Niko vama nije nista ukrao. Da se igralo 3 dana i 3 penala vi ne bi gola dali.Losija ekipa nije dosla na Tusanj ove sezone.
Zadnja izmjena: Sviuodbranu, dana/u 03 apr 2021, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 03 apr 2021, 17:43

Robust je napisao/la:
03 apr 2021, 17:38
bojamora je napisao/la:
03 apr 2021, 17:34
BosniaBoston je napisao/la:
03 apr 2021, 17:23
Ovaj se sprda s nama. Nije da vec ne znamo

"Mislili smo da ćemo igati na normalnijem terenu gdje će onaj koji zabije prvi gol imati prednost, prije gola Slobode, imali smo dobrih, odličnih i jednu nevjerovatnu priliku, primili smo gol iz jedigno napadana Slobode", kazao je Osim za Moja TV te nastavio:

"Poslije toga se malo unijela nerovza, misliš da je sve protiv tebe i protivnici i bogovi fudbala, ali zadnji pas, centaršut, šut uvijek se nešto ispriječi, imali su spretnost i sreću jer smo i u drugom poluvremenu nastavili igrati korekno, kroz glavu prolaze svakave stvari...", završio je Osim uz zaključak da ako ne postigneg gol ne možeš ni pobijediti.
Pa šta je reko što nije tačno, ne branim ga treba ići i to pored toga što je usro stvar i zbog toga što nije jasno rekao da smo primili go iz opsajda 2 metra i da nam opet nije sviran penal u zadnjoj minuti prvog poluvremena
daj ba jesi li realan da ne izlazimo na teren jarane saberi se loma sta ti je i prestani trolati ovdje raju svaki put to radis malo je rec da je pokvareno
Šta bolan trolam kako te nije sramota da mi to kažeš. Gledaš li ti ikako Željine utakmice. Da gledaš vidio bi koliko su nam bodova oteli. Ne branim ja Amara več kažem kako jeste.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 03 apr 2021, 17:45

Nije mi jasno kako smo onako jači od Kiseljaka
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 03 apr 2021, 17:45

bojamora je napisao/la:
03 apr 2021, 17:43
Robust je napisao/la:
bojamora je napisao/la:

Pa šta je reko što nije tačno, ne branim ga treba ići i to pored toga što je usro stvar i zbog toga što nije jasno rekao da smo primili go iz opsajda 2 metra i da nam opet nije sviran penal u zadnjoj minuti prvog poluvremena
daj ba jesi li realan da ne izlazimo na teren jarane saberi se loma sta ti je i prestani trolati ovdje raju svaki put to radis malo je rec da je pokvareno
Šta bolan trolam kako te nije sramota da mi to kažeš. Gledaš li ti ikako Željine utakmice. Da gledaš vidio bi koliko su nam bodova oteli. Ne branim ja Amara več kažem kako jeste.
Ma jok, samo ti druze gledas... Ova nasa igra nema nista nikakvog plana.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 apr 2021, 17:45

Pet utakmica zaredom bez datog gola. Ja ne znam jel' to uspjelo Žepču kad su sezonu završili sa 7 bodova osvojenih.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 03 apr 2021, 17:46

WOLF20 je napisao/la:
03 apr 2021, 17:41
bojamora je napisao/la:

Druze odmori malo, konstantno branis nesto sto se ne moze odbraniti... Ne mogu da vjerujem da navijaci ovo odobravaju.
Nisu to navijaci kluba. U tome i jeste srz problema.
@igrajlopte 🐦

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 apr 2021, 17:48

bojamora je napisao/la:
03 apr 2021, 17:43
Robust je napisao/la:
bojamora je napisao/la:

gledam i vidim jad i ocaj i ocajnu postavku od strane Amara
ako ti ne vidis da pored i sudijskih odluka koja se desi u jednoj minuti ti u narednih 89 si njesra mrtva to nikom nista
nakon svake tekme ti trazis nekog nacina da trolas ovdje i svima nama zivce kidas

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 03 apr 2021, 17:48

SKUPŠTINA

Ermin Čengić, Predsjednik Skupštine
Haris Lulić, Potpredsjednik Skupštine

Članovi Skupštine:

Nihad Harbaš
Adnan Halilović
Kemal Čaluk
Adnan Kaljanac
Nedim Sijerčić
Senad Ljubunčić
Esad Džananović
Edin Cernica
Suvad Džafić
Senad Muhasilović
Mustafa Duraković
Kasim Imširović
Ermin Čengić
Jasmin Šarenkapa
Nijaz Brković
Samir Landžo
Zlatko Marić
Haris Lulić
Kemal Imamović
Nihad Selimović
Damir Hadžić
Edib Fočo
Armin Vlajčić
Emir Muhamedagić
Haris Mujanović
Amar Osim
Aldina Pita
Nadira Čaluk
Mirzet Ruhotina
Hadis Zubanović
Mirza Deljković
Silvije Kristić
Hajrudin Čengić
Midhat Terzić
Izet Jelić
Mirsad Šukalo
Goran Rokvić
Igor Gačanović
Almir Hebibović
Edin Hrapović
Mirza Lazović
Vedad Deljković
Emsel Karić
Elvedin Kovačević
Nihad Laković
Dino Ramić
Ajdin Zekić
Adis Kepeš
Ermin Pešto
Adnan Džindo
Muris Bečirčić
Kerim Karavdić

