ne pljujem nego sarkazam kako igraju nase balerine bolje da potpisemo sa zenskom ekipom nego muskom

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma nece ovdje u blizoj buducnosti biti transferi milionski. Ne zavisi to samo od jednog kluba nego citave lige. Moraju se udrziti snage, raditi na poboljsanju bez podmetanja nogu. Jednostavno zajednicki da se radi na uslovima, a na terenu da svako gleda sebe. Toga ovdje nema jer ima i nacionalizma i svega. Kakva drzava, takav i fudbal. Ali, bolje i 300k, 400k, 500k eura nego nista.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑06 apr 2021, 17:01Naravno, to je ono što već mjesecima ponavljamo da treba sistem. Prvih nekoliko godina teško da bi mogli talentovane omladince sačuvati ali ako ništa mogli bi zarađivati na njima. Nije ni Dinamo npr. odmah milione počeo uzimati niti su talentovani igrači kod njih ostajali mnogo godina nego su malo pomalo dizali sistem. Nemamo mi ni uslove da nekoga zadržimo kad hoće ići ali ako je već iole dobar da uopće ide na bolje onda treba nešto i izvući iz toga.
Po meni jedna od bitnih stvari jeste da uspostavimo neku filijalu u nižim ligama gdje ćemo slati igranče na kaljenje i da skupljaju iskustvo
Ma dat cu aj tebi,ebo li te Sinisa,koliko si ga hvalio i svrsavao kad je produzio ccc
100 % brate mojvoltron30 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 17:41Meni je ova vijest u fazonu kao da nas je zdrmao zemljotres, kuća se naherila, čekaš da se sruši. A ti doveo telecom montera da ti spoji internet.
Mislim, lijepo je to, ali daj nešto konkretno, sponzore, novac, plan da izađemo iz govana. Poslije se bratimi sa klubovima i dogovaraj saradnju.
A ko ce ti biti sponzor sa ovakvim rezultatima?
A evo recimo možda je priča da od ljeta idemo u finansijsku stabilizaciju. Okrećemo se mladjoj ekipi kojoj ćemo dodati par iskusnijih igrača i možda neke koji nemaju mjesta u Rangersima. Omladinsku školu totalno radimo iz nova, okrećemo se mladim kadrovima koji će raditi sa trenerima u Glasgowu i učiti od njih. A sigurno da njihov trener pjetlića ima veće fudbalsko znanje od Amara a ne naših iz omladinske škole.KANA je napisao/la: ↑06 apr 2021, 17:50100 % brate mojvoltron30 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 17:41Meni je ova vijest u fazonu kao da nas je zdrmao zemljotres, kuća se naherila, čekaš da se sruši. A ti doveo telecom montera da ti spoji internet.
Mislim, lijepo je to, ali daj nešto konkretno, sponzore, novac, plan da izađemo iz govana. Poslije se bratimi sa klubovima i dogovaraj saradnju.nista mi nemamo od toga sto ce Zera mahalac vidjeti Glazgov
![]()
Ma brate prvo statut pa sve ostalo , bez statuta je sve to suplja prica .To okretanje djeci nam je sve sto je ostalo jer feninga nemamo.Dejan1921 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 18:18A evo recimo možda je priča da od ljeta idemo u finansijsku stabilizaciju. Okrećemo se mladjoj ekipi kojoj ćemo dodati par iskusnijih igrača i možda neke koji nemaju mjesta u Rangersima. Omladinsku školu totalno radimo iz nova, okrećemo se mladim kadrovima koji će raditi sa trenerima u Glasgowu i učiti od njih. A sigurno da njihov trener pjetlića ima veće fudbalsko znanje od Amara a ne naših iz omladinske škole.KANA je napisao/la: ↑06 apr 2021, 17:50100 % brate mojvoltron30 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 17:41Meni je ova vijest u fazonu kao da nas je zdrmao zemljotres, kuća se naherila, čekaš da se sruši. A ti doveo telecom montera da ti spoji internet.
Mislim, lijepo je to, ali daj nešto konkretno, sponzore, novac, plan da izađemo iz govana. Poslije se bratimi sa klubovima i dogovaraj saradnju.nista mi nemamo od toga sto ce Zera mahalac vidjeti Glazgov
![]()
O parama, sponzorima sada možemo samo sanjati. Prvo nema pravnog osnova da nas neko kupi, drugo ovakvi kakvi jesmo nismo više ni Amko komercu zanimljivi.
Pa nemamo feninga i nećemo ga imat zadugo. Zato čim prije krenuti u stabilizaciju, a ako bi ovaj dogovor sa Rendžersima značio i neke igrače na posudbu super. Graditi polako klub, pokušati zakopati dobre temelje. Priče o investitorima i statutima su svima dosadile.KANA je napisao/la: ↑06 apr 2021, 18:25Ma brate prvo statut pa sve ostalo , bez statuta je sve to suplja prica .To okretanje djeci nam je sve sto je ostalo jer feninga nemamo.Dejan1921 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 18:18A evo recimo možda je priča da od ljeta idemo u finansijsku stabilizaciju. Okrećemo se mladjoj ekipi kojoj ćemo dodati par iskusnijih igrača i možda neke koji nemaju mjesta u Rangersima. Omladinsku školu totalno radimo iz nova, okrećemo se mladim kadrovima koji će raditi sa trenerima u Glasgowu i učiti od njih. A sigurno da njihov trener pjetlića ima veće fudbalsko znanje od Amara a ne naših iz omladinske škole.
O parama, sponzorima sada možemo samo sanjati. Prvo nema pravnog osnova da nas neko kupi, drugo ovakvi kakvi jesmo nismo više ni Amko komercu zanimljivi.
Bravo, Sablja!Nove jakne/šuškavci u Shop FK Željezničar, a artikli su rađeni u saradnji sa Sablja