FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 09 apr 2021, 18:20

plavousrcu je napisao/la:
09 apr 2021, 12:23
VeteranSA je napisao/la:
09 apr 2021, 12:19
09 apr 2021, 11:49
Moji i tvoji. Vidis, zalosno je da navijac Zelje prica o mojim i tvojim. Interes treba biti klub, barem je pravim navijacima interes. Vama, mojim i tvojim je interes samo da ispadnete "pametni" na forumu. Sta je izlaz. Ja mislim da je prodaja pomocnog terena u ovom trenutku jedini realan izlaz, nakon toga pritisak na politiku i prodaja kluba zdravom spolovnom subjektu.
Ti i takvi, sa razmišljanjem i planiranim trolanjem ovdje nikada nećete biti moji. Niti ste Željini. Idi zavuci se Amaru u bulju, i uživaj.

Znači prodati pomoćni, izmiriti dugove, i onda se ponovo krenuti zaduživati. Kakvi majstori!! Vi ne možete ni na play station-u nikakvu ekipu voditi. Yebo vas babuka!!!
Bice praska za pranje vesa. Samo nastavi. Uspjeli ste u nemogucem, podijeliti navijace na vase i nase. Slatke hadzijine. Evo prilike da udjete u klub. Saberite nekoliko miliona, rijesite dugove i preuzmite sve. Samo sad nema nekoliko miliona na racunu, sad je situacija 180 stepeni drugacija. Gredic vam je ostavio nekoliko miliona na racunu, ovi vam ostavljaju nekoliko miliona dugova. Ista stvar, vi znate, vi volite. Kako vam se otvorilo.
A ti zapeo za prodaju pomocnog što voliš Zelju? :rol: Pa stvarno ovi uhljebi,što od pljacke zive decenijama,misle da im niko nikad nece doci glave.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 apr 2021, 18:23

Nema gore sorte od uhljeba i uvlakaca u supak....Ljudi sa dna kace bukvalno ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 09 apr 2021, 18:30

StrikeWarzone je napisao/la:
09 apr 2021, 14:50
Meraak1921 je napisao/la:
09 apr 2021, 14:28
zeljodogroba je napisao/la:
09 apr 2021, 12:28
Prodaja pomocnog da bi zakrpili dugove je nonsens i put ka propasti. Investicija 0 bodova. To ako urade, nemam rijeci.

Prodaja pomocnog stadiona se moze desiti jedino ako ce se uloziti u infrastrukturu i stvari koje ce nam donositi novac. Dakle, trening kamp al ne trening kamp improvizovani nego pravi trening kamp sa popratnim sadrzajem koji ce pokrivati neke svoje troskove tj. u nekoj mjeri biti samoodrziv. Sređivanja poslovnih prostora sjever/istok + jug uz poslovne prostore.

EH to će uz dobre sponzorske ugovore nas izvuc iz govana dugorocno, a ne zakrpi dugove, a onda kreni od nule al u pravljenju dugova, a ne u napredovanju.

Po mom misljednju ovo je jedini nacin da nesto dobro iz ovog nastane, sve drugo nas vuce u propast. Mada i dalje smatram da smo gola kita bez privatnog investitora tako da STATUT, pa mozemo pricati dalje.
:thumbup: :thumbup:
:salut: Bravo.
Vi ili ne vidite ili necete da vidite ko nama sjedi u upravi i oko uprave.Pa ovi bi ga sad dali u bescenje da bilo šta klepe i da se ispale.Njih sve libo racku za Zeljom ko za lanjskim snijegom.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 09 apr 2021, 18:34

Ima li ko kakav dobar prijedlog kako sutra pogledati tekmu a ostati normalan i ne ubiti koga.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 09 apr 2021, 18:45

HapicaRadePaprica je napisao/la:
09 apr 2021, 18:34
Ima li ko kakav dobar prijedlog kako sutra pogledati tekmu a ostati normalan i ne ubiti koga.
Posto ce biti ljepo vrijeme, ja preporucujem setnju, kafici nude kafu za ponjeti, lagno na zrak sa drustvom, curom/zenom, djecom a kasnije samo pogledati rezultat utakmce.

Uopste ne gledati utakmicu, sem ako neko bas ima nerava da vidi hoce li se makar potruditi da daju gol i ostanu neporazeni.
Mjau !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 apr 2021, 18:51

VOLIM ZELJEZNICAR!!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 09 apr 2021, 18:56

Znači smušeni smo i sputani, zbog toga nismo dali gola iz igre već 4-5 mjeseci. Sutra očekujemo neki performans, i da napokon pročepi.
Nemam riječi, sav sam se naježio. Ubićemo Mladost sutra imam osjećaj...

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 09 apr 2021, 18:57

Machak je napisao/la:
09 apr 2021, 18:45
09 apr 2021, 18:34
Posto ce biti ljepo vrijeme, ja preporucujem setnju, kafici nude kafu za ponjeti, lagno na zrak sa drustvom, curom/zenom, djecom a kasnije samo pogledati rezultat utakmce.

Uopste ne gledati utakmicu, sem ako neko bas ima nerava da vidi hoce li se makar potruditi da daju gol i ostanu neporazeni.
Dobar ti je ovo prijedlog Machak al ovo je za ovu malo normalniju raju.U svakom slucaju hvala na prijedlogu.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 apr 2021, 19:00

Lalatović napušta Vojvodinu na ljeto eto prilike da nas vodi "četnik"
mosa lošmi stićko tit-ula!

