FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Robust
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robust » 06 apr 2021, 17:14

Mehmedaga je napisao/la:
06 apr 2021, 17:13
Robust je napisao/la:
06 apr 2021, 17:10
delinjo je napisao/la:
06 apr 2021, 16:59
Znaju li Rengersi za ovaj dogovor ? :kafa:

slika

ima mnogo Rangers-a u škotskoj a poznavajuci masnicu on ce nama potpisati ugovor sa zenskom ekipom Rangers-a :kafa: :kafa:
au rodjo sto ga ti znaš popljuvati ne zna svako hahahahhaha stani nisu ni potpisali
ne pljujem nego sarkazam kako igraju nase balerine bolje da potpisemo sa zenskom ekipom nego muskom :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 apr 2021, 17:15

PupanOzdrljic je napisao/la:
06 apr 2021, 17:01
Naravno, to je ono što već mjesecima ponavljamo da treba sistem. Prvih nekoliko godina teško da bi mogli talentovane omladince sačuvati ali ako ništa mogli bi zarađivati na njima. Nije ni Dinamo npr. odmah milione počeo uzimati niti su talentovani igrači kod njih ostajali mnogo godina nego su malo pomalo dizali sistem. Nemamo mi ni uslove da nekoga zadržimo kad hoće ići ali ako je već iole dobar da uopće ide na bolje onda treba nešto i izvući iz toga.

Po meni jedna od bitnih stvari jeste da uspostavimo neku filijalu u nižim ligama gdje ćemo slati igranče na kaljenje i da skupljaju iskustvo
Ma nece ovdje u blizoj buducnosti biti transferi milionski. Ne zavisi to samo od jednog kluba nego citave lige. Moraju se udrziti snage, raditi na poboljsanju bez podmetanja nogu. Jednostavno zajednicki da se radi na uslovima, a na terenu da svako gleda sebe. Toga ovdje nema jer ima i nacionalizma i svega. Kakva drzava, takav i fudbal. Ali, bolje i 300k, 400k, 500k eura nego nista.

Kad vec moramo se okrenuti mladjim neka to onda bude bolje i organizovano i prilika da nesto krenemo novo, a ne samo jer moramo i da cekamo hoce li kakav prihod pasti pa da se dovedu "Stilici, Zecevi, Alispahici". Da se razumijemo potrebno i lijepo imati takve igrace samo ne ovoj mjeri. Ne znam ih privatno i kakvog su karaktera, ali ne vjerujem da bi Alispahicu bilo drago da igra Durakovic umjesto njega 5-6 utakmica zaredom, a on zdrav. Sirokom Coric bio najstariji i tako treba jedan, dva koji su ime, nesto napravili u nasem klubu i dosta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 06 apr 2021, 17:16

Odlicna vijest ako je istinita
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 06 apr 2021, 17:18

Robust je napisao/la:
06 apr 2021, 17:14
Mehmedaga je napisao/la:
Robust je napisao/la:

slika

ima mnogo Rangers-a u škotskoj a poznavajuci masnicu on ce nama potpisati ugovor sa zenskom ekipom Rangers-a :kafa: :kafa:
au rodjo sto ga ti znaš popljuvati ne zna svako hahahahhaha stani nisu ni potpisali
ne pljujem nego sarkazam kako igraju nase balerine bolje da potpisemo sa zenskom ekipom nego muskom :mrgreen:
Šalim se ja nemoj šta zahatariti hahahhahaha

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 apr 2021, 17:35

Mehmedaga je napisao/la:
Robust je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
06 apr 2021, 16:59
Znaju li Rengersi za ovaj dogovor ? :kafa:

slika

Ma dat cu aj tebi,ebo li te Sinisa,koliko si ga hvalio i svrsavao kad je produzio ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 apr 2021, 17:41

Meni je ova vijest u fazonu kao da nas je zdrmao zemljotres, kuća se naherila, čekaš da se sruši. A ti doveo telecom montera da ti spoji internet.

Mislim, lijepo je to, ali daj nešto konkretno, sponzore, novac, plan da izađemo iz govana. Poslije se bratimi sa klubovima i dogovaraj saradnju.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 apr 2021, 17:50

voltron30 je napisao/la:
06 apr 2021, 17:41
Meni je ova vijest u fazonu kao da nas je zdrmao zemljotres, kuća se naherila, čekaš da se sruši. A ti doveo telecom montera da ti spoji internet.

Mislim, lijepo je to, ali daj nešto konkretno, sponzore, novac, plan da izađemo iz govana. Poslije se bratimi sa klubovima i dogovaraj saradnju.
100 % brate moj :thumbup: nista mi nemamo od toga sto ce Zera mahalac vidjeti Glazgov :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 apr 2021, 17:56

voltron30 je napisao/la:
A ko ce ti biti sponzor sa ovakvim rezultatima? :D
Vucaramo se po portalima samo sa negativnim rekordima i stvarima. Takvi tesko cemo ista privuci.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 apr 2021, 18:00

Zato sam ja i napisao,ako ce nam pomoci u vidu igraca i to ,vrh dogovor i imamo koristi,a to sto ce Veseli otici 3 dana na odmor kao da vidi kako oni treniraju,uz duzno postovanje ali meni to nista ne znaci.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 06 apr 2021, 18:04

Da je naša Grbavica u ovakvom stanju otvorili bi se pljuvaci.Tuga,tuga.
Odgodi Vico da mu se ne povrijedi Ziljkic