NADZORNI ODBOR

Damir Ablaković – Predsjednik Nadzornog odbora
Senaid Topuz – član

UPRAVNI ODBOR

Samir Cerić – predsjednik
Jasmin Badžak – potpredsjednik
Sam X. Li – član
Dino Husak – Osmanović – član
Kenan Ademović – član
Selen Balić – član
Fuad Zukić – član
Nazif Hasanbegović – član
Daver Balić – član

Evo ko nas je doveo u ovu situaciju, cast rijetkim izuzecima. Sve vam **** mrtvo ako vas ne zanima sve ovo onda se povucite i napustite klub. Posebno skupstinarima, nesposobnim idiotima **** vam mater onaj ko vas postavi u klub. Gledaj ti nama trener u skupstini **** ga u one zvalje ispod brkova. Nihad Selimovic :urnebes: Lik bio predsjednik kluba i skupstinar koji bi sutra trebao da pozove na odgovornost sam sebe. :rol: Hljeb te **** dobro smo ikako dogurali do 100 godina s ovakvim javaslukom. Znaci ovoliki spisak nemas 5 kvalitetnih ljudi koji su nesto napravili u svom zivotu. Novinari nekih lijevih portala i novina, komentatori, treneri kurci palci. Jel vas stid mamu vam **** klosarsku?
Odlazi brkata ubleho
Cuva Bog Zelju svog!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 03 apr 2021, 17:49

bojamora je napisao/la:
03 apr 2021, 17:29
bablaz1 je napisao/la:
03 apr 2021, 17:07
Kakva je razlika između:
Kosorića, štilića, Bekrića, Zeca, Jurčića, veselig, mujezinovića, lendrića, osima...
I
Gasala, sslke, durakovića, hrelhe, šabanadžovića, mulaosmanovića...
Ja mislim da su bolji ovi drugi.. bar bi se borili.
Nemoj bogati glupost pričati kao prvo ta djeca uopšte nisu kvalitet za prvog tima bez obzira što su ovi grozni. Baš me zanima šta bi pisao kad bi s njima bili zadnji na tabeli i kad bi im još sudije otele 15 bodova
Poštujem stvarno mišljenje, a jel to znači da ovi drugi imaju kvalitet za prvog tima???

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 03 apr 2021, 17:51

AMARE ODLAZI ako imas sekunde obraza

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 03 apr 2021, 17:52

HongKong je napisao/la:
03 apr 2021, 17:48
SKUPŠTINA

Ermin Čengić, Predsjednik Skupštine
Haris Lulić, Potpredsjednik Skupštine

Članovi Skupštine:

Nihad Harbaš
Adnan Halilović
Kemal Čaluk
Adnan Kaljanac
Nedim Sijerčić
Senad Ljubunčić
Esad Džananović
Edin Cernica
Suvad Džafić
Senad Muhasilović
Mustafa Duraković
Kasim Imširović
Ermin Čengić
Jasmin Šarenkapa
Nijaz Brković
Samir Landžo
Zlatko Marić
Haris Lulić
Kemal Imamović
Nihad Selimović
Damir Hadžić
Edib Fočo
Armin Vlajčić
Emir Muhamedagić
Haris Mujanović
Amar Osim
Aldina Pita
Nadira Čaluk
Mirzet Ruhotina
Hadis Zubanović
Mirza Deljković
Silvije Kristić
Hajrudin Čengić
Midhat Terzić
Izet Jelić
Mirsad Šukalo
Goran Rokvić
Igor Gačanović
Almir Hebibović
Edin Hrapović
Mirza Lazović
Vedad Deljković
Emsel Karić
Elvedin Kovačević
Nihad Laković
Dino Ramić
Ajdin Zekić
Adis Kepeš
Ermin Pešto
Adnan Džindo
Muris Bečirčić
Kerim Karavdić

NADZORNI ODBOR

Damir Ablaković – Predsjednik Nadzornog odbora
Senaid Topuz – član

UPRAVNI ODBOR

Samir Cerić – predsjednik
Jasmin Badžak – potpredsjednik
Sam X. Li – član
Dino Husak – Osmanović – član
Kenan Ademović – član
Selen Balić – član
Fuad Zukić – član
Nazif Hasanbegović – član
Daver Balić – član
Svi MRŠ iz kluba!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 apr 2021, 17:52

braco je napisao/la:
03 apr 2021, 17:45
Pet utakmica zaredom bez datog gola. Ja ne znam jel' to uspjelo Žepču kad su sezonu završili sa 7 bodova osvojenih.
Sad sam provjerio, ovo nije uspjelo ni Žepču koji je u sezoni 07/08 završio na posljednjem mjestu sa 7 osvojenih bodova i 25:73 gol razlikom tj - 48 golom razlikom. Te sezone su vezali najviše 3 utakmice bez datog gola. :urnebes: :tokralju: :urnebes: :rol: :urnebes: :rol: :urnebes: :rol: :urnebes: :rol:
Zadnja izmjena: braco, dana/u 03 apr 2021, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 03 apr 2021, 17:53

WOLF20 je napisao/la:
03 apr 2021, 17:51
AMARE ODLAZI ako imas sekunde obraza
Ma brate dzaba trubis, metno nas je Amar fino pod zemlju i sa osmijehom drzi lopatu da zakopava.

Yebem li mu mrtve
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 34 gosta.