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 09 apr 2021, 19:02

VeteranSA je napisao/la:
09 apr 2021, 18:56
Znači smušeni smo i sputani, zbog toga nismo dali gola iz igre već 4-5 mjeseci. Sutra očekujemo neki performans, i da napokon pročepi.
Hocemo.Nestrucni štab od sutra postaje uber strucan a oni pokušaji od igraca ce se pretvoriti u igrace za lige petice.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 09 apr 2021, 19:15

Teško da bi on iako veliki mazohista (vazda ode gdje je patnja) došao kod nas. I za njega smo mi preveliko rasulo.
Ti si moj Željo, veliki Željo!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 09 apr 2021, 19:17

A ko ce dovesti Lalatovica ? Ili bolje pitanje ko ce dati otkaz Amaru ?

Ne budite ludi i ne fantazirajte.
Mjau !

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 09 apr 2021, 19:17

09 apr 2021, 19:02
VeteranSA je napisao/la:
09 apr 2021, 18:56
Hocemo.Nestrucni štab od sutra postaje uber strucan a oni pokušaji od igraca ce se pretvoriti u igrace za lige petice.
Ja čuo sutra dolaze skauti PSG-a da gledaju Veselog pošto Mbappe neće da produži ugovor haha
Ti si moj Željo, veliki Željo!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 09 apr 2021, 19:21

09 apr 2021, 19:19
Machak je napisao/la:
09 apr 2021, 19:17

Duse drage, tradicija, "nikom te ne damo", a o ober cetniku diskutuju :thumbdown:
Ma ne bitno to cetnik, balija, jervrej, marsovac, bantu, ... meni je smjesno bilo koga povezivati sa nama klub u rasulu pod vodstvom jednog covjeka kojeg ne mogu smjeniti, sam nece otici, a treba da dođe neko novi.
Mjau !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 apr 2021, 19:23

Machak je napisao/la:
09 apr 2021, 19:21
09 apr 2021, 19:19
Machak je napisao/la:
09 apr 2021, 19:17

Duse drage, tradicija, "nikom te ne damo", a o ober cetniku diskutuju :thumbdown:
Ma ne bitno to cetnik, jerver, marsovac, bantu, ... meni je smjeno bilo koga povezivati sa nama klub u rasulu pod vodstvom jednog covjeka kojeg ne mogu smjeniti, sam nece otici, a treba da dođe neko novi.
Kako ga ne mogu smijeniti? Meni to sega, sala, posalica. Sjedne UO, donese odluku i zavrsena stvar. Sta je problem. Ima i ovih koji bi dosli u klub sa lovom, veliki Zeljovci, samo da kamatar nije tu. Vidi prilike, mi vapimo za lovom, ko sad donese 500.000 guze mu svi daju. Donesu lovu, otjeraju kamatara i svi sretni.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 09 apr 2021, 19:26

Jedne prilike mu došao menadžer neke dvojice igrača koji su igrali u Voši i stavio mu kovertu s 200.000€ da gura njegova nova 4 igrača jer je ovu dvojicu već prodao. Lalatović ga naružio i napao igrače nije nikako htio, a pare nije uzeo :urnebes:
Donijeli mu napisan sastav Zvezde on ga poderao :urnebes:
Tada jedno od najvećih pojačanja Zvezde, Parkera poslao nazad u Veliku Britaniju jer je ovom umrla baka u oktobru a on na sahranu išao 40 dana poslije pritom se javio upravi a nije njemu. :urnebes:
S mrtvim Radničkim bio drugi u ligi.
U Vošu doveo Gemovića iz zatvora, na izjavu da je ovaj u zatvoru jer je nalupao nekog momka što mu je zadirkivao trudnu ženu,Lalatović rekao "I neka ga je nalupao".
Ovo su samo neke od anegdota...
Jedan veliki gospodin i trener.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 09 apr 2021, 19:28

Amar je idealan za trenera juniora. Zna raditi sa mladim igračima, kvalitetno ih pripremiti za seniorski nogomet i prvi tim. Zašto bi dobio otkaz? Prebaciti ga da trenira juniore, jer nemamo para da ga isplatimo do kraja ugovora. Njegov kvalitet u prepoznavanju talenata je toliki, da mu ni platu ne treba dirati. Sve će on to nama vraitti prodajom tij mladih zvijezda koje napravi...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 apr 2021, 19:36

StrikeWarzone je napisao/la:
09 apr 2021, 19:26
Jedne prilike mu došao menadžer neke dvojice igrača koji su igrali u Voši i stavio mu kovertu s 200.000€ da gura njegova nova 4 igrača jer je ovu dvojicu već prodao. Lalatović ga naružio i napao igrače nije nikako htio, a pare nije uzeo :urnebes:
Donijeli mu napisan sastav Zvezde on ga poderao :urnebes:
Tada jedno od najvećih pojačanja Zvezde, Parkera poslao nazad u Veliku Britaniju jer je ovom umrla baka u oktobru a on na sahranu išao 40 dana poslije pritom se javio upravi a nije njemu. :urnebes:
S mrtvim Radničkim bio drugi u ligi.
U Vošu doveo Gemovića iz zatvora, na izjavu da je ovaj u zatvoru jer je nalupao nekog momka što mu je zadirkivao trudnu ženu,Lalatović rekao "I neka ga je nalupao".
Ovo su samo neke od anegdota...
Jedan veliki gospodin i trener.
Mi zudimo za nakim takvim,nekim koga mahala ne moze kupiti i ove mahalske price i ispijanje kafa. :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 apr 2021, 19:51

sta se ovo po mahali šuška da ide uskoro gradnja zgrade na mjestu plavog zamka investicija nekoliko miliona a visinom nece ici iznad sjeverne tribine 🙃🙃

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 09 apr 2021, 19:56

A treninga, čunjevi postavljeni, vježbaju se slobodni udaraci, neke akcije, Amar na treningu... Vakat je
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mahalac7 i 26 gostiju.