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 06 apr 2021, 18:07

delinjo je napisao/la:
06 apr 2021, 17:35
Mehmedaga je napisao/la:
Robust je napisao/la:

slika

Ma dat cu aj tebi,ebo li te Sinisa,koliko si ga hvalio i svrsavao kad je produzio ccc
Konto sam da će makar jedna centaršut pogoditi.Ali ima isto golova ko Veselinović(krilo lige)

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 06 apr 2021, 18:15

Ovo sa Rangersima je super stvar, i da samo ostane na razmjeni znanja i edukacije nasih trenera je odlicno za nas klub. Pozitivno sam iznenadjen. Samo kontam sta Rangers ima od ovoga? Mozda im je trziste mladih igraca interesantno, jer vec imaju Barisica i Katica (koji je rodom iz BiH), i sjecam se dobro da su bili zainteresovani za Elvira Koljica prije nego sto se ozlijedio. Najvise bih volio ako Ceric nadje kvalitetnog sponzora da se veliki dio usmjeri u omladinski pogon.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 06 apr 2021, 18:18

KANA je napisao/la:
06 apr 2021, 17:50
voltron30 je napisao/la:

100 % brate moj :thumbup: nista mi nemamo od toga sto ce Zera mahalac vidjeti Glazgov :D
A evo recimo možda je priča da od ljeta idemo u finansijsku stabilizaciju. Okrećemo se mladjoj ekipi kojoj ćemo dodati par iskusnijih igrača i možda neke koji nemaju mjesta u Rangersima. Omladinsku školu totalno radimo iz nova, okrećemo se mladim kadrovima koji će raditi sa trenerima u Glasgowu i učiti od njih. A sigurno da njihov trener pjetlića ima veće fudbalsko znanje od Amara a ne naših iz omladinske škole.
O parama, sponzorima sada možemo samo sanjati. Prvo nema pravnog osnova da nas neko kupi, drugo ovakvi kakvi jesmo nismo više ni Amko komercu zanimljivi.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 apr 2021, 18:25

Dejan1921 je napisao/la:
06 apr 2021, 18:18
KANA je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:

A evo recimo možda je priča da od ljeta idemo u finansijsku stabilizaciju. Okrećemo se mladjoj ekipi kojoj ćemo dodati par iskusnijih igrača i možda neke koji nemaju mjesta u Rangersima. Omladinsku školu totalno radimo iz nova, okrećemo se mladim kadrovima koji će raditi sa trenerima u Glasgowu i učiti od njih. A sigurno da njihov trener pjetlića ima veće fudbalsko znanje od Amara a ne naših iz omladinske škole.
O parama, sponzorima sada možemo samo sanjati. Prvo nema pravnog osnova da nas neko kupi, drugo ovakvi kakvi jesmo nismo više ni Amko komercu zanimljivi.
Ma brate prvo statut pa sve ostalo , bez statuta je sve to suplja prica .To okretanje djeci nam je sve sto je ostalo jer feninga nemamo.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 06 apr 2021, 18:28

Dobra zamisao ali nama trebaju finansije... Ovo je dobra stvar za mlade igrace kao i OP i na ovome treba raditi.
Trebaju nam dva tri jaka sponzora i treba da se Amar uhvati terena a ne da se petlja u sve.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 06 apr 2021, 18:29

KANA je napisao/la:
06 apr 2021, 18:25
Dejan1921 je napisao/la:
06 apr 2021, 18:18
KANA je napisao/la:

Ma brate prvo statut pa sve ostalo , bez statuta je sve to suplja prica .To okretanje djeci nam je sve sto je ostalo jer feninga nemamo.
Pa nemamo feninga i nećemo ga imat zadugo. Zato čim prije krenuti u stabilizaciju, a ako bi ovaj dogovor sa Rendžersima značio i neke igrače na posudbu super. Graditi polako klub, pokušati zakopati dobre temelje. Priče o investitorima i statutima su svima dosadile.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 apr 2021, 18:31

slika
slika

Novi suskavac u Fan Shopu. Prehladit ce nam se Anel zbog marketinga. :D
Nove jakne/šuškavci u Shop FK Željezničar, a artikli su rađeni u saradnji sa Sablja 🔵⚪
Bravo, Sablja! :clap:

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 06 apr 2021, 18:37

LjoZee je napisao/la:
06 apr 2021, 18:31
slika
slika

Novi suskavac u Fan Shopu. Prehladit ce nam se Anel zbog marketinga. :D
Nove jakne/šuškavci u Shop FK Željezničar, a artikli su rađeni u saradnji sa Sablja 🔵⚪

Bravo, Sablja! :clap:

Sablja i Bosnian Kingdom :clap: :clap:

Sve stvari koje su sa BK dosad uradjene su bile top. Sad kadau Sablju uključili biće još i bolje (ne znam da sam vidio da je ranije radio i on, ako jeste onda se izvinjavam). Ali ovo što radi i objavljuje na svom fb mimo shopa je fantastično takodjer. Momak ima dara i zna šta radi.
Ti si moj Željo, veliki Željo!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 06 apr 2021, 18:40

Pa kad bi slali svoje juniore kod nas na posudbu, ne mogu biti gori od Veselog, Mujezinovića, Kosorića, Bekrića...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 06 apr 2021, 18:47

Meni je ovo smjesno od svih omladinskih programa sirom europe i to kakih sve kvalitenih ima bas je Rangers nasao nas za razmjene i saradnje.

:crazy:
Mjau !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 31 gost.