Takvim ponašanjem bi samo sebi dodatno rupu iskopali. Primjeri kada su ekipe takve stvari radile su se drakonski loše završile po njih. Po meni to je najgori mogu prijedlog i scenario.bojamora je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:27Nismo nemočni jednostavno treba zabraniti igračima da izađu na teren protiv Mladosti onako nam ništa ne znače ti bodovi ali su nama najgori izgleda od svega navijači koji jedva čekaju da pljuju po klubu a šute na očitu urotu u savezu protiv nas . Ovo samo budale ne vide da se kao i u državi guraju 3 kluba po nacionalnom principu. Jadni ovi što šute. Nekad nam ovo nisu smjeli raditi jer se znalo da imamo najbolje i najodanije igrače u državi. U drugoj ligi nas je dolazilo puna Grbavica i nikom nismo dali na sebe a ovaj ti forum najbolje pokazuje kakvi su nam sad navijači. Kažem jasno Amar mora iči al se ne smije izač na teren protiv MladostiVeteranSA je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:10Ma brate ne šuti niko, svjesni smo svoje nemoći, i karanja od strane saveza, sudija i pojedinih klubova. Za sada smo tu nemoćni. A zna se da je i Amar jedan od razloga što nas karaju.
Trebamo mi prvo samo sebi pogledati u oči, i zapitati se gdje smo, imaju li ljudi imalo obraza da se povuku, i puste Želju da se pokuša izboriti i izvući iz krize i belaja u koji su nas doveli. Nakon toga se okrenuti poziciji kluba u ligi i savezu. Trenutno smo realno 6-7 ekipa u ligi, a takve uvijek karaju. NIsmo mi odavno bili tu pa neznamo kako je to, ali tako je. Na žalost.
Da imamo upravu, odmah po povratku sastanak sa igračima i stručnim štabom. Minimalac ili čisti papiri. Obavezati se za dugove, ili neka tuže. Mislim da ovu ekipu ni promjena trenera ne može resetovati. Ovdje čak treba otjerati i mlade igrače koji su sa ovim klošarima vrijeme provodili, već su zaraženi kurcoboljom i mahalašenjem. Svi u i oko prve ekipe moraju otići.